2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım şimdi bi kaç tanesi hatıra işte babam taktı çok sevdiğim bi tanıdığımız taktı falan diğerlerinide bozdurup napıcaz dedik şimdi zaten altınları bozduk onları hesaba attık kendimizi rahat hissettiğimizde o parayla uygun 2.el bi araba alalım diyoruz eğer bu bilezikleride bozup koysaydık gidip pahalı bi araba alırdık kendimize güvenemedik :KK70: :KK70: birde bi kaç sene sonra çocuk düşünürsek ben 1 sene çalışmicam elimizin altındada bulunsun bişeyler dedik :) ne yazmışım heee
mantıklı şeyler ama :D

banada tuhaf geldi. bizimki nişandada şimdide ne var diye sormadı bile. ben araştırıyorum bankaları falan adamın umru değil :KK70: nişandan sonrada bir kere sıkışırsak bozarız falan demiştim sen bilirsin onlar senin ne istersen yap demişti bana :KK70: galiba oda bana güvenio bu konuda.
Sizde kasa da belli olmuş demek ki :D
Yoook deme öyle. Yani ben kırmızı kar yağar bu olmaz derdim. Öyle bir beklentim de yoktu zaten hiç. Alıştırmıştım kendimi buna ütüler sende üsteleme diye.
Bir deneme ile inanılmaz bir sonuç elde ettim.
Allahtan ümit kesilmiyor yani :KK70:
Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak :D

Sizde kasa da belli olmuş demek ki :KK70:

Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak :KK70:
haha sanırım :KK70:
ya o deneme olayı bendede olmuyor :KK70: diyorum bak bil şöyle çalışıo hani ben yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya :KK70: ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum

Yani o deneme aşamasına getirmeni bile düşünüyorum nasıl olmuştur diyorum, senaryo oluşturuyorum ama yok olmuyor düşün o kadar uzak :KK70:
Bak şöyle oluyo "ayyyy yalnız ütüyü bi sürüyorum ikinciyi geçmiyor resmen bi kaç saniye sürdü ütülemem gördün müüü" :D
Aaa ne güzel falan gibi bir cevaptan sonra " Ama bak bi bak Allah aşkına" diyosun ve olay patlıyo hahah :D

Canım şimdi bi kaç tanesi hatıra işte babam taktı çok sevdiğim bi tanıdığımız taktı falan diğerlerinide bozdurup napıcaz dedik şimdi zaten altınları bozduk onları hesaba attık kendimizi rahat hissettiğimizde o parayla uygun 2.el bi araba alalım diyoruz eğer bu bilezikleride bozup koysaydık gidip pahalı bi araba alırdık kendimize güvenemedik :KK70: :KK70: birde bi kaç sene sonra çocuk düşünürsek ben 1 sene çalışmicam elimizin altındada bulunsun bişeyler dedik :) ne yazmışım heee
curlygirl curlygirl e katılıyorum çok mantıklı bi plan olmuş :)
canım azur vardıda anneme verdim ya ikiside kullanmış biri olarak :KK70: kazanlı diyorum hahaha :KK70:
O zaman azuru eledim hadi 2ye indik :D

ya o deneme olayı bendede olmuyor :KK70: diyorum bak bil şöyle çalışıo hani bek yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya :KK70: ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum
Hahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda :D

ya o deneme olayı bendede olmuyor :KK70: diyorum bak bil şöyle çalışıo hani ben yokken işin düşer adam dönüp bakmıyor bile ya :KK70: ütüsüz giyerim nolcak diyor umrunda değil mecbur ütülüyorum
Oysaki teknolojiyi severlerdi peh pehh :D
Bak şöyle oluyo "ayyyy yalnız ütüyü bi sürüyorum ikinciyi geçmiyor resmen bi kaç saniye sürdü ütülemem gördün müüü" :KK70:
Aaa ne güzel falan gibi bir cevaptan sonra " Ama bak bi bak Allah aşkına" diyosun ve olay patlıyo hahah :KK70:
Hahahaha ay nasıl güldüm belli değil :D Ama yok hala senaryoyu kendime uyarlayamıyorum uymuyor yani oyuncular uygun değil :D

Hahah o baya umutsuz vaka o zaman. Benimki kendi ütülemeyecekse yoldan geçen birinden ister yine ütüsüz giymez öyle de bir hastalığı var. Normal ütülemek de paklamıyor bizi biraz hassasız o konuda :KK70:
Heh bak işte olayın sebebi çözüldü :D
Bu ütü görüntü olarak da süper biliyorum ama hep pahalı bu biraz bütçemi aşar ne yazık ki :/ curlygirl curlygirl ve Mrs Pink Mrs Pink in önerdikleri ikisi de 180 küsür bir şey, ben de öyle ayarladım kendimi açıkçası.

banada tuhaf geldi. bizimki nişandada şimdide ne var diye sormadı bile. ben araştırıyorum bankaları falan adamın umru değil :KK70: nişandan sonrada bir kere sıkışırsak bozarız falan demiştim sen bilirsin onlar senin ne istersen yap demişti bana :KK70: galiba oda bana güvenio bu konuda.
en iyisi kuzuu güvensizlik kötü bişey ya , yani eşim bana öyle bişey dese napardım bilmiyorum :D :D maşallah benim sevdiceğimde çok güvenir bana bizim ev alırken onun evraklarda sorun çıktı diye ortak yapamamıştık aman senin üzerine olsun nolcak demişti

Ya kızlar benim çok gömlek ütülemem lazım da, buhar kazanlı mı yoksa o braun mu kafa gidip geliyor :D

Hahahaha ay nasıl güldüm belli değil :KK70: Ama yok hala senaryoyu kendime uyarlayamıyorum uymuyor yani oyuncular uygun değil :KK70:
Hahaha o zaman sen kendine güzel bir ütü alacaksın ve kaderine boyun eğeceksin :D :D
Heh bak işte olayın sebebi çözüldü :KK70:
Haha evet bu da altta yatan nedenlerden biri ama asıl olay ütü. Yoksa ben kabullenmiştim yani :D
curlygirl curlygirl sen ütüye nasıl böyle bir para evrdin yahu senden beklemezdim :D

nette 174 gözüküyor hemen hemen netl aaynı alıyorlar ozmaan iyimiş. geçen sordum burdakine pis adamlar eskiyi 160a alırım dedi. işyerinin yakındakiler çok fena ya
Yuh deseydin, bozan adamlarda şu an zamanı seçim tarihide belli oldu o yüzden yükselmez diyolar zaten 185 e satıyolar adamlar ama bozarken 175 diyolar

Back