2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Heh bak işte olayın sebebi çözüldü :KK70:

Bu ütü görüntü olarak da süper biliyorum ama hep pahalı bu biraz bütçemi aşar ne yazık ki :/ curlygirl curlygirl ve Mrs Pink Mrs Pink in önerdikleri ikisi de 180 küsür bir şey, ben de öyle ayarladım kendimi açıkçası.
Çok hafif hemde baya güzel ütülüyo biz alırken 500 falandı heralde onuda ben almamıştım neyseki hediyeydi, bunu almışlar :D :D ben alsam annemin vardı bi tane phlipsin yine buhar kazanlı 250-300 civarıydı o da çok iyiydi ondan düşünüyodum

Buhar kazanlı al gerçekten nasıl rahatlık ya jilet gibi yapıyo :KK70:
Ay öyle yapayım madem :D
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani :KK70:
curlygirl curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim :KK70:
Kabullenmeli madem napalım :D Ayrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani :D
Çok hafif hemde baya güzel ütülüyo biz alırken 500 falandı heralde onuda ben almamıştım neyseki hediyeydi, bunu almışlar :KK70: :KK70: ben alsam annemin vardı bi tane phlipsin yine buhar kazanlı 250-300 civarıydı o da çok iyiydi ondan düşünüyodum
Ne güzel hediyeler aldılar size öyle :D Ben de istiyorum öyle tanıdık :D

Ay öyle yapayım madem :KK70:

Kabullenmeli madem napalım :KK70: Ayrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani :KK70:

Ne güzel hediyeler aldılar size öyle :KK70: Ben de istiyorum öyle tanıdık :KK70:
:D :D saolsunlar ütü masamda hediyeydi demişmiydim

Kabullenmeli madem napalım :KK70: Ayrıca curlygirl o kadar vermedi kii, carrefour kampanyası vardı tv yanında hediyeydi ütü. Benim baktığım da o, 180-190 civarında şu an fiyatı. Yoksa hatun tutumlu yani :KK70:
Aa evet hatırladıııım haha evet yapmaz yoksa öyle şeyler , bir açıklaması olmalı demiştim kendi kendime :D

Ne güzel hediyeler aldılar size öyle :KK70: Ben de istiyorum öyle tanıdık :KK70:
Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım! :D
Bana da süpürge ütü fırın ütü masası ev çamaşır askılığı gelmişti hediye.
Hatta birde sornadan ek olarak 1 çift 1 tek kilişlik yorganla nevresim gelmişti.
En sevdiğim eşyalarım :D :D

Hahaha o zaman sen kendine güzel bir ütü alacaksın ve kaderine boyun eğeceksin :KK70: :KK70:

Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani :KK70:
curlygirl curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim :KK70:
aaa kuzu yaparmıyım ben öyle şeyler :D
Yuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolar
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zaten :D az kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha :D
Ay öyle yapayım madem :KK70:

hafıza kuvvetli :D düğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için :D

Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım! :KK70:
Hatta birde sornadan ek olarak 1 çift 1 tek kilişlik yorganla nevresim gelmişti.
En sevdiğim eşyalarım :KK70: :KK70:
:D :D ahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu :D

aaa kuzu yaparmıyım ben öyle şeyler :KK70:

sorma valla içimen küfür ederek çıktım zaten :KK70: az kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha :KK70:

hafıza kuvvetli :KK70: düğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için :KK70:
:D :D lütfen salon kadını çizgimizi bozmuyoruz asla içimizden küfürler ediyoruz

:KK70: :KK70: yanlız kuzu o takılan altınlar gelen misafirler varya onlar evlenmeye başlayınca kötü oluyo geçen biz birine katıldıkta :KK70: :KK70:
Hahah ama onu demeyeydin iyidi ya. Keşke en sonda olsaydık :D
Şuan yakında yok gibi sanki ya. İnşallah cümbür cemaat evlenmezler hiç hazır değilim buna :D :D

:KK70: :KK70: saolsunlar ütü masamda hediyeydi demişmiydim
Dememiştin sanki :D Oh maşallah :D
Valla hediye eşyadan daha güzeli yok arkadaşım! :KK70:
En sevdiğim eşyalarım :KK70: :KK70:
Ütüyü almasam mı :D Son ana kadar bekleyeyim madem belki bi alan çıkar :D
sorma valla içimen küfür ederek çıktım zaten :KK70: az kalsın salon kadını çizgimden çıkaratacaklardı haha :KK70:
Çizgini bozmamanı takdir ettim :D
hafıza kuvvetli :KK70: düğüne 10 kala güzel kampanyaydı benim için :KK70:
Evett hatırlıyorum ütü konuşmalarımızı :D
:KK70: :KK70: ahahah benimde var baya özellikle beyaz eşyaların bazıları çok iyi oldu :KK70:
bazıları derken kaç beyaz eşya var zaten :D Gerçi benimkini almaya da çok talip çıktı da ben istemedim :D Bir kişi alacak sadece

Back