2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yawrum 2 düğün olacağını bilmiyordum ben ozaman tabi azmış iznin olsun olabildiğince tadını çıkart

bu aarada auralee çok doğru bir laf etmişin erkeklere kalsa gelinlik giyilmiş giyilmemiş modeli bile sana çok güldüm ya çok doğru agagaahaahah
Eh napıcaksın düz mantık gidiyorlar :D Benimki otomatiğe bağladı ne göstersem güzelmiş diyor :D

Senin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm :63::KK70:
kıyamam yaaaa sabret en güzelinden gelir bak gör burda da sen anlatırsın

Ayarlamadık :KK70:

Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)

Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.

Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar :KK70:
Anladım kuzu , evettt hemde çok heycanlı :)

ahhaha :KK70: :KK70: sorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)
mmmm mantar tavuk parçaları üzerine kaşarr canım çekti kızz annemde güzel yapar neyapsak bugün sipariş vereyim olmadı ayyy canım annem kırmazda beni biz nasıl ayrılacağız yaaaa üfff canımmm annemm

O gelene kadar bitiririm heralde, sen yarın akşam mı yapıyosun kuzu :)
evet canım yarını düşünüyorum. bizim sıkıntımız beraber içeri giriyoruz. ama yarın için nufüs cüzdanını değiştirme bahanesiyle izin almayı düşünüyorum bakalım.
buarada sana şeyi sorcam. sgk için bişi yaptınmı soy adı değişikliğini bildirmek gerekiyormuş sanrıım

mmmm mantar tavuk parçaları üzerine kaşarr canım çekti kızz annemde güzel yapar neyapsak bugün sipariş vereyim olmadı ayyy canım annem kırmazda beni biz nasıl ayrılacağız yaaaa üfff canımmm annemm
hemen yaptır :) ayyy korkutmuş gibi olmıyım ama çok zor oluyo gerçekten ayrılmak :(

evet canım yarını düşünüyorum. bizim sıkıntımız beraber içeri giriyoruz. ama yarın için nufüs cüzdanını değiştirme bahanesiyle izin almayı düşünüyorum bakalım.
buarada sana şeyi sorcam. sgk için bişi yaptınmı soy adı değişikliğini bildirmek gerekiyormuş sanrıım
Hadi ya ben bir, bir bucuk saat önce geliyorum sıkıntı olmuyo ama erken çıkarsan halledersin süper olur :) yok bişey yapmadım iş yerindende bişey söylemediler sorayım olmassa

:KK68::KK68: benimki geçti ama sizin düğünler için heycanlanıyorum ben yaa :KK70:
Ay gerçekten mii çok mutlu oluyorum ben böyle olunca ama :KK48:
auralee bu konuda da paslaşalım seninle bizde öyle nikah tarihini aldıktan sonra balayını rezerve yapacağız fikir verelim
Evet ya fırsat falan görürsek kaçırmayalım. Açıkçası ben yurtdışı da bakmak istiyorum uygun olursa.

Hadi ya ben bir, bir bucuk saat önce geliyorum sıkıntı olmuyo ama erken çıkarsan halledersin süper olur :) yok bişey yapmadım iş yerindende bişey söylemediler sorayım olmassa
caım nfüs cüzdanını değiştikten sonra hem sgk ya gidip bir form dolruruyormuşsun hemde şirkete fotokopisni vermen gerekiyormuş yoksa hala aynı gözüküyormuş sigortada öyle bişiler dediler henüz yapmadım ama araştırmak lazım

Ay gerçekten mii çok mutlu oluyorum ben böyle olunca ama :KK48:

Evet ya fırsat falan görürsek kaçırmayalım. Açıkçası ben yurtdışı da bakmak istiyorum uygun olursa.
Evettt :) böyle detayları konusuyoruz falan heycanlanıyorum bi :D hele ev düzenlenirken o fotoğraflara nasıl bakıyorum görsen :D

caım nfüs cüzdanını değiştikten sonra hem sgk ya gidip bir form dolruruyormuşsun hemde şirkete fotokopisni vermen gerekiyormuş yoksa hala aynı gözüküyormuş sigortada öyle bişiler dediler henüz yapmadım ama araştırmak lazım
tamam, bende sorayım burdakilere sanada söylerim kuzu

Evettt :) böyle detayları konusuyoruz falan heycanlanıyorum bi :KK70: hele ev düzenlenirken o fotoğraflara nasıl bakıyorum görsen :KK70:
Hele bi nikah tarihi alınsın bak o zaman gör beni :D Şu sıra kendimi nadasa verdim bişey yapmamanın tadını çıkarıyorum :D Bir tek dün gittim tencerelerimi teslim aldım sonunda.

Back