2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güle güle kullan

hahahçizdim kafayı fena şekilde içimde kelebekler uçuşuyor sorma çok heyecanlıyım yere göğe sığmıyorum düğün olurken ne halt ederim ki ben
Ay sorma yaa hele o cikista yurudugumu dusunemiyorum bana duygu yuklemesi gelir aglarim kasim gozum yamulur diye korkuyorum en iyi ihtimal de duserim heralde

Ay sorma yaa hele o cikista yurudugumu dusunemiyorum bana duygu yuklemesi gelir aglarim kasim gozum yamulur diye korkuyorum en iyi ihtimal de duserim heralde
ayy o benide çok endişendiriyor çeşmeler bi açılırsa kapanmaz hüngürt foşurt aman yarabbi

Aynalar bir harika kesinlikle bunlar çok cici tam bizler için

günaydın kuzu bugün bizden başka çalışan yok galiba senin son günün değil mi canım
Bende varım huhuuuu bende sizlerdenim çalışıyorum haftaya çarşamba son yıllık iznimle bayramı birleştirdim nişanlımın ailesine gideceğiz nasipse adanayaaaa tatileee gün sayıyorum resmen

Bende
Ayakkabiyi begebmene sevindim kuzu
Bende oyle dusunuyorum guzel model bulamadim bakiniyorum ya bende cok heyecanliyim sanki zaman cok hizli geciyor bugun yine cikacagiz alisverise gercekten cok kosturdu benim icin guzel seylermis bunlar
çok beğendim kesinlikle uyumlu gümüş sedef ve vizona bayılıyorum güle güle kullan

Bende varım huhuuuu bende sizlerdenim çalışıyorum haftaya çarşamba son yıllık iznimle bayramı birleştirdim nişanlımın ailesine gideceğiz nasipse adanayaaaa tatileee gün sayıyorum resmen
Halloldu mu yabi o is,hadi gozun aydin :)

Bende

çok beğendim kesinlikle uyumlu gümüş sedef ve vizona bayılıyorum güle güle kullan
hadi bakalım az kalmış nişanlının yanına gitmeye
teşekkür ederim ayakkabı çok sindi içime

curlygirl dün sormuştum cevap verdin galiba bulamadımgünlük yemek takımını çok sevmiştim nerden almıştın kuşum

Kızlar bugün imam nikahım olacakkk
ay çok heyecanlı bir adım bu :) Allah hayırlı eylesin ikinizede inş. mehir ne olacak söyle bakem :)
curlygirl dün sormuştum cevap verdin galiba bulamadımgünlük yemek takımını çok sevmiştim nerden almıştın kuşum
canım atladım sanırım ben onu. pierre cardin marka canım ben n11den almıştım ama. 2 takım olarak aldım 12 ye tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…