kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
benim hiç suçum yok diyemem...
bu dedikoduları duyunca onu çağırmadığımı düşünüp sitem etmiş üzülmüş biraz....
ben çağırmayı planlamıyodum ama açıkçası sorunumuza ragmen onun dışında dostum diyebileceğim kimsem de yok...
sizce çağırmalı mıyım o gün?
ben nikahımı tamamen farklı bi günde istiyorum düşünce salonda nikahta zaman kaybı gibi geliyo bana nikahtı takıydı pastaydı düğün bitiyo
karmakarışık oldum şu anda napcam bilemiyorum ama o gün onu yanımda isterim...Bence önceden konuş gönlünü al :) sende git bebişi görmeye hem aranızdaki buzlar erir
karmakarışık oldum şu anda napcam bilemiyorum ama o gün onu yanımda isterim...
Ben de gelinliğimi kınada ve nikahta giyeceğim. İki ablam da o şekilde yapmıştı, hiç kirlenmiyor, gayet de güzel oluyor bence. Doya doya giyiyorsun işte :) Ayrıca kına yakılırken filan zaten bindallı giyiliyor, normalde de aşırı sakar bir insan değilseniz bence kirletmezsiniz
kızlarr yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
ailede herkes benim nişanlandığımı sanıyomuş böyle bi dedikodu alıp başını gitmiş...
bi kuzenim vardı kız kardeşim yerine koyduğum sorunlarımız oldu aylardır görüşmüyoduk hata ikimizde de var...
sizce çağırmalı mıyım o gün?
Bak bahanede hazır gelmiş ne güzel zaten birbrinzi gördüğünzde bnce sorun kalmaz :)lanet bi huyum var bu konularda kibirliyimdir burnum yere düşse eğilip almam..
ama kafam karıştı ben umursamaz sanıyordum açıkçasıı...
bi kardeşi oldu annem bebişi görmeye gitcek belki giderim bilmiyorum
En güzelii böyle düşünmeye devam et
bence küslüğü uzatmanın gereği yok şu fani dünyada :) sitemde ettiğine göre sizi seviyor,insan sevdiğine sitem eder.ben olsam uzatmaz,çağırırdım.
sen adını mı değiştirdinBak bahanede hazır gelmiş ne güzel zaten birbrinzi gördüğünzde bnce sorun kalmaz :)
evvett canımmm :) :)sen adını mı değiştirdin
Ben n11 den cay kasigi aldim nehirin var ya kalpli olan puan filan topladim 20 tl den asagi olmayan urunu 9 tl ye aldimhttp://www.n11.com/nbb-6798-bayan-uzun-kol-pijama-takimi-antrasit-renk-P31310193
kızlar n11den alışveriş yaptım ilk defa nbb pijama takımı güzelmidir ki çok kararsız aldım iyi bişey olsun uygun fiayt olsun dedim bunu aldım gitti sizce nasıl
nbb iyi marka canım n11 de iyi bi site için rahat olsn :)http://www.n11.com/nbb-6798-bayan-uzun-kol-pijama-takimi-antrasit-renk-P31310193
kızlar n11den alışveriş yaptım ilk defa nbb pijama takımı güzelmidir ki çok kararsız aldım iyi bişey olsun uygun fiayt olsun dedim bunu aldım gitti sizce nasıl
Bu erkekler niye öküz ya. Valla deli etti bugün. Ben konuşmuyorum adam oturmuş playstation oynuyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?