• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yok böyle gider kuzu bu merak etme :) bu akşam ne var sende :)
Kuzu ben de curlygirl curlygirl gibi afzladan yapmıştım 2 gün yensin diye o yüzden yine aynıları var :D
Planım hep 2 günlük yapmaktı ama ilk kez bi yemeği 2. gün yicez baya sevinçliyim bugün :D
Ama sıradaki yemek biber dolması. Yanına da bişeyler uydurucaz artık. Geçen hafta pazardan aldıklarımı bitirmeye bakıyorum :D

ben ayrıca lokma ve lezzet dergilerini alıyourm onlarda değişik güzel tariflerde oluyor :)

Kuzu ben de curlygirl curlygirl gibi afzladan yapmıştım 2 gün yensin diye o yüzden yine aynıları var :KK70:
Planım hep 2 günlük yapmaktı ama ilk kez bi yemeği 2. gün yicez baya sevinçliyim bugün :KK70:
Ama sıradaki yemek biber dolması. Yanına da bişeyler uydurucaz artık. Geçen hafta pazardan aldıklarımı bitirmeye bakıyorum :KK70:
Yaaa ben çok seviyorum biber dolmasınııı ama eşim sevmiyo onuda :KK51:

Haha birimiz karnıyarığa birimiz biber dolmasına hasret kalıcaz demek ki kuzu . Annelerde yeriz artık bunları daha çok. Öyle avutuyorum kendimi ben :KK70:
yakın olsaydın değişirdik yemeklerden kuzu :D ayyy kaç zamandır canım lahana sarması çekiyo benim biri yapsada gitsem diye bakıyorum :D evde denesem mi diyorum ama korkuyorum hiç yapmadım

Aa pilavsız olur mu kuzu ya :KK70: Yemeklerin yanına pilav makarna falan yapmıyormusun yani ne yapıyosun o zaman bunu daha çok merak ettim çünkü. Sıkıldım ben çünkü bu ikiliden :KK70:
Ya salata ya cacık yada yoğurt tek çeşit yemek yiyoruz genelde kuzu arada fasülyenin yanına pilav belki yapıyoruz :) eşim öyle çok sevmiyo zaten tek çeşit yeterli onun için

Back