• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım evet gittim çok güzeldi yoğun ilgiden yoruldum diyebilirim birde çok kalabalıklar o diyor burda kal o diyor burda gitmesen gönül koyuyorlar. görümcem bohça hazırlamış bana seccade iğne oyası tülbent mutfak önlüğü masa örtüleri daha birsürü şey çok hoş olmuştu.bayram keza çok güzel geçti ziyaretler yeni insanlar tanıdım orada bayramın ilk günü ise abisi uyku seti almış yengesiyle birlikte verdiler oda iyi oldu. bu arada büyük bomba beyaz eşyalarımızı aldılar bana sürpriz yapmışlar arçelikten beğenmişler benide aldılar bana da gösterdiler beğendim sadece fırınlı ocağı bir almışlar onu aldırmadım ankastre siyah cam set üstü ocak ve 2 gözlü mini fırın aldırdım öyle rahatladık öyle mutlu oldukki anlatamam bu arada herşeyimizi beyaz almış olduk bu adana ya gidişim baya karlı oldu hemde eğlenceli resimleri zaman bulursam albüme yükleyeceğim bakarsınız
çok sevindim senin adına canım :) beyaz eşya işi süper olmuş merakla bekliyoruzz

Kızlaar burada evlendiğini/nişanlandığını göremeyip veya farkedemeyip atladığım varmı bilmiyorum. Sürekli giremediğim için kaçırmış olabilirim. Buradan hepinizin evliliğini/nişanlılığını tebrik ediyorum. Rabbim utandırmasın

Bende heycanlıyım kızlaar 25 gün sonra resmen evleniyorumm :p

Back