2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evat ama yoklar kuzucum heyecan ne durumda ayakkabı altım elbisenin altına yüklüyorum bir bakıp yorum yapar mısın?
Heyecan arttı bugün iyice :rolleyes::rolleyes:
Kuzu çok beğendim ayakkabıyı ya bayıldımmm aldın mı ? Bu arada elbisede kollarını rahat hareket ettirebiliyomusun ?

Heyecan arttı bugün iyice :rolleyes::rolleyes:
Kuzu çok beğendim ayakkabıyı ya bayıldımmm aldın mı ? Bu arada elbisede kollarını rahat hareket ettirebiliyomusun ?
Kıyamam ya çok güzel olacaksın biliyorum bende heyecanlıyım balayı dönüşü bekliycem:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aldım canım dün beraber seçtik çok zevkliymiş valla çok yardımcı oldu aldım ofiste çektim resmini elbisenin boyunu ayarlamak için yanıma getirdim evet bebeğim rahat hareket ettiriyorum sana soru saçını nasıl yaptıracaksın elbisenin üstüne

Kıyamam ya çok güzel olacaksın biliyorum bende heyecanlıyım balayı dönüşü bekliycem:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aldım canım dün beraber seçtik çok zevkliymiş valla çok yardımcı oldu aldım ofiste çektim resmini elbisenin boyunu ayarlamak için yanıma getirdim evet bebeğim rahat hareket ettiriyorum sana soru saçını nasıl yaptıracaksın elbisenin üstüne

İnşallah kuzucumm ya :KK22::KK22:
Çok şık bir seçim olmuş gerçekten çok beğendim güle güle kullan. Benim gelin saçım topuz olacak o yüzden kına da açık kullanıcam dalgalı olarak. Ama bence sen topuz yaptırmalasın çok sıkı olmayan örgülü falan

Günaydın kızlaaar :)

Günaydın canımm

İnşallah kuzucumm ya :KK22::KK22:
Çok şık bir seçim olmuş gerçekten çok beğendim güle güle kullan. Benim gelin saçım topuz olacak o yüzden kına da açık kullanıcam dalgalı olarak. Ama bence sen topuz yaptırmalasın çok sıkı olmayan örgülü falan

Günaydın canımm
Ayakkabiyi begebmene sevindim kuzu
Bende oyle dusunuyorum guzel model bulamadim bakiniyorum ya bende cok heyecanliyim sanki zaman cok hizli geciyor bugun yine cikacagiz alisverise gercekten cok kosturdu benim icin guzel seylermis bunlar

Ayakkabiyi begebmene sevindim kuzu
Bende oyle dusunuyorum guzel model bulamadim bakiniyorum ya bende cok heyecanliyim sanki zaman cok hizli geciyor bugun yine cikacagiz alisverise gercekten cok kosturdu benim icin guzel seylermis bunlar
Ah bu daha hiçbir şey hele düğün zamanı gelsin de görün siz koşturmayı :-) İnstagramda çok model var aslında saç için

YEKTA61 YEKTA61 canım o kutular çok şirin hemde sonrada kullanabiliyorlar atmıyorlar yani güzel tercih yapmışsın. gelnliğinide çok beğendim ayrıca kuyruğu süper olmuş :)

Trpst Trpst canım ya böyle ayakkabılara bayılıyorum ama giyemiyorum :D o topuk üstünde sana başarılar dilerim öncelkle :D elbisenin altınada çok güzel olacak bence güzel seçim olmuş

Trpst Trpst canım ya böyle ayakkabılara bayılıyorum ama giyemiyorum :KK70: o topuk üstünde sana başarılar dilerim öncelkle :KK70: elbisenin altınada çok güzel olacak bence güzel seçim olmuş
Canım ben çok severim topukluyu daha yükseğini bulamadım alırdım inan zarif olduğu için bunu çok sevdim
nişanlı adayının boyu uzun malum ama iyi durdu yine beğenmene sevindimm

Back