2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dememiştin sanki :KK70: Oh maşallah :KK70:

Ütüyü almasam mı :KK70: Son ana kadar bekleyeyim madem belki bi alan çıkar :KK70:

Çizgini bozmamanı takdir ettim :KK70:

Evett hatırlıyorum ütü konuşmalarımızı :KK70:

bazıları derken kaç beyaz eşya var zaten :KK70: Gerçi benimkini almaya da çok talip çıktı da ben istemedim :KK70: Bir kişi alacak sadece
Bi sürü yokmu kuzu :D işte fırın çamaşır bulaşık bu kadar :D çok ısrar ettiler kıramadık :D

benimkiler bana demiştiki düğün diye tutturursan işte evimizde şu eşya olacak die tuturursan bir sene daha bekelemek gerekecek dediler. bende beklerim ne varki herşeyi istediğim gibi olmadıktan sonra evliliği napım dedim eşşek gibide yaptık :KK70: bence sana yapılan bi blöf. bence gerekirse ertelensin ama yapalım de. he gerçekten ertelenirsede ertelensin hiç düşünmce bence rahat rahat güzel olsun yeterki olsun
Curlygirl ve conchiglia okadar iyi geldiniz ki bugün derdime ortak olup yanlız bırakmadınız fikirlerinizi sıkılmadan yazdınız burda sadece çeyiz değil arkadaşlıkta var destek de var bu çok hoşuma gitmişti ve ayrılmadım bu gruptan iyikide sizinleyim:KK19: verdiğin örneklerde bana baya öncü oldu blöf bende anladım madem öyle bekle diyorsun evet beklememiz lazımsa bekleyeceğim ozaman yeterki güzel ve istediğin ve hayal ettiğin gibi olsun çok doğru kendi kendime işin içinden çıkamıyorum bana bu konuda ışık oldunuz kendime geldim çok teşekkür ederim size çok sağolun :KK28:

Tab
Bayramdan sonra olacak birşeyler heycanlıyım şimdiden :110: Çeyiz konusunda ne yaptınız süpürge ütü gibi küçük ev aletlerini aldınızmı?
Tabii heyecanlı olacaksın yani olmazsa olmazıdır heyecan :KK48: hiiiç sıkıntıya düşme allah öyle bir yardımcı oluyorki zamanda okadar hızla geçiyorki bir bakmışsın o gün gelmiş herşeyini almış gelin olmuşsun.. Dediğim gibi çeyize tencere tava yemek takımı çatal bıçak takımı kahvaltı takımı nevresimler pikeler yorgan battaniyeler al zaman biraz yaklşıncada küçük ev aletleri ve cam eşyalarını dekarasyon aksesuarlarını al ben şahsen öyle yaptım

Ay düğünden önce almıştım ya bir eminönü alışverişi sırasında :KK70:
Fotoğrafı da yok ki. Bej rengi ama, banyo dolabında olan rengin ve desenin aynısı. Ama bi daha gidemedim oraya işte o kötü oldu. Acaba setin içinde mi yoktu bilmiyorum ki . Şimdi bi de ona uydurmam lazım bi tane alıp
Genelde öyle olur heyecn ve hemen bitsin yoruldum artık derken aldıklarımızı komtrol etmez hatta nereden almıştım ya falan deriz işte bu biziz:KK70:

O işin şakası ya sen haber vermezsen ben bakmıyorum artık :KK70: Ütü süpürge lazım ama şu sıra limitim doldu taştı. Of daha beyaz eşya var mobilya var napıcam ben :KK43: Nişanlım odayı bir gördü(çeyiz odası diyorum artık fazla olan odaya :KK70:) baktı cidden emek var anladı. Odada yürümeye yer kalmadı artık. Servet yatırmışsın buraya ne kadar çok uğraştın diyor. Anladı artık ıvır zıvırla uğraşmadığımı. Eksik de kalmadı pek çeyiz adına büyük parça olarak, o da tabi hoşumuza gitti :) Daha dün hiçbir şeyim yok nasıl alıcam diyordum, yeni nişanlamıştım balık gibi afallamıştım zaman nasıl bi kavram :KK70: Allah yardım ediyormuş yuva kurana gerçekten.

Evet kına elbisesini gelinlikle bir bakıcam artık. Sizlerden ders çıkarıyorum artık :KK70:
Maşallah auralee iyikide yapmışsın sakla samanı gelir zamanı bende başlamıştım önceden hep attım kenara şimdi annemin yatak odası mutfak dolapları kendi odam doldu taştı emek olmaz olurmu aah ahh hemde ne emek herşeyiyle ayrı ayrı ilgilenmek renginden tut da fiyatına uuuu zor iş bizimki .. Allahım hayırlısıyla benimde pek birşeyim kalmadı desemde ufak tefekler bile para al işte en basiti bir englısh homden yatak örtüsü beğendim bunuda atarken resmini sorayım nasıl sizce :KK76:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 198
  • image.jpg
    image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 214
İşte en ilginci de o :KK70: Ben ve tüm çevrem benim için de gelinliğin bir işkence bir kabus falan olacağını sanmıştık ama çat diye seçtim. Genelde de öyle oluyormuş o iş yani. Sen kınayı hallet kınayı :KK70: :KK70: :KK70:
Kızlar ben kına kıyafetimi hindistandan getirttim hint kıyafeti giyeceğim inşallah ve dans süprizim olacak gecede buarada profesyonel dansçıyım kızlar çok tanımıyoruz belki birbirimizi ama bu meyanda tanıyoruz anlatınca hint dansı hazırlıyorum kendime inşallah o ama aksesuarları eksik onları bulmam lazım ama öncesindede bir elbise almam lazım tüm gece hint kıyafetiyle dolaşmayacağım ne düşünebilirim yada bu aksesuarları nereden bulabilirim

Maşallah kuzu yaa, siz takıları bozdunuz mu bi ara bakınırken öyle bişey okudum sanki ama tam hatırlayamıyorum :KK70:
Vallahi bzi kasa tuttuk kenara attık hepsini hiç birine dokunmadık düğünde takılanlarıda ekleyip birazda üstüne nakit kirada fazla kalmadan ev almayı planlıyoruz rabbim herkse nasip etsin

Hoho kızııım o 7,5 aya neler sığacak neler planla sen zarar gelmez planlı olmaktan :KK70:
Hoho kızııım o 7,5 aya neler sığacak neler planla sen zarar gelmez planlı olmaktan :KK70:
Ay bende öyle kime söylesem oho çok var diye diye bana da uzak gelmeye başladı ama aslında yok zaman dediğin ne tutamıyorsun şimdi bu beyaz eşyalar nikah tarihi mekan ev nakliye halı perde davetiye falan derken bitmiş

Sayma o boynumzun borcu :KK70:

Yaa onu soracaktım ben de, Mrs Pink Mrs Pink de çok ikna edici cümleler kurdu kendi ütüsüyle ilgili. Senin kazanlı ya, açıp böyle şipşak ütü yapmak istesem yapabilir miyim mesela, yoksa bekletiyor mu nasıl?
Bende ilk önce dikey ütü istiyordum gömlekleri perdeleri olduğu yerde ütülüyorsun sırt ağrısına son ama meğer o kazanlı ütüymüş ve araştırmalarıma göre ağır ve yer kaplıyormuş yani yorumlar iyi değildi araştırdığımda onun yerine kazansız ama buhar gücü yüksek olan ütüler artık tercihim olmaya başladı

herkese günaydın :)
Güle güle kuzu, mesai bitmese iyi aslında şimdi git yemek yap falan uff sıkıntı valla :KK70:
pazar gününden kalan yemekler vardı :D sorun olmadı canım :D
Curlygirl ve conchiglia okadar iyi geldiniz ki bugün derdime ortak olup yanlız bırakmadınız fikirlerinizi sıkılmadan yazdınız burda sadece çeyiz değil arkadaşlıkta var destek de var bu çok hoşuma gitmişti ve ayrılmadım bu gruptan iyikide sizinleyim:KK19: verdiğin örneklerde bana baya öncü oldu blöf bende anladım madem öyle bekle diyorsun evet beklememiz lazımsa bekleyeceğim ozaman yeterki güzel ve istediğin ve hayal ettiğin gibi olsun çok doğru kendi kendime işin içinden çıkamıyorum bana bu konuda ışık oldunuz kendime geldim çok teşekkür ederim size çok sağolun :KK28:
yardımcı olabildiysek ne güzel :) inş güzel haberlerle gelirsin.
Maşallah auralee iyikide yapmışsın sakla samanı gelir zamanı bende başlamıştım önceden hep attım kenara şimdi annemin yatak odası mutfak dolapları kendi odam doldu taştı emek olmaz olurmu aah ahh hemde ne emek herşeyiyle ayrı ayrı ilgilenmek renginden tut da fiyatına uuuu zor iş bizimki .. Allahım hayırlısıyla benimde pek birşeyim kalmadı desemde ufak tefekler bile para al işte en basiti bir englısh homden yatak örtüsü beğendim bunuda atarken resmini sorayım nasıl sizce :KK76:
yatak örtüsünü beğendim mağazada bak birde kumaşı güzelse uygunda
Bende ilk önce dikey ütü istiyordum gömlekleri perdeleri olduğu yerde ütülüyorsun sırt ağrısına son ama meğer o kazanlı ütüymüş ve araştırmalarıma göre ağır ve yer kaplıyormuş yani yorumlar iyi değildi araştırdığımda onun yerine kazansız ama buhar gücü yüksek olan ütüler artık tercihim olmaya başladı
kesinlikle kazanlı diyorum. ne kadar çok buharlı olsada kazanlı gibi olmuyor buharları. ayrıca öyle yer kaplama olayı da yok. benimki büyük bişi değil belki ondan bilmiyorum ama dolabın bir rafına koyuyorum benim yerim var belkide ondan böyle düşünüyorum bilemiyorum. he birde aman aman ağır değil hani. gayet rahat kaldırıp indiriyorum. modeline göre değişiklik gösteiyor olablir.

Back