- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
evet canım bi dolap yenileme olur zaten gelin için :)bu el imalatı ürünler ne kadar pahalı öyle ya yuhhh
Ayy çok eksik var ya off bitmez bu çeyiz işi.
Ay kızlar sizin evleneceğinşz zaman kıyafetlernizi yeni mi alcaksınız günlk için ben hepsini yeni almayı düşünüyoruda.
ben sevdim bu fikri çok tatlı olur :)http://www.bayanicgiyim.web.tr/143_bayan-esofman-takim.html
Kızlar ben bu eşofman takımlarına bayıldım çift lanlara.
Ben bohçaya koyacağm. kendime de aldıracağım aynısından benim bohçaya kymak için nasıl..?
takım oluruz sonra da spor ayakabılarımızı alırız parça parça alır koyarız diye düşünüyorummobilya borcunun bitimine yakın
evet canım bi dolap yenileme olur zaten gelin için :)
ben sevdim bu fikri çok tatlı olur :)
ben alıcam bişeylerde şu çeyizden yakamı kurtaramıyorum ki...dimi bende düşündüm de kimileri alırım götürürüm diyordu da acaba ben de mi anormallik diye düşündüm birden
sen ciddi misin bedava canımmm bn bayıldım harika sadekızlar bu yatak örtüsü nasıl markası taç 150 lira kargo bedava...
ben alıcam bişeylerde şu çeyizden yakamı kurtaramıyorum ki...
kızlar bu yatak örtüsü nasıl markası taç 150 lira kargo bedava...
GünaydiiinnGünaydın kızlarrrrr
Günaydiiinn
Ben çoook mutluyum çünkü tatil ve akşamsevdicegimi gorcemmmBugün bir durgunluk var üzerimde hadi hayırlısı :)
Ben çoook mutluyum çünkü tatil ve akşamsevdicegimi gorcemmm
Ben n11 den cay kasigi aldim nehirin var ya kalpli olan puan filan topladim 20 tl den asagi olmayan urunu 9 tl ye aldimsatici mantigiyla calistigi icin aldigin satici onemli canim. Ama siparisin gelmeden onay vermiyosun para aliciya gecmiyor filan o yuzden guzel bence
nbb iyi marka canım n11 de iyi bi site için rahat olsn :)
fiyat yazalardı iyiydi yani hiç bi fiyat yok satın al butonu da çalışmıyohttp://www.porland.com.tr/koleksiyon/4/bambu kızlar bu sitede çok güzel şeyler var ama fiyatları yok sanırım çok yüksek olduğu için yazmamışlar ama bisürü marka koleksiyonlar var inceleyin bence tüm katalokları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?