- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Hayırdır canım çok durgun bir günaydın oldu iyimisin ?Günaydıın
Bende heycanlıyım kızlaar 25 gün sonra resmen evleniyorumm
Allah yardıımcın olsun tadını çıkarmaya çalış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır canım çok durgun bir günaydın oldu iyimisin ?Günaydıın
Bende heycanlıyım kızlaar 25 gün sonra resmen evleniyorumm
canım evinin eksiklerine odaklan. mesela zigonun varmıAmin canım, hepimizin inşallahh :) ama boşluğa düştüm ben yahu :)
çok azzzz :)Bende heycanlıyım kızlaar 25 gün sonra resmen evleniyorumm
canım evinin eksiklerine odaklan. mesela zigonun varmı
Hadi bakalım hayırlısı çok az kalmış senin adına hetecanlıyız kalpler gümgümBende heycanlıyım kızlaar 25 gün sonra resmen evleniyorumm
Ufak tefek şeyler kuzu, hava da kasvestli ondan öyle oldu herhalde günaydın :))Hayırdır canım çok durgun bir günaydın oldu iyimisin ?
Güle güle kullan canım eşyalarını :) bende onu söylicektim aslında arada cok fark yoksa yandaki boylardan alabilirsin çünkü bir defa alınıyo ilerde yetmeyebilirKızlar albüme beyaz eşyalarımı ve amcamın bayram üstü getirdikleri hediyeleri paylaştım ütü,ütü masası taç nevresim takımı ve günlük 6 lı set çatal bıçak takımı bakalım beğenebilecekmisiniz beyaz eşyada buzdolabımı daha sonra küçük buldum sizce küçükmü yanındaki boy dahamı iyi resimlerde biraz çıkmış fikir verin bana
Benimde bi dikkatimi çekti bu günaydın kuzuuuuUfak tefek şeyler kuzu, hava da kasvestli ondan öyle oldu herhalde günaydın :))
Ohoooo olmazki ama biz zaten senin evide göremedik kiay yok vallahi, daha avize bile yok salonda lambader ve tv aydınlatması ile oturuyoruz eksikler var da almaya heves yok
Kuzu birkaç saçma sebeple atıştık, ben de pek iyi hissetmiyorum bu yüzden bugün..Benimde bi dikkatimi çekti bu günaydın kuzuuuu
Güle güle kullan canım hepsini pembe bardaklarına bayıldım görmemiştim ben. Buzdolabı için bence de diğerini değerlendirebilirsin iki kişi oluyorsun ama yetmez küçük dolapKızlar albüme beyaz eşyalarımı ve amcamın bayram üstü getirdikleri hediyeleri paylaştım ütü,ütü masası taç nevresim takımı ve günlük 6 lı set çatal bıçak takımı bakalım beğenebilecekmisiniz beyaz eşyada buzdolabımı daha sonra küçük buldum sizce küçükmü yanındaki boy dahamı iyi resimlerde biraz çıkmış fikir verin bana
Ufak tefek şeylerse kafana takma ozaman kuzucum, burda da hava kapalı baya baya kış geldiUfak tefek şeyler kuzu, hava da kasvestli ondan öyle oldu herhalde günaydın :))
olur olur biraz kafa dinleyin hepsi oluray yok vallahi, daha avize bile yok salonda lambader ve tv aydınlatması ile oturuyoruz eksikler var da almaya heves yok
evet hele bi görelim biz eksikleri tespit ederizOhoooo olmazki ama biz zaten senin evide göremedik ki
olur öyle şeyler takılmaaaKuzu birkaç saçma sebeple atıştık, ben de pek iyi hissetmiyorum bu yüzden bugün..
Bir de yorgunluk falan böyle oldu ama sizinle kendime gelmeyi planlıyorum inşallah :))
n arıyım bari söyliyim aynen dediğin gibi onuda babam faketti orda buyuk geldi o an gözüme ama haklısın sanırımGüle güle kullan canım eşyalarını :) bende onu söylicektim aslında arada cok fark yoksa yandaki boylardan alabilirsin çünkü bir defa alınıyo ilerde yetmeyebilir
Kıyamamm olur arada öyle şeyler takma kafana kuzu bak sende diyosun ufak tefek şeylermiş, sıkıntı yokk biz burdayız kendine gelirsin :)Kuzu birkaç saçma sebeple atıştık, ben de pek iyi hissetmiyorum bu yüzden bugün..
Bir de yorgunluk falan böyle oldu ama sizinle kendime gelmeyi planlıyorum inşallah :))
Ben biliyodum ki, severek takip ederim hatta annemle birgün tarif bilem atmıştık orayaKızlar çok güzel bir site keşfettim nefis yemek tarifleri diye görselli videolu tarifler var uygulaması da var cepten de kullanılabiliyor aklınızda olsun belki lazım olur
Ben biliyodum ki, severek takip ederim hatta annemle birgün tarif bilem atmıştık oraya
Ohoooo olmazki ama biz zaten senin evide göremedik ki