- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Altina topuklu giyecrgm zaten ama yinede uzun olacak oldugu kadr artikcanım ozman yüksek topuklu bi ayakkabı bulsan altına olmazmı. biraz daha rahatsız olur belki ama en azından içine siner
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altina topuklu giyecrgm zaten ama yinede uzun olacak oldugu kadr artikcanım ozman yüksek topuklu bi ayakkabı bulsan altına olmazmı. biraz daha rahatsız olur belki ama en azından içine siner
nasıl geçti cnm heyecanlı oluyor mu nelere dikkat etmek gerekoo çok iyi pazartesi söz takılacak bende yeni atlattım o aşamaları :)
sağol canım çookk güzel oldu sağolsun
aman aman uzun değilse takılma kuzu. ben uzun elbise severim zaten ayakkabı gözükmemeli. hem bindallıyı uzun süre giymiyorsun zaten çok takılmaAltina topuklu giyecrgm zaten ama yinede uzun olacak oldugu kadr artik![]()
hadi hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versinyüzük almaya gidiyorum kızlarrr şans dileyinn
Amin cnm teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin inşallah![]()
hayırlı olsunne oldu?
teşekkürler... pazartesi nişanlanıyorum sizinde hayırlı olsun:)
Kız sen yeni mi gördünmath27 ay şimdi bi konuda gördüm hamileymişsin hayırlı olsun canım :) topiğimizin ilk gelini ve ilk annesi olacaksın hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)
aaaa atlamışım yaKız sen yeni mi gördünGelip yazdı burada :) Ama senin düğünün vardı galiba o konuşulurken :)
Evlilik aşamalarını görüp sonra böyle bi haber almak çok farklı değil mi :) Ben de çok sevindim sağlıkla kavuşsunlar inşallah :) Sizlerden de böyle bi haber aldığımı düşünemiyorum şu anaaaa atlamışım yaben hiç geldiğini görmedim onun :) bak sen ya nasılda atlamışım :) çok sevindim ama
instagramda bir yer vardı kına kıyafetleri kiralayan güzel modeller vardı canım saki fiyatı çok gibi geldi ama piyasadan çok haberim de yokMobilyalarimi koltuklari vs iptal etmistim pisman oldum baska yemk odasi aldk ama karisik durum oldu icime sinmedi albume koydm daha koltuk takimida alamadm. Dun bindallı bakmaya gittik minyon oldugm icin hic biri olmuyo bitane kiraladm fiyatida az degil 800 ama hic icime sinmedi boyu uzundigerleride olmadiydi moralim cok bozuldu yari kaporada verdim
![]()
Bol şanslaarrryüzük almaya gidiyorum kızlarrr şans dileyinn
hahaa benden uzun bir süre alamazsın zaten canımEvlilik aşamalarını görüp sonra böyle bi haber almak çok farklı değil mi :) Ben de çok sevindim sağlıkla kavuşsunlar inşallah :) Sizlerden de böyle bi haber aldığımı düşünemiyorum şu an![]()
Şansınız açık olsunyüzük almaya gidiyorum kızlarrr şans dileyinn
Çok teşekkür ederim canım :) darısı sana insallah:) sana da hayırlı olsun :))math27 ay şimdi bi konuda gördüm hamileymişsin hayırlı olsun canım :) topiğimizin ilk gelini ve ilk annesi olacaksın hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)
teşekkür ederim :) kısmet ne zaman nasip olursa diyelim bizeÇok teşekkür ederim canım :) darısı sana insallah:) sana da hayırlı olsun :))
Canım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükürteşekkür ederim :) kısmet ne zaman nasip olursa diyelim bizeay ama ben şimdi çok merak ettim
planlı bi hamilelikmi bu birde öğrendiğinde ne hissettin ay çok meraklıyım
![]()
yaaaa harikasın ya ne güzel anlatmışsın. tüylerim diken diken oldu resmen :) böyle duygusal düşününce bende ay olsamı diyorum ama sonra sorumluluklarını düşününce altından kalkamıcamı düşünüyorum. arkadaşımın bebişi oldu geçenlerde eşimle gittik. bi baktım bizimki acayip hevesli. ama dediğin gibi işte bazı şartların oluşması gerekiyor. ne kadar güzel bir şeyki siz bunu sağlayabilmişsiniz. rabbim isteyen herkese nasip etsin. sağlıkla huzurla alın kucağınıza inş.Canım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür
Öğrendiğim zaman gelince daha reglime 5gün vardı ama halsizlik falanda çok fazlaydı esime dedim.bi test al bakayim diye. Eşim test aldi. Yaptım ama çok silik çıktı bu ne falan derken araştırdım hamileymisim. O.zaman cok duygulandim ne yapacağımı bilemedim..esime dedim kalk hastaneye gidiyoruz kesin kan testinde emin olmam.lazim.diye. biz gece 11de hastaneye gittik. 12yi geciyodu. Sonuç cikti pozitif diye:) o zaman da tam emin oldum. Oturup agladım. Çok farklı bir duygu icinde bebegin var ve senden besleniyo her seyiyle sana muhtaç ve son o susam tanesi için sevmedigin her seyi yapiyosun hemde sikayetsiz. Simdi dunyadaki tum sarkilar sarkicilarin sesi kötü geliyo onun minicik kalp atişlarının sesi yanında :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür
Öğrendiğim zaman gelince daha reglime 5gün vardı ama halsizlik falanda çok fazlaydı esime dedim.bi test al bakayim diye. Eşim test aldi. Yaptım ama çok silik çıktı bu ne falan derken araştırdım hamileymisim. O.zaman cok duygulandim ne yapacağımı bilemedim..esime dedim kalk hastaneye gidiyoruz kesin kan testinde emin olmam.lazim.diye. biz gece 11de hastaneye gittik. 12yi geciyodu. Sonuç cikti pozitif diye:) o zaman da tam emin oldum. Oturup agladım. Çok farklı bir duygu icinde bebegin var ve senden besleniyo her seyiyle sana muhtaç ve son o susam tanesi için sevmedigin her seyi yapiyosun hemde sikayetsiz. Simdi dunyadaki tum sarkilar sarkicilarin sesi kötü geliyo onun minicik kalp atişlarının sesi yanında :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım normalde 1yıl istemiyodum ama evlendikten bi kaç ay sonra istemeye başladım ama şartlar olmuyodu. Ev falan kurmamıştık tayin işimiz falan da vardı. Bide eşim sigarayı bıraksın diye. Sigarayı birakmazsan bebek yok diyip duruyodum. Temmuzda bu şartların hepsini sagladık. Denemeye başladık ilk aydan da oldu çok şükür