2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay deme ya kaç tl üzeri :KK70: Açamıyorum da şimdi harcarım diye. Bütün parayı mekana yatırdık çıktık :KK70:

Yok sadece instagramda karşıma çıkanlar :KK70: Bak mesela ben böyle salaş gelinlikleri de çok seviyorum. Dantelli zarif olanları da. Farklı bir şeyler olsun da istiyorum klasikten şaşma da diyorum. Bir de çok minik dantellerle yapılan kolları çok seviyorum off bak beynim error verdi yine :KK70: Tarz çatışması yaşıyorum arıza oradan çıkıyor :KK70:

Alyanslarda da öyle yapmıştım :KK70:
100 lira kuzu :D ayyy bugün çok güldüm :D :D

Tamam tamam ben zaten engellemeye çalışıyorum sanaldan açıp bakmıyorum ama karşıma çıkanları da engelleyemem :KK70: Ayrıca senin gülmen çok normal :p Ayrıcaaa biz tek taşı görmedik hani tek taş ?

Deli mi ne 8 ay önce gelmiş demesinler :KK70:
Tekteşımı hemen yüklüyorum diğerlerinide alır almaz karşıma çıkan gelinlikler zeroglu bunu şahibeli buldu:KK20:

:KK70: :KK70: mümkün değil araştırmaya başlamıştır
kesinlikle çoktan bin tane bakmıştır:KK70::KK70:

Ay deme ya kaç tl üzeri :KK70: Açamıyorum da şimdi harcarım diye. Bütün parayı mekana yatırdık çıktık :KK70:

Yok sadece instagramda karşıma çıkanlar :KK70: Bak mesela ben böyle salaş gelinlikleri de çok seviyorum. Dantelli zarif olanları da. Farklı bir şeyler olsun da istiyorum klasikten şaşma da diyorum. Bir de çok minik dantellerle yapılan kolları çok seviyorum off bak beynim error verdi yine :KK70: Tarz çatışması yaşıyorum arıza oradan çıkıyor :KK70:

Alyanslarda da öyle yapmıştım :KK70:
oo çok geç kaldık başlamış bile :KK53::KK53:

Tekteşımı hemen yüklüyorum diğerlerinide alır almaz karşıma çıkan gelinlikler zeroglu bunu şahibeli buldu:KK20:

kesinlikle çoktan bin tane bakmıştır:KK70::KK70:

oo çok geç kaldık başlamış bile :KK53::KK53:
Söylemesek yüklemeyecek akıllı :KK11:
Ayrıca o arşivden çıkma :D nişan zamanı bakmışım nişan klasöründe buldum :D

Sayfa yenile yenile parmağım koptu hatun anca paylaşıyor :KK70: Neyse meşhur lafımızı artık sana da kullanabiliriz "Parmağından çıkmasın inşallah" :KK70:

Ayrıca bakmadım karşıma çıktı :KK70:
haha amin çıkmasın inşallah ne gülmüştüm ona alyansıda buna uygun seçeceğiz adam çerez gibi bahsediyor akşam dükkana gidelim alalım ne olack ki sanki diyor iş alışkanlığı herhalde:KK70::KK70:
hı hı kesin karşına çıktı kesin:KK53:

haha amin çıkmasın inşallah ne gülmüştüm ona alyansıda buna uygun seçeceğiz adam çerez gibi bahsediyor akşam dükkana gidelim alalım ne olack ki sanki diyor iş alışkanlığı herhalde:KK70::KK70:
hı hı kesin karşına çıktı kesin:KK53:
Ay evet o muhabbete çok gülmüştük cidden :KK70: Hala daha aklıma geldi gülmemeye çalışıyorum :KK70: Ayrıca öyledir tabi ki zaten almanız lazım ptesiye bir şey kalmamış. Hem ne güzel heyecanlı işte :) Nasıl bir şey düşünüyorsun merak ediyorum :)
Ayrıca karşıma çıktı ya nasıl inandırıcam sizi bilemedim :D

Ay evet o muhabbete çok gülmüştük cidden :KK70: Hala daha aklıma geldi gülmemeye çalışıyorum :KK70: Ayrıca öyledir tabi ki zaten almanız lazım ptesiye bir şey kalmamış. Hem ne güzel heyecanlı işte :) Nasıl bir şey düşünüyorsun merak ediyorum :)
Ayrıca karşıma çıktı ya nasıl inandırıcam sizi bilemedim :KK70:
haha bende öyle çok komikti hala gülerim:KK70:
tamam kuşum inandık sana:KK70::KK70:
uzun omuzları bantlı balık olabilir kuzular
tepsim yok daha sonra küçük bir hediye hazırlamak istiyorum acil yardımmm

sağol kuzum bu aralar ekşinlı geçiyor herşeyi paylaşmaya çalışıyorum bugunde elbise bakacağız ikimiz çokta mutluyum o benden daha hevesli neyi nasıl istiyorsan öyle olsun dedi kıyamam:KK36::KK36:
maşallah kuzuu ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu

Trpst Trpst Aklında bir şey varsa yardımcı olalım sticker falan yapılacaksa buradayım hemen katalog atayım :D

merhaba arkadaşlar. bende geçen hafta sözlendim haziranda düğün düşünüyoruz. bakalım inşallahh herşeyinn hayırlıısı olurr :KK73:

Back