- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hele bi nikah tarihi alınsın bak o zaman gör beniŞu sıra kendimi nadasa verdim bişey yapmamanın tadını çıkarıyorum
Bir tek dün gittim tencerelerimi teslim aldım sonunda.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele bi nikah tarihi alınsın bak o zaman gör beniŞu sıra kendimi nadasa verdim bişey yapmamanın tadını çıkarıyorum
Bir tek dün gittim tencerelerimi teslim aldım sonunda.
Hakkaten tarihim belli mi ya ne bileyim kuzenime bi akrabama falan tuttuk sanki orayı![]()
düşün sen yine sekiz ay vaaarrrr gelinlik falan düşün :) ayyy çok şükür güle güle kullan
sen anlamadan seçmiş oluyorsun kuzucumHakkaten tarihim belli mi ya ne bileyim kuzenime bi akrabama falan tuttuk sanki orayıHuff biraz beynim dinlensin diyorum ama alttan alttan düşünüyor biliyorum
Ben kafamda tema yaratıyorum galiba farketmeden
Ayrıca gelinlik için erken değil mi ya benim en korktuğum o nasıl seçicem bilmiyorum
![]()
çok güldüm bir hafta önce adamın beynini yiyen sanki sen değildineşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez diebiraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum
![]()
çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum hazırlanmamıştımda ama böylesi daha iyi oldu hiç anlamadım bileSenin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm![]()
Kuzu korkuyosan şimdiden bak anca karar vercek gibisin sen o zamanHakkaten tarihim belli mi ya ne bileyim kuzenime bi akrabama falan tuttuk sanki orayıHuff biraz beynim dinlensin diyorum ama alttan alttan düşünüyor biliyorum
Ayrıca gelinlik için erken değil mi ya benim en korktuğum o nasıl seçicem bilmiyorum
![]()
kesin durmuyosundur eminim kırk tane tilki geziyordur kafandaHakkaten tarihim belli mi ya ne bileyim kuzenime bi akrabama falan tuttuk sanki orayıHuff biraz beynim dinlensin diyorum ama alttan alttan düşünüyor biliyorum
![]()
hihih çaktırmayalımçok güldüm bir hafta önce adamın beynini yiyen sanki sen değildinama eşinde başka zaman göremiyosa normal yani
çok teşekkür ederim ben hiç beklemiyordum hazırlanmamıştımda ama böylesi daha iyi oldu hiç anlamadım bile
bence ne olacak biliyo musun bişeye kafayı takacak sonmra hayde onu bulalım:)Kuzu korkuyosan şimdiden bak anca karar vercek gibisin sen o zaman![]()
aslahihih çaktırmayalım![]()
bence ne olacak biliyo musun bişeye kafayı takacak sonmra hayde onu bulalım:)![]()
o yüzden direkt olarak gelinlikçiden bakmalı![]()
ayyy ne güldüm, olabilitesi yüksek ama
![]()
Öyle mi dersinsen anlamadan seçmiş oluyorsun kuzucum![]()
Ne kadar çok bakarsam o kadar karışırım diye de korkuyorum amaKuzu korkuyosan şimdiden bak anca karar vercek gibisin sen o zaman![]()
Kovamıyorum namussuzlarıkesin durmuyosundur eminim kırk tane tilki geziyordur kafanda![]()
bence ne olacak biliyo musun bişeye kafayı takacak sonmra hayde onu bulalım:)![]()
Ayy ben de ne güldüm yaaa![]()
ayyy ne güldüm, olabilitesi yüksek ama
![]()
Ben en iyisi ocak ayında çıkayım araştırayım anca
ben şiddetle sanaldan gelinlik bakmamanı tavsiye ediyorum dene giy kuzumm en iyisi oÖyle mi dersinBence bizim araştırmaları işkenceye çeviricem herkese
Ne kadar çok bakarsam o kadar karışırım diye de korkuyorum amaBen 2 ay sonra falan başlayayım bence
Sonra beğenirsem de hemen alalım kaçmasın moduna girerim 4 ay önce elimde gelinlik gezer dururum
Kovamıyorum namussuzları
Ayy ben de ne güldüm yaaaNasıl da çıkarımını yapmış
Gözümden yaş geldi
![]()
ne olacak bence şimdi denemelisinBen en iyisi ocak ayında çıkayım araştırayım anca
Tamam tamam ben zaten engellemeye çalışıyorum sanaldan açıp bakmıyorum ama karşıma çıkanları da engelleyememben şiddetle sanaldan gelinlik bakmamanı tavsiye ediyorum dene giy kuzumm en iyisi o
ben sabahtan beri manyak gibi güldüğüm için yadırgamıyorlar bugün![]()
Deli mi ne 8 ay önce gelmiş demesinlerne olacak bence şimdi denemelisin![]()
Öyle mi dersinBence bizim araştırmaları işkenceye çeviricem herkese
Ne kadar çok bakarsam o kadar karışırım diye de korkuyorum amaBen 2 ay sonra falan başlayayım bence
Sonra beğenirsem de hemen alalım kaçmasın moduna girerim 4 ay önce elimde gelinlik gezer dururum
Kovamıyorum namussuzları
Ayy ben de ne güldüm yaaaNasıl da çıkarımını yapmış
Gözümden yaş geldi
![]()
Ay deme ya kaç tl üzeriKızla n11 de 22 tl kupon veriyolar bi bakın bişeye ihtiyacınız varsa :)
Yok sadece instagramda karşıma çıkanlar![]()
mümkün değil araştırmaya başlamıştır
Alyanslarda da öyle yapmıştım![]()
her gün giyer durursun artık