2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya düğün daha önemli aslında ne bileyim güzeldi ama istediğim değildi inşallah çekimde düzgün olur kuzum beceremiyorlar işte bu kuaförler
bu seferede gönlünce yaptırırsın hem içindede kalmamış olur oh miss
Evet dert olmamış olacak içime

Ayy ben de tam olarak aynısını yaşamıştııım. Üstten istediğim ama saç yüzünden olmaz dediler. Saçımı da beğenmemiştim zaten. Bi tek makyajımı sevmiştim düğünde o kadar
Ayy evet bende makyajımdan çok memnundum zaten dışarıdan geldi anneminde arkadaşıydı saat 2.30du bir damla bozulmamıştı Ama duvağıma çok üzülmüştüm hatta takı sırasında foto çekilirken sarılıyorlar ya orda düştü bile

Ya düğün daha önemli aslında ne bileyim güzeldi ama istediğim değildi inşallah çekimde düzgün olur kuzum beceremiyorlar işte bu kuaförler

Evet dert olmamış olacak içime
kuaförlerin hepsi aynı galiba bi resim gösteriyosun kime gösterdin ki o resmi bana mısın demiyorlar
sözdeki saçımdan memnun kalmıştım ama

Olsun olsun çekimdeki fotoğrafları daha çok kullanacaksın öyle düşün bence. Yani ben de öyle düşünmeye çalışıyorum
Cidden beceremiyorlar doğallık diye bişey zaten yok onlarda . Valla gelinliği evde giyip saçımı elimde topladığımda çok daha güzel olmuştum. Çok sinir oluyorum ya

Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm

çoğu zaman kendim yapmayı tercih ediyorum tabi gelinlikle olmaz
kardeşimin düğündede benim saçımı mundar etmişlerdi ay sinir olmuştum ya

Hahaha ay inanmıyorum yaaaa, benimki de oynarken düştü. Yani düşecek gibi oldu baya sarktı çıkarttırdım ben de. Saçım bile arkadan çıkmış falan sonra izleyince gördüm
bide gelin saçı adı altında vurgun yapıyorlar sonra düşssün olacak iş değil gerçekten sen gelinliğine bile aylarca özenirken

çoğu zaman kendim yapmayı tercih ediyorum tabi gelinlikle olmaz
kardeşimin düğündede benim saçımı mundar etmişlerdi ay sinir olmuştum ya
Ya valla öyle yapmak lazım zaten ben de çoğu zaman kendim yapıyorum. Ne zaman saçımı kuaförde yaptırsam mutsuz ayrılıuyorum . Bi de gidip kendim düzelmeye çalışıyorum falan ama bi ton spreyle o da ne kadar mümkün olacaksa artık.
Düğünde olmuyo tabi ama valla kendim yapsam daha güzel yaparmışım pişmanım

işte ona cesaret edemezdin kuzu
bir kaç kuaför tespit ettim düğünden önce 3 kez provada yapıyorlar hem saç hem makyaj şimdiden başladım

bide gelin saçı adı altında vurgun yapıyorlar sonra düşssün olacak iş değil gerçekten sen gelinliğine bile aylarca özenirken
Sorma yaa muhteşem bi şey yapacakmış gibi paralar alıyolar bi de cidden.
Ay kuaförleri boğasım var

işte ona cesaret edemezdin kuzu
bir kaç kuaför tespit ettim düğünden önce 3 kez provada yapıyorlar hem saç hem makyaj şimdiden başladım
Edemedim işte kuzu, olmuyor o gün öyle bişey tabi, ama etseymişim iyiymiş
3 kere miii, ilk kez duydum böylesini Baya sağlama alıyorlar demek bu şekilde. E çok iyiymiş.4.de batırma ihtimali yoktur diye düşünüyorum

hhaha bende öyle düşündüm o yüzdende orayı düşünüyorum arkadaşıma da önerdim çok memnun kalmıştı ama bakalım
salon karma benimki huylu

hhaha bende öyle düşündüm o yüzdende orayı düşünüyorum arkadaşıma da önerdim çok memnun kalmıştı ama bakalım
salon karma benimki huylu
Aaa durum iyiymiş de salonun karma olması kötü yaa, sen de rahat edemeyebilirsin o gün gibi geldi bana.
çok fena gazladım bende demi ama
Hahaha çooook

Aaa durum iyiymiş de salonun karma olması kötü yaa, sen de rahat edemeyebilirsin o gün gibi geldi bana.

Hahaha çooook
karma ama üst katta bayanlar var alt katta erkekler hani aşağıdada yaptıranlar var ama bilemiyorum şuan ayarlıyorlar rahat edecek şekilde araştırmaya devam gadget zeroglu

karma ama üst katta bayanlar var alt katta erkekler hani aşağıdada yaptıranlar var ama bilemiyorum şuan ayarlıyorlar rahat edecek şekilde araştırmaya devam gadget zeroglu
Hahh hepimiz birer Gadget olduk bu aşamada zaten
Bu işte en önemlisi referans yaa, bir de az sprey

Ayy kızlar ya benim resmen biblo fobim varmış.
Evi showroom havasından kurtarmak için artık aksesuar olayına el atmam gerek. Tv ünitesinin üstündeki raflara bişiler alayım dedim ama mum- şamdan gibi objeler hariç. Onlar var. Çerçeve içinde yemek masasının yanındaki duvar kağıtlu köşeyi kullanmak istiyorum.
Biblo bakayım dedim ama resmen bütün biblolara oflayarak bakıyorum çok sıkıcılar
Bi tek şunu beğenebildim yaa http://urun.n11.com/biblo/semsiyeli-biblo-P71239906 nasıl sizce. Bu ve benzeri şeyler mi alsam ki

biblo bana hep ürkütücü gelir nedense sevemedim hiç o yüzden şekilsiz biblolar seviyorum böyle ağzı gözü yamuk

biblo bana hep ürkütücü gelir nedense sevemedim hiç o yüzden şekilsiz biblolar seviyorum böyle ağzı gözü yamuk
Heh işte ben de ya böyle romantik biblolar seviyorum ya da dediğin gibi şekilsiz ne olduğu belli olmayan şeyler
Ama öylesine şuana kadar rastlamadım ya. Ya da şöyle antik görünümlü objeler bakayım daha benlik olur sanki.
Biblolar çok gıcık ya çocukluğumdan beri sinir olurum hele melekli olanlar yok mu nerde görsem alıp kırasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…