Eh napıcaksın düz mantık gidiyorlaryawrum 2 düğün olacağını bilmiyordum ben ozaman tabi azmış iznin olsun olabildiğince tadını çıkart
bu aarada auralee çok doğru bir laf etmişin erkeklere kalsa gelinlik giyilmiş giyilmemiş modeli bile sana çok güldüm ya çok doğru agagaahaahah
kıyamam yaaaa sabret en güzelinden gelir bak gör burda da sen anlatırsınSenin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm
Anladım kuzu , evettt hemde çok heycanlı :)Ayarlamadık
Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)
Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.
Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar
O gelene kadar bitiririm heralde, sen yarın akşam mı yapıyosun kuzu :)bekledikçe olmuyor zaten öyle şeyler
ay ne güzel bir menü
mmmm mantar tavuk parçaları üzerine kaşarr canım çekti kızz annemde güzel yapar neyapsak bugün sipariş vereyim olmadı ayyy canım annem kırmazda beni biz nasıl ayrılacağız yaaaa üfff canımmm annemmahhahasorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)
Sson zamanlara doğru dahada fazlalaşıo oEh napıcaksın düz mantık gidiyorlarBenimki otomatiğe bağladı ne göstersem güzelmiş diyor
evet canım yarını düşünüyorum. bizim sıkıntımız beraber içeri giriyoruz. ama yarın için nufüs cüzdanını değiştirme bahanesiyle izin almayı düşünüyorum bakalım.O gelene kadar bitiririm heralde, sen yarın akşam mı yapıyosun kuzu :)
hemen yaptır :) ayyy korkutmuş gibi olmıyım ama çok zor oluyo gerçekten ayrılmakmmmm mantar tavuk parçaları üzerine kaşarr canım çekti kızz annemde güzel yapar neyapsak bugün sipariş vereyim olmadı ayyy canım annem kırmazda beni biz nasıl ayrılacağız yaaaa üfff canımmm annemm
Maşallah size yaAnladım kuzu , evettt hemde çok heycanlı :)
Off tahmin edebiliyorumSson zamanlara doğru dahada fazlalaşıo o
Hadi ya ben bir, bir bucuk saat önce geliyorum sıkıntı olmuyo ama erken çıkarsan halledersin süper olur :) yok bişey yapmadım iş yerindende bişey söylemediler sorayım olmassaevet canım yarını düşünüyorum. bizim sıkıntımız beraber içeri giriyoruz. ama yarın için nufüs cüzdanını değiştirme bahanesiyle izin almayı düşünüyorum bakalım.
buarada sana şeyi sorcam. sgk için bişi yaptınmı soy adı değişikliğini bildirmek gerekiyormuş sanrıım
Maşallah size ya
Off tahmin edebiliyorum
auralee bu konuda da paslaşalım seninle bizde öyle nikah tarihini aldıktan sonra balayını rezerve yapacağız fikir verelimBi nikah tarihini alalım hayırlısıyla, hemen erken rezervasyon nimetinden faydalanıcam kısmetse :)
deme yahemen yaptır :) ayyy korkutmuş gibi olmıyım ama çok zor oluyo gerçekten ayrılmak
Ay gerçekten mii çok mutlu oluyorum ben böyle olunca amabenimki geçti ama sizin düğünler için heycanlanıyorum ben yaa
Evet ya fırsat falan görürsek kaçırmayalım. Açıkçası ben yurtdışı da bakmak istiyorum uygun olursa.auralee bu konuda da paslaşalım seninle bizde öyle nikah tarihini aldıktan sonra balayını rezerve yapacağız fikir verelim
caım nfüs cüzdanını değiştikten sonra hem sgk ya gidip bir form dolruruyormuşsun hemde şirkete fotokopisni vermen gerekiyormuş yoksa hala aynı gözüküyormuş sigortada öyle bişiler dediler henüz yapmadım ama araştırmak lazımHadi ya ben bir, bir bucuk saat önce geliyorum sıkıntı olmuyo ama erken çıkarsan halledersin süper olur :) yok bişey yapmadım iş yerindende bişey söylemediler sorayım olmassa
kıyamam yaaaa sabret en güzelinden gelir bak gör burda da sen anlatırsın
bizdeeeeAy gerçekten mii çok mutlu oluyorum ben böyle olunca ama
Evet ya fırsat falan görürsek kaçırmayalım. Açıkçası ben yurtdışı da bakmak istiyorum uygun olursa.
Evettt :) böyle detayları konusuyoruz falan heycanlanıyorum biAy gerçekten mii çok mutlu oluyorum ben böyle olunca ama
Evet ya fırsat falan görürsek kaçırmayalım. Açıkçası ben yurtdışı da bakmak istiyorum uygun olursa.
tamam, bende sorayım burdakilere sanada söylerim kuzucaım nfüs cüzdanını değiştikten sonra hem sgk ya gidip bir form dolruruyormuşsun hemde şirkete fotokopisni vermen gerekiyormuş yoksa hala aynı gözüküyormuş sigortada öyle bişiler dediler henüz yapmadım ama araştırmak lazım
Hele bi nikah tarihi alınsın bak o zaman gör beniEvettt :) böyle detayları konusuyoruz falan heycanlanıyorum bihele ev düzenlenirken o fotoğraflara nasıl bakıyorum görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?