- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Geğişik bi duygu dimi :) insanın içi içine sığmıyo sürekli yüzüğe bakıp durmuştum benarayacağım önce babasını sonra annesini ya çok başka bişeymiş
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geğişik bi duygu dimi :) insanın içi içine sığmıyo sürekli yüzüğe bakıp durmuştum benarayacağım önce babasını sonra annesini ya çok başka bişeymiş
canım hayırlı ugurlu olsunngünaydın kuzular @Mrs Pink gelmiş ne yaptın kuzum
kızlar ben artık nişanlıyım şaka gibi şuan çok şaşkınım herşey çok güzeldi
dün çok heyecanlıydım herşey istediğim gibi oldu
fotoğraflar henüz yok yarın fotolarla geleceğim çok zahmete girmişler
a'dan z'ye herşeyi düşünmüşler
bohça yapmışlar içinde diş macunumdan tutunda duş jelime kadar herşeyi düşünmüşler
beraber bi çanta bakmıştık fiyatı fazlaydı almamıştım onuda almış koymuş kıyamam ki
Çok güzel olmuşssunn ayy maşallah size, çok beğendim saçın falan gayet iyi olmuşbir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama
sağol kuzum heyecandan sen herkesi öp annemi öpmeyi unutmusum çok üüzldümÇok güzel olmuşssunn ayy maşallah size, çok beğendim saçın falan gayet iyi olmuş
instargmram canım :)Amanın ben hala diyemiyorum ya
Emin ol çok güzel çıkmışsındır insan mutluluktan nasıl güzel görünüyor o gün
Nereden aldın kii![]()
harikasınız çok beğendim çok güzel olmuşsunbir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama
çiçeğine bende bayıldım farklı ve çok hoş olmuşsağol kuzum heyecandan sen herkesi öp annemi öpmeyi unutmusum çok üüzldüm
saçım konusunda bi tereddüt ettim iyi geldi sonra banada çiçeğimi çok beğendim
Zeroglu bende görmek istyorumm :) :) benıde izlemeye alırmısınnnbir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama
instargmram canım :)
harikasınız çok beğendim çok güzel olmuşsun
sağol kuzum teşekkür ederim ya çok heyecanlıydım ama çok içime sindi herşeyimle tepsiyede bayıldım çiçeğe bideçiçeğine bende bayıldım farklı ve çok hoş olmuş
Ayyy çok güzel olmuşsuuun maşallah :)bir kaç foto derledim buyrun albüme asıl yarın ama
Ben deeGeğişik bi duygu dimi :) insanın içi içine sığmıyo sürekli yüzüğe bakıp durmuştum ben![]()
Instagramı var mı kii yoktuuinstargmram canım :)
ınstagram hesaplarınız nedir kızlarr bende eklesem sizleri .... benı eklemek isterseniz glshljacic olarak bulabılırsınız :)Ayyy çok güzel olmuşsuuun maşallah :)
Ben deeHala bakarım arada
Instagramı var mı kii yoktuuBen mi kaçırdım
boşnakmısın :)ınstagram hesaplarınız nedir kızlarr bende eklesem sizleri .... benı eklemek isterseniz glshljacic olarak bulabılırsınız :)
evetttt :) orjınal boşnakboşnakmısın :)
yüzükle uyumak çok zor oldu bana bende bakıp bakıp durdumAyyy çok güzel olmuşsuuun maşallah :)
ay baktım da maşallah abla kız gibisiniz ya :) allah bağışlasın yaş kaçtı senin :)evetttt :) orjınal boşnak
ayyy kıyamam yaa olur öyle :) ben çok beğendimmmsağol kuzum heyecandan sen herkesi öp annemi öpmeyi unutmusum çok üüzldüm
saçım konusunda bi tereddüt ettim iyi geldi sonra banada çiçeğimi çok beğendim
ay baktım da maşallah abla kız gibisiniz ya :) allah bağışlasın yaş kaçtı senin :)
Ayyy çok güzel olmuşsuuun maşallah :)