2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasıl ne olsun 2 ayrı şehirde 1er hafta arayla düğün yapıcaz e 1 hafta da balayı var neye yetecek bu :KK70: Nikah işlemi vs gibi izinleri saymıyorum bile.

Erkekler bu konuda daha aceleci davranıyorlar ama o hazırlıkların içine girmeden anlayamıyorlar neyle karşı karşıya olduklarını. Ne var ki bi düğün diyip savıyorlar başlarından. Sen iyi düşün bunca yükün altından kalkabilir miyim diye çünkü düğün hazırlıkları genelde kadının üzerine daha çok yığılıyor. Erkekler detayını pek düşünmüyor. Onlar için ha gelinlik giymişsin ha giymemişsin mesela bırak istediğin model olmasını geçtim :KK70:
kuzu bende 11 gün izin kullanmıştım. dinlenmeye yetmiyor ama işlerini halledebiliyorsun. tabi hepsini düğün zamanı kullanırsan

E balayı noldu? 1 hafta arayla düğün var mesela sen o arada işe mi gittin nasıl oldu?
yok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işte

yok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işte
senin çok yoğun geçmiş canım benim gerçekten dinlenememişssindir çok

Oyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)

Oyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)
dinlenmeyi unut zaten canım :D senin çarşamba günü akşamı yola çıkman lazım perşembe cuma memlekette geçirmelisin anca. arada gelip çalışabiliyorsan öyle yap kinci düğünden sonra balayında kullan izinlerini. yani biz böyle olacağını bildidğimiz için balayını kısa tutmuştuk sizin kaç gün ayaraladınız bilmiyorum ama

Şehir dışına mı gideceksiniz ? Dinlenseydiniz keşke yaa
eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez die :D biraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum :D

2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzu

eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez die :KK70: biraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum :KK70:
ahhahah :D :D boşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama :D

ahhahah :KK70: :KK70: boşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama :KK70:
bayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaa :D

ne güzel notlaşmışsınız öyle çok tatlı :) akşama ne yapcan bende sende kopya yapam bari aklıma hiç bişi gelmiyor :D

Kızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
Senin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm :63::KK70:

bayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaa :KK70:

ne güzel notlaşmışsınız öyle çok tatlı :) akşama ne yapcan bende sende kopya yapam bari aklıma hiç bişi gelmiyor :KK70:
ahhaha :D :D sorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)

dinlenmeyi unut zaten canım :KK70: senin çarşamba günü akşamı yola çıkman lazım perşembe cuma memlekette geçirmelisin anca. arada gelip çalışabiliyorsan öyle yap kinci düğünden sonra balayında kullan izinlerini. yani biz böyle olacağını bildidğimiz için balayını kısa tutmuştuk sizin kaç gün ayaraladınız bilmiyorum ama
Ayarlamadık :D
eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez die :KK70: biraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum :KK70:
Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)
2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzu
Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.
ahhahah :KK70: :KK70: boşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama :KK70:
Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar :D

Senin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm :63::KK70:
bekledikçe olmuyor zaten öyle şeyler :D
ahhaha :KK70: :KK70: sorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)
ay ne güzel bir menü :D

Ayarlamadık :KK70:

Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)

Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.

Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar :KK70:
kuzu tarih belli olunca ilk iş balayını ayarlamak :D

Nasıl ne olsun 2 ayrı şehirde 1er hafta arayla düğün yapıcaz e 1 hafta da balayı var neye yetecek bu :KK70: Nikah işlemi vs gibi izinleri saymıyorum bile.

Erkekler bu konuda daha aceleci davranıyorlar ama o hazırlıkların içine girmeden anlayamıyorlar neyle karşı karşıya olduklarını. Ne var ki bi düğün diyip savıyorlar başlarından. Sen iyi düşün bunca yükün altından kalkabilir miyim diye çünkü düğün hazırlıkları genelde kadının üzerine daha çok yığılıyor. Erkekler detayını pek düşünmüyor. Onlar için ha gelinlik giymişsin ha giymemişsin mesela bırak istediğin model olmasını geçtim :KK70:
yawrum 2 düğün olacağını bilmiyordum ben ozaman tabi azmış iznin olsun olabildiğince tadını çıkart

bu aarada auralee çok doğru bir laf etmişin erkeklere kalsa gelinlik giyilmiş giyilmemiş modeli bile sana çok güldüm ya çok doğru agagaahaahah

Back