2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hele bi nikah tarihi alınsın bak o zaman gör beni Şu sıra kendimi nadasa verdim bişey yapmamanın tadını çıkarıyorum Bir tek dün gittim tencerelerimi teslim aldım sonunda.
düşün sen yine sekiz ay vaaarrrr gelinlik falan düşün :) ayyy çok şükür güle güle kullan

düşün sen yine sekiz ay vaaarrrr gelinlik falan düşün :) ayyy çok şükür güle güle kullan
Hakkaten tarihim belli mi ya ne bileyim kuzenime bi akrabama falan tuttuk sanki orayı Huff biraz beynim dinlensin diyorum ama alttan alttan düşünüyor biliyorum Ben kafamda tema yaratıyorum galiba farketmeden Ayrıca gelinlik için erken değil mi ya benim en korktuğum o nasıl seçicem bilmiyorum

sen anlamadan seçmiş oluyorsun kuzucum

çok güldüm bir hafta önce adamın beynini yiyen sanki sen değildinama eşinde başka zaman göremiyosa normal yani

çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum hazırlanmamıştımda ama böylesi daha iyi oldu hiç anlamadım bile

Kuzu korkuyosan şimdiden bak anca karar vercek gibisin sen o zaman

kesin durmuyosundur eminim kırk tane tilki geziyordur kafanda

hihih çaktırmayalım

sen anlamadan seçmiş oluyorsun kuzucum
Öyle mi dersin Bence bizim araştırmaları işkenceye çeviricem herkese
Kuzu korkuyosan şimdiden bak anca karar vercek gibisin sen o zaman
Ne kadar çok bakarsam o kadar karışırım diye de korkuyorum ama Ben 2 ay sonra falan başlayayım bence Sonra beğenirsem de hemen alalım kaçmasın moduna girerim 4 ay önce elimde gelinlik gezer dururum
kesin durmuyosundur eminim kırk tane tilki geziyordur kafanda
Kovamıyorum namussuzları
bence ne olacak biliyo musun bişeye kafayı takacak sonmra hayde onu bulalım:)

ayyy ne güldüm, olabilitesi yüksek ama
Ayy ben de ne güldüm yaaa Nasıl da çıkarımını yapmış Gözümden yaş geldi

ben şiddetle sanaldan gelinlik bakmamanı tavsiye ediyorum dene giy kuzumm en iyisi o
ben sabahtan beri manyak gibi güldüğüm için yadırgamıyorlar bugün

ben şiddetle sanaldan gelinlik bakmamanı tavsiye ediyorum dene giy kuzumm en iyisi o
ben sabahtan beri manyak gibi güldüğüm için yadırgamıyorlar bugün
Tamam tamam ben zaten engellemeye çalışıyorum sanaldan açıp bakmıyorum ama karşıma çıkanları da engelleyemem Ayrıca senin gülmen çok normal Ayrıcaaa biz tek taşı görmedik hani tek taş ?
ne olacak bence şimdi denemelisin
Deli mi ne 8 ay önce gelmiş demesinler

her gün giyer durursun artık

Kızla n11 de 22 tl kupon veriyolar bi bakın bişeye ihtiyacınız varsa :)
Ay deme ya kaç tl üzeri Açamıyorum da şimdi harcarım diye. Bütün parayı mekana yatırdık çıktık
mümkün değil araştırmaya başlamıştır
Yok sadece instagramda karşıma çıkanlar Bak mesela ben böyle salaş gelinlikleri de çok seviyorum. Dantelli zarif olanları da. Farklı bir şeyler olsun da istiyorum klasikten şaşma da diyorum. Bir de çok minik dantellerle yapılan kolları çok seviyorum off bak beynim error verdi yine Tarz çatışması yaşıyorum arıza oradan çıkıyor
her gün giyer durursun artık
Alyanslarda da öyle yapmıştım

Eklentiler

• gelinlik.PNG
    296,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…