- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Yokmuş zatenn blisssle karışmışahh ahh eskidik artık biz, ayy bende kaçırmışım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmuş zatenn blisssle karışmışahh ahh eskidik artık biz, ayy bende kaçırmışım
Hatlarr karısmıss :)Yokmuş zatenn blisssle karışmış
Canım benn biraz aceleci davranmısım sankımm... Şimdi sizler için ideallmaşallah benden bir yaş küçüksün birde
ay ben hala sol tarafa geçiremedim
Burda kendimden şüphe ettim nasıl kızdım kendime nasıl kaçırdım diyeYokmuş zatenn blisssle karışmış
ben ekledim seni şuanHatlarr karısmıss :)
Tekrar belırteyım Eklemek isteyen olursa ınstagram hesabım glshljacıc :) :)
izlemeye aldım ben instegram kullanmıyorum canımZeroglu bende görmek istyorumm :) :) benıde izlemeye alırmısınnn
hepsinin olumlu olumsuz yanları var işte :)Canım benn biraz aceleci davranmısım sankımm... Şimdi sizler için ideall
ay daha fazla utandırmasanızBurda kendimden şüphe ettim nasıl kızdım kendime nasıl kaçırdım diye
yaw karışan ne ben neyi kaçırıdm:):)iki dakika gidiyorum hopp ortalık karışmış anlamıyorumBurda kendimden şüphe ettim nasıl kızdım kendime nasıl kaçırdım diye
boşver ya önemli bişi değildiyaw karışan ne ben neyi kaçırıdm:):)iki dakika gidiyorum hopp ortalık karışmış anlamıyorum
Tesekkurler canım :)izlemeye aldım ben instegram kullanmıyorum canım
Bak ben de fotoları kaçırmışım mesela dakikalardıryaw karışan ne ben neyi kaçırıdm:):)iki dakika gidiyorum hopp ortalık karışmış anlamıyorum
Elbisen cok şıkmış,harika olmussun mutlulugun yuzundekı gulucuklerde daim olsunnnnizlemeye aldım ben instegram kullanmıyorum canım
Bende takıp ettimben ekledim seni şuan
önemlii diil ufak bir yanlış anlaşılma senle bliss in hesapları karıstıyaw karışan ne ben neyi kaçırıdm:):)iki dakika gidiyorum hopp ortalık karışmış anlamıyorum
Ya ben arada deniyorum çok ters geliyor 16 ay sağa taktıktan sonra sol çok garip gelir bana da :/ay ben hala sol tarafa geçiremedim
Yaa ben de baya dertlenmiştim kınıyoruzBurda kendimden şüphe ettim nasıl kızdım kendime nasıl kaçırdım diye
curlygirl arkadaşımız seni instagramda takip ettiğini iddia etti deyaw karışan ne ben neyi kaçırıdm:):)iki dakika gidiyorum hopp ortalık karışmış anlamıyorum
Hayııır görmedim bomba haberay kızlar biraz önceki hatamdan sonra size kendimi affettiriyim :) greenandblue yu gören oldumu çok güzel olmuş maşşallah kuzucum :)
yaaaaaa böyle afettiririm :)Hayııır görmedim bomba haber
canım sağol sende hoşgeldinBak ben de fotoları kaçırmışım mesela dakikalardır
Maşallah size çok güzel olmuşsun kuzucum beniiiim :)
Çok güzel heyecanalr bunlar tanıdı çıkarmak gerek :)
teşekkür ederim aminnnElbisen cok şıkmış,harika olmussun mutlulugun yuzundekı gulucuklerde daim olsunnnn
şuan koptum burda meğersem integramım varmışta bilmemişim curlygirlYa ben arada deniyorum çok ters geliyor 16 ay sağa taktıktan sonra sol çok garip gelir bana da :/
Yaa ben de baya dertlenmiştim kınıyoruz
curlygirl arkadaşımız seni instagramda takip ettiğini iddia etti de