• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar aklımda kalanları anlatayım kına gecesinden hiç bişey anlamadım,
ne ara başladı bitti bilmiyorum çok ağlarım demiştim ama bir damla yaş gelmedi gözümden annemin etkisiyle
hiç ağlamadı çünkü ağlamayayım diye :KK43: Güldüm daha çok :KK70:
Testi oyunu çok keyifliydi testiyi kıramadım hatta ikincisinde kırıldı:KK70: GEcenin sonunda kaftanla çorbacıya gittim kafamda kırmızı duvak falan çok komikti herkes bana bakıyo sokakta kınayı getir aney falan diye şarkı söylüyolardı :KK70:

Düğün günü evden çıkarken çok ağladım hıçkıra hıçkıra, sonra aşağıda oynattılar geçti ama düğün salonunda çıkmayı beklerken aklıma ikinci kedimle vedalaşmadığım geldi oturdum ağladım hahah :KK70: çok garip duygulardı..
Düğünde hayal ettiğim çoğu şeyi yapamadım aksilikler oldu ama herşeye rağmen çok güzel di ve acaip kalabalıktı 350 kişilik ayarladık 500 kişi vardı düğünde sağolsunlar sevenlerimiz çokmuş :KK68::KK68:
Ayy kıyamam ya zaten senin annenle olan fotoğrafını görünce bi duygulanmıştım, herşeyin güzel gecmesine sevindim kuzuu :) alışabildinmi nasıl gidiyo

ne ara başladı bitti bilmiyorum çok ağlarım demiştim ama bir damla yaş gelmedi gözümden annemin etkisiyle
Testi oyunu çok keyifliydi testiyi kıramadım hatta ikincisinde kırıldı:KK70: GEcenin sonunda kaftanla çorbacıya gittim kafamda kırmızı duvak falan çok komikti herkes bana bakıyo sokakta kınayı getir aney falan diye şarkı söylüyolardı :KK70:

Düğün günü evden çıkarken çok ağladım hıçkıra hıçkıra, sonra aşağıda oynattılar geçti ama düğün salonunda çıkmayı beklerken aklıma ikinci kedimle vedalaşmadığım geldi oturdum ağladım hahah :KK70: çok garip duygulardı..
Düğünde hayal ettiğim çoğu şeyi yapamadım aksilikler oldu ama herşeye rağmen çok güzel di ve acaip kalabalıktı 350 kişilik ayarladık 500 kişi vardı düğünde sağolsunlar sevenlerimiz çokmuş :KK68::KK68:
Kuzucuum güzel geçmesine çok sevindim hayırlı olsun tekrardan :)
Ay 2. kedinle vedalaşmadığın için ağlamana baya güldüm ama ben ya hahah :D
Ayrıca insan unutuyor bi çok şeyi ya o telaş içinde. Ben de unuttum birsürü şey. Çiçek atma yapamadım mesela , kınada da 2. tütü kombinimi giymeyi unuttum falan o baya içime oturdu ne yapıp edip giymem lazım onları :D :D
Önemli olan güzel geçmiş olması tabii bunlarda birer hatıra oldu :)
Evlilik nasıl alıştın mı bu arada :)

Maşallah ne güzel olmuş. Kızlar hepiniz sorunsuz atlattınız çok şükür, ömür boyu mutlu olun artık :)
Vallahi resmen öyle oldu . Hayır bi de evin o kısmı 3. kat ihtimal vermedik yani açtık. Ayrıca çıkarken de gördüm biliyomusunnn.
Uyku sersemi bi de ne olduğunu anlamayınca babam neden camdan atladı diye şoka girmiştim yaa. Ayy hatırladıkça çok fena oluyorummm
Ay sen beni bir gün öldüreceksin :D
Ahh canım sağol ya arkadaşım çekmiş onu bizde çok beğendik :KK22:
Eh o anı da anlat tabi merak etmiyor değilim :D

Ayy kıyamam ya zaten senin annenle olan fotoğrafını görünce bi duygulanmıştım, herşeyin güzel gecmesine sevindim kuzuu :) alışabildinmi nasıl gidiyo
Yaa ben de çok duygulandım onda :(
Ay 2. kedinle vedalaşmadığın için ağlamana baya güldüm ama ben ya hahah :KK70:
Ayrıca insan unutuyor bi çok şeyi ya o telaş içinde. Ben de unuttum birsürü şey. Çiçek atma yapamadım mesela , kınada da 2. tütü kombinimi giymeyi unuttum falan o baya içime oturdu ne yapıp edip giymem lazım onları :KK70: :KK70:
Ama niye gülüyorsun vallahi insan üzülüyor yavrucaktan ayrılacak diye ben hak verdim yani :D Çiçeği kimse hatırlatmadı mı :D

kızlaaar herkese günaydın ,
sabırsızlıkla koşa koşa işe geldim odama girer girmez hemen buraya geldim :KK48:
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun ben de adanadaki tatilimi bitirdim geldim. size anlatacaklarım var.:KK66:
auralee benim mobilyalarımda ider hepsi beyaz lake güle güle kullan bence hepsi gayet şık ben beğendim.
ider kardeşliği :D hangi model seninki
Hoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlar :KK43:

Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsun :-)
hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz

Annem hiç ağlamadı yanımda ama ben koptum gittim yanımdakiler sağolsun güldürmek için çok uğraştı :)
Daha anlamadım birşey pek evde oturamadık bayram falan girince ama tebrik edin beni ilk misarifimi ağırladım bile hemde yatılı ! :KK70:
Ay 2. kedinle vedalaşmadığın için ağlamana baya güldüm ama ben ya hahah :KK70:
Ayrıca insan unutuyor bi çok şeyi ya o telaş içinde. Ben de unuttum birsürü şey. Çiçek atma yapamadım mesela , kınada da 2. tütü kombinimi giymeyi unuttum falan o baya içime oturdu ne yapıp edip giymem lazım onları :KK70: :KK70:
Sağol kuzum benim :KK19:
Ama biriyle vedalaşmıştım diğeri saklanmış unuttum öpmeyi çok ağladım valla :KK70::KK70:
AA tüh sende baya bişey unutmuşsun ama öyle oluyor malesef :( Tütüyü mevlüt yaparsan orda giy :KK70:
Evliliğe dediğim gibi anlamadım daha evde oturamadık ama kısacık zamana misafir sıkıştırdım :KK70:

Maşallah ne güzel olmuş. Kızlar hepiniz sorunsuz atlattınız çok şükür, ömür boyu mutlu olun artık :)

Ay sen beni bir gün öldüreceksin :KK70:

Eh o anı da anlat tabi merak etmiyor değilim :KK70:

Amin kuzu darısı başınıza inşallah :KK36:
Eşim ikinci iş olarak müzisyenlik yapıyor, düğünde ki orkestrada arkadaşlarıydı zaten sahneye davet ettiler o da beni çağırdı sahneye nişanımızda da söylemişti güzel bir anı kaldı kuzum:KK36:

Yaa ben de çok duygulandım onda :KK43:

Ama niye gülüyorsun vallahi insan üzülüyor yavrucaktan ayrılacak diye ben hak verdim yani :KK70: Çiçeği kimse hatırlatmadı mı :KK70:

Heh yaşa kuzu hak verdin dimi onlar benim evlatlarım sonuçta :D

ider kardeşliği :KK70: hangi model seninki

hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz

Hoşbulduk teşekkür ederim elime geçer geçmez sizde fotolar :D

Ama niye gülüyorsun vallahi insan üzülüyor yavrucaktan ayrılacak diye ben hak verdim yani :KK70: Çiçeği kimse hatırlatmadı mı :KK70:
Haha haklı tabii canım ama dinleyince bir eğlenceli geldi yani :D :D
Hatırlatmadılar kuzu yaaa, bizim düğün bitemeyince kaynadı arada. Normal bitmesi gereken saatte hala tepiniyoduk adamlar saat doldu demişler. Görünceciğim gidip salon sahibiyle konuşup uzatınca eller havaya kısmında unutulup kaldı öyle. Bi ara hiç bitmeyecek sandım düğün. Bitince bi sevindim nerdeyse :D :D

Ama biriyle vedalaşmıştım diğeri saklanmış unuttum öpmeyi çok ağladım valla :KK70::KK70:
AA tüh sende baya bişey unutmuşsun ama öyle oluyor malesef :KK43: Tütüyü mevlüt yaparsan orda giy :KK70:
Evliliğe dediğim gibi anlamadım daha evde oturamadık ama kısacık zamana misafir sıkıştırdım :KK70:
Uuu yatılı misafir hem dee. Vallahi tebrik ediyorum seni kuzucum :D :D

Annem hiç ağlamadı yanımda ama ben koptum gittim yanımdakiler sağolsun güldürmek için çok uğraştı :)
Daha anlamadım birşey pek evde oturamadık bayram falan girince ama tebrik edin beni ilk misarifimi ağırladım bile hemde yatılı ! :KK70:

AA tüh sende baya bişey unutmuşsun ama öyle oluyor malesef :KK43: Tütüyü mevlüt yaparsan orda giy :KK70:

Eşim ikinci iş olarak müzisyenlik yapıyor, düğünde ki orkestrada arkadaşlarıydı zaten sahneye davet ettiler o da beni çağırdı sahneye nişanımızda da söylemişti güzel bir anı kaldı kuzum:KK36:
Kolay değil tabi Allahtan güldürmek için uğrasanlar varmış bizde tam tersi ağlamaya katılmıştı :D ooo masallahh kuzu hemde yatılı misafir

Kolay değil tabi Allahtan güldürmek için uğrasanlar varmış bizde tam tersi ağlamaya katılmıştı :KK70: ooo masallahh kuzu hemde yatılı misafir
Yaa ilk sınavı atlattım işte yatılı olarak :D Ay evet hiç ağlamadı annemler ama çocukluk arkadaşlarım ağladı onları görünce daha çok ağladım tabi :D

Yaa sorma abisi eşi ve yeğeni geldi ve kaldılar :KK70: Sizin düğün nasıldı kuzucum çok güzel olmuşsun sende maşallah
tebrik ediyorum canım :) sürekli misafir ağırlıyorum bende bu aralar ama henüz yatılı olmadı :) nasıl geçti. eve alıştınmı artık

Hangi şarkıı :KK51: Video olsa ne güzel olurdu :KK75:
Heh yaşa kuzu hak verdin dimi onlar benim evlatlarım sonuçta :KK70:
Ay hak vermem mii yavru onlar yaa :KK68: sadece düşündüm de benim azmanla vedalaşmaya kalksam gelinliği ne kılığa sokardı :KK51:

Yaa ilk sınavı atlattım işte yatılı olarak :KK70: Ay evet hiç ağlamadı annemler ama çocukluk arkadaşlarım ağladı onları görünce daha çok ağladım tabi :KK70:
ay o çocukluk arkadaşları neden öyle oluyorki :D bende arkadaşlarımınkinde çok ağlamıştım benimkindede onlar ağladı :)

Hangi şarkıı :KK51: Video olsa ne güzel olurdu :KK75:

Ay hak vermem mii yavru onlar yaa :KK68: sadece düşündüm de benim azmanla vedalaşmaya kalksam gelinliği ne kılığa sokardı :KK51:

Ohoo bunu da atlattın mı artık misafir vız gelmeli bence :KK70:

Ele inat şarkısı :KK36: Video var ama henüz elime geçmedi kuzu.
Seninde mi kedin varrr benim biri sarı biri siyah sarıyla fotoğraf bile çekildim :KK70:
Yemekli değildi ama çaya geldiler yemekli ağırlamam lazım bir de gerisi kolay :KK70:

ay o çocukluk arkadaşları neden öyle oluyorki :KK70: bende arkadaşlarımınkinde çok ağlamıştım benimkindede onlar ağladı :)

tebrik ediyorum canım :) sürekli misafir ağırlıyorum bende bu aralar ama henüz yatılı olmadı :) nasıl geçti. eve alıştınmı artık

Yaa biri kalktı ama biz evcilik oynuyoduk ne ara büyüdük falan dedi off tam damar yaptı:-)
Evde hiç yabancılık çekmedim canım dha öncede sık sık gidioduk belki ondan bilmiyorum

Back