2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben hic anlamiyorum o isten ya napiyo sana o altini mi aliyo sonra :KK70:
Aynen sana istediğin gr altını alıyor o senin oluyor eşin senden geri talep edemiyor yada şu borcumuz var ver kapatalım diyemiyor eğer sen istersen helal olsun mu ne deyip ona ancak o şekilde verebiliyorsun diye biliyorum

Kızçeler ben gidiyorumm sizi habersiz bırakmamaya çalışıcam hepinizi seviyorum :KK19::KK19:
Bana şans dileyinn.:KK36:
Veee beni özleyin anacııım :-):-):KK15::KK15:
bizde seni seviyoruz hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun şöyle güzel bakışlar at eşi oluyorsun onun ayyy ne güzel hislerini paylaş bizimle fazla da bekletme inşallah güzel ve mutlu geçer

kızlar ben birsürü bambu mutfak araçları buldum ben bir takımda beyaz yemek takımıma bambu kombin etmek istiyorum ve eksiklerim olan şeyleri buldum buldum bulmasınada 1 şey hariç cam kase altı bambudan olanı bulamadım birtek ali babada buldum sizde bana yardım etseniz ben nerden bulabilirim bu arada sizleride unutmadan fikir amaçlı beğendiklerimi göstermek istedim hele bir ekmek sepeti var çok kullanıslı hem nihale hem ekmek sepeti hemde tencere altlığı olarakda kullanılabiliyor bir bakın derim ve neolur bunların hangisini almamda bana yardımcı olun daha hiçbirini almadım ama almak istiyorum heleki o salata kasesini :KK68:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 46
Ayy kimse de cevap yazmamis bana :KK48:

Mehir konusunda benim bildigim su.

Nikahta mehir belirlenir. Onu damat evlenirken veya evlenmeden once veya allah korusun bosanma durumu olursa verir.
Kadin isterse belirlenmis mehri kocasina hediye edebilir. Almasan da olur anlaminda.
Bunlari biliyorum ben:KK51:

Ayy kimse de cevap yazmamis bana :KK48:

Mehir konusunda benim bildigim su.

Nikahta mehir belirlenir. Onu damat evlenirken veya evlenmeden once veya allah korusun bosanma durumu olursa verir.
Kadin isterse belirlenmis mehri kocasina hediye edebilir. Almasan da olur anlaminda.
Bunlari biliyorum ben:KK51:
:KK48::KK48: Banada cevap vermiyorlar arada ne yapak yoğun herkes yada görmüyorlar :KK24:

Merhaba kızlar aktif bi bölüm buldum sanırım sonunda :))
kafamda yüzlerce sorular 8 ay bitcekmi :))

Merhaba kızlar aktif bi bölüm buldum sanırım sonunda :))
kafamda yüzlerce sorular 8 ay bitcekmi :))
Merhaba hoşgeldin , evet aktif bir sohbet bölümümüz var samimi içten yardımsever ne ararsan var benimde düğün mayısta bence gecer gecer birlikte gecireceğiz sonrada aaa nezaman oldu zaman geldi çattı diyeceğiz. Kendini tanıtırmısın

Merhaba hoşgeldin , evet aktif bir sohbet bölümümüz var samimi içten yardımsever ne ararsan var benimde düğün mayısta bence gecer gecer birlikte gecireceğiz sonrada aaa nezaman oldu zaman geldi çattı diyeceğiz. Kendini tanıtırmısın
Uzun zamandir girmedim foruma.aktif uyeydim.mayista dugunumuz var yer arayisindayim.cok seyim hazir.evde belli.ama esyasi degisik hediyeler falan onlatla ugrasiyorum tabi kinasi falan bisuru sey :)

Uzun zamandir girmedim foruma.aktif uyeydim.mayista dugunumuz var yer arayisindayim.cok seyim hazir.evde belli.ama esyasi degisik hediyeler falan onlatla ugrasiyorum tabi kinasi falan bisuru sey :)
Sende bendensin birde auralee var 3 ümüzde mayıs geliniyiz aramızda ya hafta var yada aynı haftalarda evleneceğiz ozaman ne güzel çok heyecanlı gidiyor bende 1 sene sözlü kaldım 2 ay öncede nişanlandıö mayıstada düğün inşallh bizde mobilyalarımızı aldık ev hazır değil kirada olacağız ilk önce nasipse kısa bir süre sonra kendi evimizi alacağız sırada beyaz eşya var önümüzdeki ay alacağız nasipse tabi çeyiz devam ediyor yatak örtüsünde takılı kaldım çok pahalı alamadım araştırmadayım birbirimize indirimlerden bahsediyoruz örnek fotolr atıyoruz fikirlrer alıyoruz güzel geciyor burası

Ee anlatın ozaman kendinizi söz nişan nerelerdensiniz
Ben konyada yasiyorum.
Ankaraya gelin gidiyorum 26 eylulde insallah:KK23:
Nisanim sozum ramazan bayraminda (19 temmuz) yapildi. Dugunum kurban bayraminda olacak:KK48: arada galiba 2 Ay kadar oldu. Aradaki zaman cok olmasin istedi erkek tarafi ve benim dayilarim:KK53:
Annemlere kalsak seneye falan dusunuyorlardi yetismez etmez diye, gun kararlastirilinca ufak capli sok gecirdik:KK48:

22 eylulde resmi nikahim olacak.:rolleyes:

Mobilyalarimizi siparis etmistik 1 Ay once. 16 eylulde oturma odasi haric butun mobilyalarimiz geliyor insallah. Yerlestirmeye gidecegiz biz de. Ankarada hali ve perde secilecek daha ve bu en korktugum kisim . karar verebilecegimi zannetmiyorum cokguzel seyler var:KK53:

Sonrasinda dugun alisverisi var yapilacak. Bir de nikah sekeri icin malzeme alinacak. :KK51:

Kina yapmak istemedim. Onun isleri bari aradan cikti:KK48:

Benden bu kadar simdilik.

Sende durumlar ne :oops:

Back