- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
günaydın kuzu bugün bizden başka çalışan yok galiba senin son günün değil mi canımGünaydııın nered bu kızlaarr
Eveeet son günümmgünaydın kuzu bugün bizden başka çalışan yok galiba senin son günün değil mi canım
Evat ama yoklar kuzucum heyecan ne durumda ayakkabı altım elbisenin altına yüklüyorum bir bakıp yorum yapar mısın?
Heyecan arttı bugün iyiceEvat ama yoklar kuzucum heyecan ne durumda ayakkabı altım elbisenin altına yüklüyorum bir bakıp yorum yapar mısın?
Kıyamam ya çok güzel olacaksın biliyorum bende heyecanlıyım balayı dönüşü bekliycemHeyecan arttı bugün iyice
Kuzu çok beğendim ayakkabıyı ya bayıldımmm aldın mı ? Bu arada elbisede kollarını rahat hareket ettirebiliyomusun ?
günaydın:)Günaydın kızlaaar :)
Kıyamam ya çok güzel olacaksın biliyorum bende heyecanlıyım balayı dönüşü bekliycem
aldım canım dün beraber seçtik çok zevkliymiş valla çok yardımcı oldu aldım ofiste çektim resmini elbisenin boyunu ayarlamak için yanıma getirdim evet bebeğim rahat hareket ettiriyorum sana soru saçını nasıl yaptıracaksın elbisenin üstüne
Günaydın kızlaaar :)
Ayakkabiyi begebmene sevindim kuzuİnşallah kuzucumm ya
Çok şık bir seçim olmuş gerçekten çok beğendim güle güle kullan. Benim gelin saçım topuz olacak o yüzden kına da açık kullanıcam dalgalı olarak. Ama bence sen topuz yaptırmalasın çok sıkı olmayan örgülü falan
Günaydın canımm
Ah bu daha hiçbir şey hele düğün zamanı gelsin de görün siz koşturmayıAyakkabiyi begebmene sevindim kuzu
Bende oyle dusunuyorum guzel model bulamadim bakiniyorum ya bende cok heyecanliyim sanki zaman cok hizli geciyor bugun yine cikacagiz alisverise gercekten cok kosturdu benim icin guzel seylermis bunlar
ilginç :)Burada tanıdıkların olduğunu düşünüyorum yaşadığım şehri söylemesem olurmu
Canım ben çok severim topukluyu daha yükseğini bulamadım alırdım inan zarif olduğu için bunu çok sevdimTrpst canım ya böyle ayakkabılara bayılıyorum ama giyemiyorum o topuk üstünde sana başarılar dilerim öncelkle elbisenin altınada çok güzel olacak bence güzel seçim olmuş
Evet cnm oyuzden aldm hem daha uygunq geldi kinasida icinde :) gelinligm henuz dikiliyo. Ordaki baska arkadasin benimkide ayni.model oluck insYEKTA61 canım o kutular çok şirin hemde sonrada kullanabiliyorlar atmıyorlar yani güzel tercih yapmışsın. gelnliğinide çok beğendim ayrıca kuyruğu süper olmuş :)
YEKTA61 bende aynaları çok beğendim gelinliğin çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?