- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
Ayy çok heyecanlı kaçta çıkıyosun hazırlanabilirsin değil miKızlar bugün imam nikahım olacakkk![]()
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok heyecanlı kaçta çıkıyosun hazırlanabilirsin değil miKızlar bugün imam nikahım olacakkk![]()
2 buçukta çıkıyorum hoca 3.30 gibi gelecek ucu ucuna yetişiyorum eveeAyy çok heyecanlı kaçta çıkıyosun hazırlanabilirsin değil mi![]()
canım benim olsun ayy evleniyosunuz şaka gibi resmi nikah salonda mı olacak2 buçukta çıkıyorum hoca 3.30 gibi gelecek ucu ucuna yetişiyorum evee![]()
Güle güle kullankızlar alyansımı aldım çok içime sindi sağolsun çok yardımcı oldu resim çekemedim maalesef ortam yoktu
hayatımda görmediğim kadar alyans getirdi önüme daha kafam karıştı ama yardımcı oldu aldık
bende babasına kişisel güvence sigortası kestim hediye ettim
sonra annesi ablası geldi işleri varmış azıcık oturdum
işyeri köpürdü akşam elbise provası var ayakkabı çanta alacağız
çok güzel duygularmış bayıldım ya
Ayy deli
hahahAyy deli![]()
byradayim burada
![]()
Evet çok güzel bende resimlerini beğendim ne güzel pozlar en bi sevdiğimde camimiydi neresi karanlıkta favorim o olduteşekkür ederim kuzu :) daha var aslında ama küçültmek çok uğrastırıyoalbüm çıksın onuda atarım
![]()
Ay sorma yaa hele o cikista yurudugumu dusunemiyorum bana duygu yuklemesi gelir aglarim kasim gozum yamulur diye korkuyorumhahahçizdim kafayı fena şekilde içimde kelebekler uçuşuyor sorma çok heyecanlıyım yere göğe sığmıyorum düğün olurken ne halt ederim ki ben
ayy o benide çok endişendiriyor çeşmeler bi açılırsa kapanmaz hüngürt foşurt aman yarabbiAy sorma yaa hele o cikista yurudugumu dusunemiyorum bana duygu yuklemesi gelir aglarim kasim gozum yamulur diye korkuyorumen iyi ihtimal de duserim heralde
![]()
Aynalar bir harika kesinlikle bunlar çok cici tam bizler içinKızlaaar daha önce fes şeklinde kına dagiticaktim bugun eminonunde degisik seyler vardi boncuklu kutular icinde kina var onlardan aldım. Festen vazgectim yerine dagitmak icin miknatisli ayna siparisi verdim. Albume koydum resimlerini bakabilirsiniz
Bende varım huhuuuu bende sizlerdenim çalışıyorum haftaya çarşamba son yıllık iznimle bayramı birleştirdim nişanlımın ailesine gideceğiz nasipse adanayaaaa tatileee gün sayıyorum resmengünaydın kuzu bugün bizden başka çalışan yok galiba senin son günün değil mi canım
çok beğendim kesinlikle uyumlu gümüş sedef ve vizona bayılıyorum güle güle kullanAyakkabiyi begebmene sevindim kuzu
Bende oyle dusunuyorum guzel model bulamadim bakiniyorum ya bende cok heyecanliyim sanki zaman cok hizli geciyor bugun yine cikacagiz alisverise gercekten cok kosturdu benim icin guzel seylermis bunlar
Anaaa gitti bizim kız deseneKızlar bugün imam nikahım olacakkk![]()
Halloldu mu yabi o is,hadi gozun aydin :)Bende varım huhuuuu bende sizlerdenim çalışıyorum haftaya çarşamba son yıllık iznimle bayramı birleştirdim nişanlımın ailesine gideceğiz nasipse adanayaaaa tatileee gün sayıyorum resmen
Bende varım huhuuuu bende sizlerdenim çalışıyorum haftaya çarşamba son yıllık iznimle bayramı birleştirdim nişanlımın ailesine gideceğiz nasipse adanayaaaa tatileee gün sayıyorum resmen
hadi bakalım az kalmış nişanlının yanına gitmeyeBende
çok beğendim kesinlikle uyumlu gümüş sedef ve vizona bayılıyorum güle güle kullan
ay çok heyecanlı bir adım bu :) Allah hayırlı eylesin ikinizede inş. mehir ne olacak söyle bakem :)Kızlar bugün imam nikahım olacakkk![]()
canım atladım sanırım ben onu. pierre cardin marka canım ben n11den almıştım ama. 2 takım olarak aldım 12 ye tamamladımcurlygirl dün sormuştum cevap verdin galiba bulamadım
günlük yemek takımını çok sevmiştim nerden almıştın kuşum