- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Ne guzel bi duygudur ya, en cok tatmak istedigim his anne olmak sanirim. Daha kuvvetli bir bag dusuneniyorum. Allah guzel gunler gostersin sizlere :)Canım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür
Öğrendiğim zaman gelince daha reglime 5gün vardı ama halsizlik falanda çok fazlaydı esime dedim.bi test al bakayim diye. Eşim test aldi. Yaptım ama çok silik çıktı bu ne falan derken araştırdım hamileymisim. O.zaman cok duygulandim ne yapacağımı bilemedim..esime dedim kalk hastaneye gidiyoruz kesin kan testinde emin olmam.lazim.diye. biz gece 11de hastaneye gittik. 12yi geciyodu. Sonuç cikti pozitif diye:) o zaman da tam emin oldum. Oturup agladım. Çok farklı bir duygu icinde bebegin var ve senden besleniyo her seyiyle sana muhtaç ve son o susam tanesi için sevmedigin her seyi yapiyosun hemde sikayetsiz. Simdi dunyadaki tum sarkilar sarkicilarin sesi kötü geliyo onun minicik kalp atişlarının sesi yanında :)