2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür

Öğrendiğim zaman gelince daha reglime 5gün vardı ama halsizlik falanda çok fazlaydı esime dedim.bi test al bakayim diye. Eşim test aldi. Yaptım ama çok silik çıktı bu ne falan derken araştırdım hamileymisim. O.zaman cok duygulandim ne yapacağımı bilemedim..esime dedim kalk hastaneye gidiyoruz kesin kan testinde emin olmam.lazim.diye. biz gece 11de hastaneye gittik. 12yi geciyodu. Sonuç cikti pozitif diye:) o zaman da tam emin oldum. Oturup agladım. Çok farklı bir duygu icinde bebegin var ve senden besleniyo her seyiyle sana muhtaç ve son o susam tanesi için sevmedigin her seyi yapiyosun hemde sikayetsiz. Simdi dunyadaki tum sarkilar sarkicilarin sesi kötü geliyo onun minicik kalp atişlarının sesi yanında :)
Ne guzel bi duygudur ya, en cok tatmak istedigim his anne olmak sanirim. Daha kuvvetli bir bag dusuneniyorum. Allah guzel gunler gostersin sizlere :)

yaaaa harikasın ya ne güzel anlatmışsın. tüylerim diken diken oldu resmen :) böyle duygusal düşününce bende ay olsamı diyorum ama sonra sorumluluklarını düşününce altından kalkamıcamı düşünüyorum. arkadaşımın bebişi oldu geçenlerde eşimle gittik. bi baktım bizimki acayip hevesli. ama dediğin gibi işte bazı şartların oluşması gerekiyor. ne kadar güzel bir şeyki siz bunu sağlayabilmişsiniz. rabbim isteyen herkese nasip etsin. sağlıkla huzurla alın kucağınıza inş.
Evet canım.hazır hissetmezsen çok zor olur. Ama ben kime sorduysam o sorumluluklarını yasamadıkça bilemezsin dedi. Kacarakta olmuyo dedi. Istiyosan beklemeyin dedi. Bende simdi hemen nisan gelsin istiyorum :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin insallah darisi size kizlar
Ne guzel bi duygudur ya, en cok tatmak istedigim his anne olmak sanirim. Daha kuvvetli bir bag dusuneniyorum. Allah guzel gunler gostersin sizlere :)
Sevdigin insanla bir yuva kurmak harika bi duygu. Ama en mukemmeli sevdigin insanla sizin ortak kanınızı canınızı taşıyan bi bebek sahibi olmak:KK46::nazar:

Canım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür

Öğrendiğim zaman gelince daha reglime 5gün vardı ama halsizlik falanda çok fazlaydı esime dedim.bi test al bakayim diye. Eşim test aldi. Yaptım ama çok silik çıktı bu ne falan derken araştırdım hamileymisim. O.zaman cok duygulandim ne yapacağımı bilemedim..esime dedim kalk hastaneye gidiyoruz kesin kan testinde emin olmam.lazim.diye. biz gece 11de hastaneye gittik. 12yi geciyodu. Sonuç cikti pozitif diye:) o zaman da tam emin oldum. Oturup agladım. Çok farklı bir duygu icinde bebegin var ve senden besleniyo her seyiyle sana muhtaç ve son o susam tanesi için sevmedigin her seyi yapiyosun hemde sikayetsiz. Simdi dunyadaki tum sarkilar sarkicilarin sesi kötü geliyo onun minicik kalp atişlarının sesi yanında :)
Hayırlı olsun şimdiden allah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kucağınıza almayı nasip eder. Çok güzeldir emninim benim yanımdaki çalışma arkadaşım da hamile tüm günümüz beraber hergün karnını dinliyorum tekmelerini seyrediyorum çok güzel allah hepimize nasip etsin inşllah

Kızlar bak öğle arası kaçamağı yapıp paşabahçeye gittim resimleri sizide düşünerek fikir amaçlı çektim zevkler değişir ama belki beğenir işinize yarae diye düşündüm birde sürahi beğendim ben takım almasamda parça parça alıp kombin etsem tıpkı takım gibi olur dimi 500-800 fiyatlar vermek istemiyorum paşabahçede 75 tl sürahi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    176,7 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 72
kızlar alyansımı aldım çok içime sindi sağolsun çok yardımcı oldu resim çekemedim maalesef ortam yoktu
hayatımda görmediğim kadar alyans getirdi önüme daha kafam karıştı ama yardımcı oldu aldık
bende babasına kişisel güvence sigortası kestim hediye ettim
sonra annesi ablası geldi işleri varmış azıcık oturdum
işyeri köpürdü akşam elbise provası var ayakkabı çanta alacağız
çok güzel duygularmış bayıldım ya

kızlar alyansımı aldım çok içime sindi sağolsun çok yardımcı oldu resim çekemedim maalesef ortam yoktu
hayatımda görmediğim kadar alyans getirdi önüme daha kafam karıştı ama yardımcı oldu aldık
Güle güle kullanın alyansınızı:KK68:

maşallah canım mutlulukla takın yüzüklerinizi inş.

aman aman uzun değilse takılma kuzu. ben uzun elbise severim zaten ayakkabı gözükmemeli. hem bindallıyı uzun süre giymiyorsun zaten çok takılma

hadi hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versin
teşekkür ederim sanırım gönlüme göre verdi:KK68:

Güle güle kullanmak nasip olsun alyansinizi heyecanlı koşusturmalar:KK68:

maşallah canım mutlulukla takın yüzüklerinizi inş.
amin canım iniallah sen günlük yemek takımlarını nerden aldın attığın fotoda beğendim ben onları

ayyy ne güzel güle güle takın kuzu :) amann boşver köpürsünler bu anların tadını çıkar :)

Hayırlı olsun şimdiden allah sağlıklı bir şekilde bebeğinize kucağınıza almayı nasip eder. Çok güzeldir emninim benim yanımdaki çalışma arkadaşım da hamile tüm günümüz beraber hergün karnını dinliyorum tekmelerini seyrediyorum çok güzel allah hepimize nasip etsin inşllah
Evet daha bizde hareket yok ama insanın karnina sevgiyle dokunması bile bi baska oluyo:)

Kızlar bak öğle arası kaçamağı yapıp paşabahçeye gittim resimleri sizide düşünerek fikir amaçlı çektim zevkler değişir ama belki beğenir işinize yarae diye düşündüm birde sürahi beğendim ben takım almasamda parça parça alıp kombin etsem tıpkı takım gibi olur dimi 500-800 fiyatlar vermek istemiyorum paşabahçede 75 tl sürahi
Aa çok güzellermişş. Bayılıyorum böyle otantik mumluklara :)
Canım ya hep böyle mutlu olun gerçekten güzel heyecanlar :) Modeli çok merak ettim ya ama
Evet daha bizde hareket yok ama insanın karnina sevgiyle dokunması bile bi baska oluyo:)
Ayy kıyamam :) Böyle anlatınca içim ısındı vallahi :KK68:

Kızlaaar daha önce fes şeklinde kına dagiticaktim bugun eminonunde degisik seyler vardi boncuklu kutular icinde kina var onlardan aldım. Festen vazgectim yerine dagitmak icin miknatisli ayna siparisi verdim. Albume koydum resimlerini bakabilirsiniz

Back