evet kuzum bilekliğim çok güzel beğendim hem düşünmüş hem çok zarif
kıyafetlerimi falanda öyle hazırlamış ki askıya takmış süslemiş falan getirmiş bende giydim onlara giderken
bilekliğimide taktım bayağı mutlu oldular
maşallah kuzum zaten herkese anlatmıyorum bekliyorum dilim şişiyor o yüzdende burda anlatıyorumMaşallah size yaatahtalara bi yerlere vur bak nazar değdireceksin kendineeee :)
evet kesinlikle gerçekten çok iyiler hani bunlar olmasada çok naziklerayyy kıyamam nasıl güzel özenmiş maşallah :) bende böyle kayınvalide olucammm
inşallah canım sağolsunlar ellerinden geleni yapıyorlarMaşallah de kuzu çok zarif düşünceli bir aile inşallah hep böyle gider
bu bi harika tekrar gelinlik holeyyKızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramdaBu pazara kaldıı
Hadi yaaa genelde 1.gün açık oluyolar kuzu sonrasında kapalı olsun geç olsun güç olmasın :)Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramdaBu pazara kaldıı
Zaten geçen cuma olacaktı düğünden sonra kuaförler kapalıydı hepbu bi harika tekrar gelinlik holeyy
Hava bozmaz inşallah ondan korkuyorum kuzuHadi yaaa genelde 1.gün açık oluyolar kuzu sonrasında kapalı olsun geç olsun güç olmasın :)
dularımız seninle bence pazarolması daha iyi geldi bana bayramda kuaförler ilk iki gün kaplı olduğundanda bir yoğunluk oluyorduZaten geçen cuma olacaktı düğünden sonra kuaförler kapalıydı hepDua edin hava güzel olsun pazar günü
dularımız seninle bence pazarolması daha iyi geldi bana bayramda kuaförler ilk iki gün kaplı olduğundanda bir yoğunluk oluyordu
bizim bahçemiz var burada nişanlımın ailesi çok merak ediyordu pazar bende onları davet edeceğim umarım yağmur yağmaz diyorum bende
Aayy çok heyecanlııı.Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramdaBu pazara kaldıı
Ben özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diyeAayy çok heyecanlııı.
Ay ben bi daha gelin olucam diye sevinmiştim ya sende de varmı o ya hahahaYoksa tek deli ben miyim
Ayrıca umarım hava güzel oluuur, merakla bekliyoruz :)
Kız sizin bu hediyeleşmeler hiç bitmiyor maşallahbu arada kızlar annesi hediye almış bana kıyamam çok tatlıydı bir bileklik almış
bide kıyafet falan almış getirdi hepsini
bende saat aldım nişanlıma annem verdi onuda
Oh bi daha gelinlik işte :)Kızlar biz dış çekimimizi yapamadık biliomusunuz kuaför bulamadım bayramdaBu pazara kaldıı
canım inşallah olmaz bana bakma ben ertelerimde senin umarım istediğin gibi geçer herşeyinleTatildeyken aradan çıkartmak istemiştik canım ama kısmet değilmiş inşalalh hava güzel olur ikimizinde şansına artık
olmaz mı topikçe deliyiz kiAayy çok heyecanlııı.
Ay ben bi daha gelin olucam diye sevinmiştim ya sende de varmı o ya hahahaYoksa tek deli ben miyim
Ayrıca umarım hava güzel oluuur, merakla bekliyoruz :)
canım şimdi rahat rahat yaptırırsın hem güzele ne yakışmaz düğündede çok güzel olmuşturBen özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diye
Düğünde saçım duvağım istediğim gibi olmadı inşallah çekimde olur
Eveeet yine gelin olucamKız sizin bu hediyeleşmeler hiç bitmiyor maşallahNazar değecek valla
Oh bi daha gelinlik işte :)
maşallah kuzu dur şimdi bohça hazırlıyoruz dün gratisi boşalttımKız sizin bu hediyeleşmeler hiç bitmiyor maşallahNazar değecek valla
Oh bi daha gelinlik işte :)
canım inşallah olmaz bana bakma ben ertelerimde senin umarım istediğin gibi geçer herşeyinle
olmaz mı topikçe deliyiz ki
canım şimdi rahat rahat yaptırırsın hem güzele ne yakışmaz düğündede çok güzel olmuştur
Hihih bendensin o zaman , iyi ki sonra yapmışım dedim durdum ben deBen özellikle ikinci kez gelin olmak için istedim zaten kuzu sonra olsun diye
Düğünde saçım duvağım istediğim gibi olmadı inşallah çekimde olur
bu seferede gönlünce yaptırırsın hem içindede kalmamış olur oh missAmin inşallah canımYa duvağımı alttan taktırmak istemiyordum ama saçım yüzünden öyle taktırdım yamuk da oldu sanki ne bileyime içime sinmedi çekimde inşalah olur istedğiim gibi bakalım
Ayy ben de tam olarak aynısını yaşamıştııım. Üstten istediğim ama saç yüzünden olmaz dediler. Saçımı da beğenmemiştim zaten. Bi tek makyajımı sevmiştim düğünde o kadarAmin inşallah canımYa duvağımı alttan taktırmak istemiyordum ama saçım yüzünden öyle taktırdım yamuk da oldu sanki ne bileyime içime sinmedi çekimde inşalah olur istedğiim gibi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?