2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kuzular Mrs Pink Mrs Pink gelmiş ne yaptın kuzum
kızlar ben artık nişanlıyım şaka gibi şuan çok şaşkınım herşey çok güzeldi
dün çok heyecanlıydım herşey istediğim gibi oldu
fotoğraflar henüz yok yarın fotolarla geleceğim çok zahmete girmişler
a'dan z'ye herşeyi düşünmüşler
bohça yapmışlar içinde diş macunumdan tutunda duş jelime kadar herşeyi düşünmüşler
beraber bi çanta bakmıştık fiyatı fazlaydı almamıştım onuda almış koymuş kıyamam ki

bohça yapmışlar içinde diş macunumdan tutunda duş jelime kadar herşeyi düşünmüşler
beraber bi çanta bakmıştık fiyatı fazlaydı almamıştım onuda almış koymuş kıyamam ki
canım benim senin adına çok sevindim allah daim etsin tamamına erdirsin inş

canım benim senin adına çok sevindim allah daim etsin tamamına erdirsin inş
amin inşallah canım çok güzel oldu herşey çok şükür ikimizde çok mutluyduk gecenin sonunda uzunca bir mesaj atmış çok güzel olduğuna dair bende bugün annesini arayıp teşekkür edeyim diyorum sen ne dersin bir tecrübeli olarak?

amin inşallah canım çok güzel oldu herşey çok şükür ikimizde çok mutluyduk gecenin sonunda uzunca bir mesaj atmış çok güzel olduğuna dair bende bugün annesini arayıp teşekkür edeyim diyorum sen ne dersin bir tecrübeli olarak?
hhihi maşallah. ya ben bu konuda fikir söylemesem :D benimkinden ben bi incelik görmediğim için böyle bişi yapmadım kendisine. oyüzden bilemedim :D

hhihi maşallah. ya ben bu konuda fikir söylemesem :KK70: benimkinden ben bi incelik görmediğim için böyle bişi yapmadım kendisine. oyüzden bilemedim :KK70:
sorarken aklıma gelmedi değil:KK70::KK70::KK70: ama çok nazik ve kibarlardı
çok sıcaklar yani bilemedim ne yapsam

sorarken aklıma gelmedi değil:KK70::KK70::KK70: ama çok nazik ve kibarlardı
çok sıcaklar yani bilemedim ne yapsam
hihih :) ya bu tür konular çok ince çizgide malesefki. karşıdakileri tam tanımıyorsun nasıl şekilleneceğide mechul. oyüzden hep diken üstünde olmak gerekiyor :) Allah kolaylık versin bundan sonra :)

Günaydın kızlarr
Trpst Trpst Çok sevindim ya her şey ne kadar güzel oldu maşallah size :nazar: Ben arayıp teşekkür etmen taraftarıyım, kayınvalidenin de hoşuna gidecektir belli çok sevmiş seni.Karşı taraf gerçekten çok düşünceli görünüyor. İlişkileriniz çok saygılı çok birbirinin kıymetini bilir ölçüde geldi bana :)
Ayrıca ne güzel bi heyecan ya nişanlı hatun tebrik ediyorum çok :)
Fotoğrafları çok merak ediyorum hem de :KK17:

hihih :) ya bu tür konular çok ince çizgide malesefki. karşıdakileri tam tanımıyorsun nasıl şekilleneceğide mechul. oyüzden hep diken üstünde olmak gerekiyor :) Allah kolaylık versin bundan sonra :)
Doğru söylüyosun canım bu arada bilezik pırlanta kolye yüzük altın falan getirdiler ben almamıştım yine onları

Günaydın kızlarr
Trpst Trpst Çok sevindim ya her şey ne kadar güzel oldu maşallah size :nazar: Ben arayıp teşekkür etmen taraftarıyım, kayınvalidenin de hoşuna gidecektir belli çok sevmiş seni.Karşı taraf gerçekten çok düşünceli görünüyor. İlişkileriniz çok saygılı çok birbirinin kıymetini bilir ölçüde geldi bana :)
Ayrıca ne güzel bi heyecan ya nişanlı hatun tebrik ediyorum çok :)
Fotoğrafları çok merak ediyorum hem de :KK17:
canım bende öyle düşünüyorum herşeyi dört dörtlük yapmışalrdı o sandıların içini falan nasıl güzel süslemişler
bayıldım yani aldıkları ayakkabıdan cantaya tülle sarıp çiçek broş falan takmışlar bir sürü çiçeğim oldu
yani çok düşünceli davranmışlardı tepsimi falan onlar biz alacağız dediler çok hoşuma gitti
fotoğraflar yarın kuşum ben arayayım öyleyse anne diyorum çok fenayım

Oo hoşgeldin kuzuuu :)
Görşmeyeli neler neler değişmiş baksana. Bir döndük birimiz evli birimiz nişanlııı :D
Çok tebrik ederim kuzucum herşeyin güzel olmasına çok sevindim. Umarım hep böyle gülersiniz bir ömür :)
Ayrıca ben de arayıp teşekkür et derim güzel düşünmüşsün. Şuan herşey çok ölçülü ve yolunda. Yaptığı incelikler karşısında hak ediyor bence bunu :) Allah korusun değişmesi durumunda ona göre hareket edersin şimdilik onları düşünmeye gerek yok. Herşey böyle güzelken sen de ara teşekkürünü et diyorum ben :)

canım bende öyle düşünüyorum herşeyi dört dörtlük yapmışalrdı o sandıların içini falan nasıl güzel süslemişler
bayıldım yani aldıkları ayakkabıdan cantaya tülle sarıp çiçek broş falan takmışlar bir sürü çiçeğim oldu
yani çok düşünceli davranmışlardı tepsimi falan onlar biz alacağız dediler çok hoşuma gitti
fotoları çok merak ediyorum :)

Ara bencede yaptıkları güzel şeyler sonuçta, gayet ince ve güzel düşünmüş :)

yarın ayarlıycam hepsini kuzular ya ben biraz leyla olduğumdan çok iyi çıkmadım sanki umarım güzel çıkmışımdır:)
hihih bence gayet güzel çıkmışsındır :D senide kızlar gibi takibe aldım ben etiketlendiklerine baktım ama hiç foto yoktu :D

Amanın ben hala diyemiyorum ya :D
yarın ayarlıycam hepsini kuzular ya ben biraz leyla olduğumdan çok iyi çıkmadım sanki umarım güzel çıkmışımdır:)
Emin ol çok güzel çıkmışsındır insan mutluluktan nasıl güzel görünüyor o gün :D
hihih bence gayet güzel çıkmışsındır :KK70: senide kızlar gibi takibe aldım ben etiketlendiklerine baktım ama hiç foto yoktu :KK70:
Nereden aldın kii :KK57:

hihih bence gayet güzel çıkmışsındır :KK70: senide kızlar gibi takibe aldım ben etiketlendiklerine baktım ama hiç foto yoktu :KK70:

Amanın ben hala diyemiyorum ya :KK70:

Emin ol çok güzel çıkmışsındır insan mutluluktan nasıl güzel görünüyor o gün :KK70:

Nereden aldın kii :KK57:
bir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama

Back