• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle kullan canım hepsini pembe bardaklarına bayıldım görmemiştim ben. Buzdolabı için bence de diğerini değerlendirebilirsin iki kişi oluyorsun ama yetmez küçük dolap

Ufak tefek şeylerse kafana takma ozaman kuzucum, burda da hava kapalı baya baya kış geldi :KK43:[/QUO
Kuzum cok sağol bende cok beğenerek aldım tepe home dan ama çok paraya aldım bayıla bayıla ama olsun istediğim benmle ayak ucumda benim gibi taze gelin olup acılmayı bekliyorlar :KK48: adanaya gtmeden baya bişiler aldım beğenmene sevindim buzdolabı konusuna gelince de yanılmadığımı görüyorum yorumlarda yetmez dediğin gibi bi şekilde arayıp söylicem

Hadi yaa olsun ben yeni öğrendim :KK70: Ne tarifiii attınız bakiyim :KK53:
Ayyy sorma tv de bi kurabiye görmüştük onu yapmıştık hadi atalım dedik, tabi biz bu siteyi faceden de takip ediyoduk direk fotoğraf tarif orayada çıkmış kadının biri tepsiyle koyduk diye bize bir iki laf söylemişti, başka kadınlarda bizi savunup ona laf söylemişti ayy ortalık karışmıştı :D :D

Ayyy sorma tv de bi kurabiye görmüştük onu yapmıştık hadi atalım dedik, tabi biz bu siteyi faceden de takip ediyoduk direk fotoğraf tarif orayada çıkmış kadının biri tepsiyle koyduk diye bize bir iki laf söylemişti, başka kadınlarda bizi savunup ona laf söylemişti ayy ortalık karışmıştı :KK70: :KK70:

Hahah ortalığı birbirine kattınız demek :D:D çok yararlı geldi ama bana site benim gibi yemek konusunda acemiler için özellikle :D

Hahah ortalığı birbirine kattınız demek :KK70::KK70: çok yararlı geldi ama bana site benim gibi yemek konusunda acemiler için özellikle :KK70:
Aynen :D :D dahada atmadık zaten tarif, öbürüde duruyomuş hala ayy :D bende çok seviyorum yaa çok güzel şeyler var bide baya denenmiş hepsi geçen pizza yaptım ben bakıp güzel oldu :)

Aynen :KK70: :KK70: dahada atmadık zaten tarif, öbürüde duruyomuş hala ayy :KK70: bende çok seviyorum yaa çok güzel şeyler var bide baya denenmiş hepsi geçen pizza yaptım ben bakıp güzel oldu :)
Bende bu akşam yapıcam bişeyler ordan inşallah :-) Ya ben ne yemek yapsam şaşırıyorum :KK70:

Hadi ya
olur öyle şeyler takılmaaa
M Mrs_Angel kapısı açık olan buzdolabı çok küçük gözüktü gözüme ya bilemedim ama. herşeyin hayırlı olsun canım güle güle kullan. bayramda bernardoya girmiştik. yemek takımını gördük eşimde bayıldı :) ihityacımız olsa onu alırdık heralde :)
hadi ya güzelmiş dimi yakından daha guzeller iyiki almışım diyorum çok mutlu olarak aldım demekki zevkler bir
Canım ya bende buzdolabı konusunda takılı kaldım halletmeye calışacağım bklım

Kızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur :KK36:
Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))
Kıyamamm olur arada öyle şeyler takma kafana kuzu bak sende diyosun ufak tefek şeylermiş, sıkıntı yokk biz burdayız kendine gelirsin :)
Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)

o siteyi bende biliyorum kızlar benimde bakıp yapmışlığım var bi kaç tarif :KK70:

çok normal :KK70: dün akşamki menünüz neydi bakalım

Dün akşam evde değildik birşey yapamadım kuzu dışarda yedik :-)

Ne yapıcaksınn :) biz bu hafta pazara gidemedik evde pek bişey yok o yüzden bende şaşırıyorum ne yapsam diye

Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallah :KK70: Benimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten:rolleyes:

Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))

Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)

Bende dün keşfettim çok beğendim :rolleyes:

Dün akşam evde değildik birşey yapamadım kuzu dışarda yedik :-)

Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallah :KK70: Benimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten:rolleyes:

Bende dün keşfettim çok beğendim :rolleyes:
Hımm hiç bilmiyorum onu bak yapta nasıl oluyo bakalım :D

Back