2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen ya bende sevmem hiç melekmiş bebekmiş ben çoçukluğumda bebeklerimin üstünü örtüp uyurdum korkardım en sonunda anneme dedim ben korkuyorum bunlardan hepsini atmıştı sağolsun

aynen ya bende sevmem hiç melekmiş bebekmiş ben çoçukluğumda bebeklerimin üstünü örtüp uyurdum korkardım en sonunda anneme dedim ben korkuyorum bunlardan hepsini atmıştı sağolsun
Hahaha bende de vardı aynı durum
Az psikopat değilmişiz demek ki

kuaförlerin hepsi aynı galiba bi resim gösteriyosun kime gösterdin ki o resmi bana mısın demiyorlar
sözdeki saçımdan memnun kalmıştım ama

Aman beğendiysen yine aynı yere git ozaman riske atma saçını

Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm

Evet ya zerre doğallık yok hayalindekinden daha farklı yapıyorlar birde.
O kadar para veriyoruz dayansın bari dimi gece sonuna kadar benim saçta sıkıntı yoktu ama duvak düştü işte

şu anda yok diyo ama inşallah olmaz kuzu
bende baktım iyi gözüküyor şimdilik ama bugün kapalı ya korktum

Kuzu bende biblo sevemiyorum ya rafları şamdanlar ferforjelerle falan doldurdum

bu bi harika bak bir biblo sevmeyen daha aynen mumluk şamdan ve ferforjeler güzel

Bende de ferforjeler ve şamdanlar var da o ferforjeler de mumluk. Her yer mum olacak diye korkktum bi an çok da severim mumları ama dolup taşmasın tabii Ne yapıciim ben ya biblo ne fena bişeymiş

Bende de ferforjeler ve şamdanlar var da o ferforjeler de mumluk. Her yer mum olacak diye korkktum bi an çok da severim mumları ama dolup taşmasın tabii Ne yapıciim ben ya biblo ne fena bişeymiş
Düşünelim biraz biblo yerine ne olur kuzu bakalım

hayırlı olsun baya gelenin olmuş güzel geçmesine ve o kaftanlı haline bende hayal edince bi güldüm olsun güzel anılar gül dur

ider kardeşliği hangi model seninki

hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz
curly aynen kardeşliğimiz var ben 1 tane le koltuk aldım, yemek masası sandalyelerle, tv ünitesi orta sehpa, yatak odası takımı ama içinde baza ve yatağı yoktu onları ayrıca alacağız resimleri bir bulayım atarım albüme ama değişiklik yapacağım ürünlerde yatak başlığım deri onu istemiyırum tay tüyü caputone yaptıracağım, sandalyelerimde deri onları ise tay tüyü yine 4 gri 2 mürdüm mor kaplatıcam o kadar birde en son 2 tane berjer alacağım daha almadım

bu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
güle güle kullan bende adanaya gittiğimde görümcem bohça hazırlamış içinde yok yok birde abisiyle eşi bana uyku seti almışlar çok hoşuma gitti bu incelikleri bende giderken hepsine 1 er tane çanta aldım 1 eltime ayrıca pijama takımı görümcemin kızına da elbise aldım o kadar

aaa sen nişanlının ailesinin yanına gitmiştin dimi nasıl geçti

Beyin fırtınasına ihtiyaç var evet
Willow tree leri seviyorum bak bi tek ama pahalı onlarında beğendiğim tipleri . Düşünmeye devam

Hahah bunun çok fena farkındayııız
Yaa evet onlar çok güzel ama pahalı

hayırlı olsun baya gelenin olmuş güzel geçmesine ve o kaftanlı haline bende hayal edince bi güldüm olsun güzel anılar gül dur
evet güzel anılar olarak kalacak :)

Kızlar benim eksiklerim çıkıyor habire yaa sinir oluyorum eve girdik ama bitmedi yine
İhihi di mi ya ben de hergün elimde poşetlerle gidiyorum al al bitmedi
Bir de annemlerin ordan alıyoprum hep onları, mağazadan çıkıp anneme gidince çılgın bakışlarla karşılaşıyorum her seferinde
Neler eksikmiş sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…