• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy karnım ağırdı gülmekten :KK70: :KK70:
Bende mavi koltuğumu kullanmıyorum pek kahve olan işimi görüyor :KK70:

hahah toz rengi ve kirli renk nasıl bir göstersene bize ne olur :KK70:
Haha kirli renk benim köşe takımı gibi işte ya, onun bi tık koyusu .
Toz rengi de böyle griyle sütlü kahve arası bişey bi dahaki sefere örneklerle gelicem bak yok değil yani inanabilirsiniz hahaha :D

Ay sevdin mii yaşasın :) Bunlara perde uydurma meselesi de var tabi, hele bi şu mobilyaları alalım sana daha çok danışacağım şey var yarı meslektaşım :)

Ah ah biz gençler hiç büyüklerimizin nasihatlerini de dinlemeyiz bak ben de aykırılık yapıcam sana :KK70:
zevkle bakarız canısı :D

Bizzat ablamın evinde varlar yani hahaha :KK70: Hep öyle isimlendirmişimdir onları. Zira ablamın da temizliğe giriştiği çok nadir görülen bir durum olmasına rağmen salona gir sanki yeni temizlenmiş havası :KK70: :KK70:

AHahha sen bu tecrübeye rağmen o renkleri almadın yani bravo :D

panikk zaten gömülmüşüm çalısıyorum dağıtmışım akşam annesi de ablasında baba istanbulda yemeğe davet ettiler ablası oraya gidelim dedi olacak iş mi zombi sendorumu yaşarken

İdare ediver kuzucum seni hep makyajlı görecek değiller ya eminim güzel olmuşsundur :-)
hihi doğru diyosunuz da çok berbat bi gün aysonu bayram dönüşü uylusuzluk yoksa çok sorun etmem:KK47:
cidden bugünde bitmediler hala geliyorlar umarım erken çıkarım

aaa sen nişanlının ailesinin yanına gitmiştin dimi nasıl geçti
canım evet gittim çok güzeldi yoğun ilgiden yoruldum diyebilirim birde çok kalabalıklar o diyor burda kal o diyor burda gitmesen gönül koyuyorlar. görümcem bohça hazırlamış bana seccade iğne oyası tülbent mutfak önlüğü masa örtüleri daha birsürü şey çok hoş olmuştu.bayram keza çok güzel geçti ziyaretler yeni insanlar tanıdım orada bayramın ilk günü ise abisi uyku seti almış yengesiyle birlikte verdiler oda iyi oldu. bu arada büyük bomba beyaz eşyalarımızı aldılar bana sürpriz yapmışlar arçelikten beğenmişler benide aldılar bana da gösterdiler beğendim sadece fırınlı ocağı bir almışlar onu aldırmadım ankastre siyah cam set üstü ocak ve 2 gözlü mini fırın aldırdım öyle rahatladık öyle mutlu oldukki anlatamam bu arada herşeyimizi beyaz almış olduk bu adana ya gidişim baya karlı oldu hemde eğlenceli resimleri zaman bulursam albüme yükleyeceğim bakarsınız

Ev
Sen her şeyi aldın galiba :KK70: Ne zaman aldınız ne aldınız görelim bakalım :)
evet canım mobilyalar beyaz eşya tv de nişamlımın patronu hediye alıcakmış düğün hediyesi olarak allah yardım ediyor birazdan resimleri atarım geç oldu ama bugün çok yoğundum tek çalıştım yetişemedim size bayada geri kalmışım oku oku bitiremedim

Back