- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
iyiyim çok şükür. biz artık monotona bağladık :) sen anlat bakalım nasıl geçti. nasıl gidiyor. alıştınmı evinehoşbuldum canım :) Günaydın , naber nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür. biz artık monotona bağladık :) sen anlat bakalım nasıl geçti. nasıl gidiyor. alıştınmı evinehoşbuldum canım :) Günaydın , naber nasılsın?
iyiyim çok şükür. biz artık monotona bağladık :) sen anlat bakalım nasıl geçti. nasıl gidiyor. alıştınmı evine
yavaş yavaş normale döner canım anca oturur düzen. kına-düğün nasıldı?Ben henüz alışamadım :) henüz 1 hafta ancak kalabildim evde :) Düzen falan oturmadı, Ama iyi gidiyor :)
yavaş yavaş normale döner canım anca oturur düzen. kına-düğün nasıldı?
Günaydın kızlar greenandblue hoşgeldiin
çok sevindim senin adına canım :) beyaz eşya işi süper olmuş merakla bekliyoruzzcanım evet gittim çok güzeldi yoğun ilgiden yoruldum diyebilirim birde çok kalabalıklar o diyor burda kal o diyor burda gitmesen gönül koyuyorlar. görümcem bohça hazırlamış bana seccade iğne oyası tülbent mutfak önlüğü masa örtüleri daha birsürü şey çok hoş olmuştu.bayram keza çok güzel geçti ziyaretler yeni insanlar tanıdım orada bayramın ilk günü ise abisi uyku seti almış yengesiyle birlikte verdiler oda iyi oldu. bu arada büyük bomba beyaz eşyalarımızı aldılar bana sürpriz yapmışlar arçelikten beğenmişler benide aldılar bana da gösterdiler beğendim sadece fırınlı ocağı bir almışlar onu aldırmadım ankastre siyah cam set üstü ocak ve 2 gözlü mini fırın aldırdım öyle rahatladık öyle mutlu oldukki anlatamam bu arada herşeyimizi beyaz almış olduk bu adana ya gidişim baya karlı oldu hemde eğlenceli resimleri zaman bulursam albüme yükleyeceğim bakarsınız
ay evet hiç bişi anlamıorsun :) güzel geçmesine sevindim :) allah ağız tadınızı hiç bozmasınGüzeldi ya çok çabuk geçti :) 3. kere giydim gelinliği , hala bir şey anlamadım..:)
Günaydın canım.. hoşbuldum :) Tebrik ederim bu arada
ay evet hiç bişi anlamıorsun :) güzel geçmesine sevindim :) allah ağız tadınızı hiç bozmasın
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim çok güzel olmuşsun
Aminnn inşallahSende çok güzel olmuşsun canım, Allah daimi etsin :)
Canlar günaydın yağmurun bereketi çeyizimize güzel evimize olsunçok sevindim senin adına canım :) beyaz eşya işi süper olmuş merakla bekliyoruzz
greenblue tebrik ederim. Rabbim mutluğunuzu muhabbetinizi daim eylesinnGüzeldi ya çok çabuk geçti :) 3. kere giydim gelinliği , hala bir şey anlamadım..:)
greenblue tebrik ederim. Rabbim mutluğunuzu muhabbetinizi daim eylesinn