- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Günaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
Neyse benden önce birileriyle tartışmış o da ikimizde gergin olunca kavga çıktı ama çok üzüldü adamcağız dün akşam saat 8de bile aradı iyimisin diye..
Sonuç olarak beni beklettiler orda gelinliğim istediğim gibi yapıldı teslim aldım ama çok kötü bir anı kaldı bana![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
M Mrs_Angel çok teşekkür ederim ince düşüncen için dün akşam bitti nikah hediyeleri şehir dışından gelen yakınlarımızla yaptık :)
Neyse benden önce birileriyle tartışmış o da ikimizde gergin olunca kavga çıktı ama çok üzüldü adamcağız dün akşam saat 8de bile aradı iyimisin diye..
Sonuç olarak beni beklettiler orda gelinliğim istediğim gibi yapıldı teslim aldım ama çok kötü bir anı kaldı bana
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
M Mrs_Angel çok teşekkür ederim ince düşüncen için dün akşam bitti nikah hediyeleri şehir dışından gelen yakınlarımızla yaptık :)