- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Musakkayı çok yaparım zatende beşamel sosu deneyebilirim :)Ozaman sende denemelisin ilk fırsatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Musakkayı çok yaparım zatende beşamel sosu deneyebilirim :)Ozaman sende denemelisin ilk fırsatta
Yok yok böyle gider kuzu bu merak etme :) bu akşam ne var sende :)İnşallah kaybolmaz ya acemi şansımı diye düşünüyorum ara ara zamanla görücez
Maşallah de kuzu nazar değmesinİnşallah kaybolmaz ya acemi şansımı diye düşünüyorum ara ara zamanla görücez
Aa tamam ozaman senin için basit bu yemekMusakkayı çok yaparım zatende beşamel sosu deneyebilirim :)
Kuzu ben de curlygirl gibi afzladan yapmıştım 2 gün yensin diye o yüzden yine aynıları varYok yok böyle gider kuzu bu merak etme :) bu akşam ne var sende :)
hee onu bende biliyorumkii :)Nefis yemek tarifleri canım site :) Hepimiz birbirimizden habersiz kullanıyormuşuz çok işine yarayacak eminim :)
olabilir evet patlıcanı sevince her hafta ya karnıyarık ya musakka kesin oluyo kuzuMaşallah de kuzu nazar değmesin
Aa tamam ozaman senin için basit bu yemek
Yaaa ben çok seviyorum biber dolmasınııı ama eşim sevmiyo onudaKuzu ben de curlygirl gibi afzladan yapmıştım 2 gün yensin diye o yüzden yine aynıları var
Planım hep 2 günlük yapmaktı ama ilk kez bi yemeği 2. gün yicez baya sevinçliyim bugün
Ama sıradaki yemek biber dolması. Yanına da bişeyler uydurucaz artık. Geçen hafta pazardan aldıklarımı bitirmeye bakıyorum
Hiç sesi çıkmadı bugünnBen de onu merak ettim bugün hiç haberim yook Auralee neredesin? :)
Oo senin her hafta bir yemek belli ozaman şanslısınolabilir evet patlıcanı sevince her hafta ya karnıyarık ya musakka kesin oluyo kuzu
Ah karnıyarık yaa, nasıl severim nasıll! Pilav ve cacık da olursa düşüp bayılabilirimolabilir evet patlıcanı sevince her hafta ya karnıyarık ya musakka kesin oluyo kuzu
Haha birimiz karnıyarığa birimiz biber dolmasına hasret kalıcaz demek ki kuzu . Annelerde yeriz artık bunları daha çok. Öyle avutuyorum kendimi benYaaa ben çok seviyorum biber dolmasınııı ama eşim sevmiyo onuda
ivitttt bu hafta patlıcan yok ama sadece bi tane kalmış onlada yapılmazHiç sesi çıkmadı bugünn
Oo senin her hafta bir yemek belli ozaman şanslısın
pilav yapmıyoruz genelde kilo yapmasın ama cacık vazgecilmezimiz tabikiAh karnıyarık yaa, nasıl severim nasıll! Pilav ve cacık da olursa düşüp bayılabilirim
Aa pilavsız olur mu kuzu ya Yemeklerin yanına pilav makarna falan yapmıyormusun yani ne yapıyosun o zaman bunu daha çok merak ettim çünkü. Sıkıldım ben çünkü bu ikilidenpilav yapmıyoruz genelde kilo yapmasın ama cacık vazgecilmezimiz tabiki
yakın olsaydın değişirdik yemeklerden kuzu ayyy kaç zamandır canım lahana sarması çekiyo benim biri yapsada gitsem diye bakıyorum evde denesem mi diyorum ama korkuyorum hiç yapmadımHaha birimiz karnıyarığa birimiz biber dolmasına hasret kalıcaz demek ki kuzu . Annelerde yeriz artık bunları daha çok. Öyle avutuyorum kendimi ben
Sağol kuzucum dün mr muscle denedim bende oldu gibi bu da aklımda olsun
Ya salata ya cacık yada yoğurt tek çeşit yemek yiyoruz genelde kuzu arada fasülyenin yanına pilav belki yapıyoruz :) eşim öyle çok sevmiyo zaten tek çeşit yeterli onun içinAa pilavsız olur mu kuzu ya Yemeklerin yanına pilav makarna falan yapmıyormusun yani ne yapıyosun o zaman bunu daha çok merak ettim çünkü. Sıkıldım ben çünkü bu ikiliden