Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya eksik giderildi artık ya. Telaş yapma kuzu her şey güzel olacak :)
İnşallah kuzum ya artık bitsin istiyorum herşeyBaya eksik giderildi artık ya. Telaş yapma kuzu her şey güzel olacak :)
kuzu çok iyi olmuş herşey bitti çok şükür
hayırlı olsun canım eğer yeterince tanıyorsan uzatmamak en iyisiSelaom kızlar bende 27 yaşında muhaseeciyim 15.08.2015 tarihinde sevdiceğimle sözlendim başlardan sıkıntılı oldu ama şimdi yavaş yavaş herşey yoluna giriyor. sözlüm 33 yaşında cok iyimser ve bana cok düşkün bu hallerine bayılıyorum ve tadını çıkarıyorum :) ... ben nişan töreni yapmak istemiyorum nişan yüzüklerim düğünde takılmasından yanayım. sözlümde bu konuda bana katılıyor ve cok beklemek istemiyor. malum yaşlarda ilerde oldugu için 2-3 ay içinde evlenmek istiyor.. sizce ne yapmalıyım... bu kadar kısa sürede herşeyi yetiştirmek mümkün müü kafam karıştı bu konuda. aslında bende bir an önce kendi düzenime girmek istiyorum. bu şekilde yaparsakta borçlarımız cok olucak zorlanıcaz.. en doğrusu ne bilemiyorummm![]()
Çok az kaldıı bence son bekar günlerinin tadını çıkar daha da dönüşü yokİnşallah kuzum ya artık bitsin istiyorum herşey
Tünaydınn,Kızlar günaydın çok sinirlerim bozuk dün gelinliğimi giydim son kez etekleri uzun tutmadan yürünmüyor göğüs kısmında potluk var o heyecanla farketmedim de pişman oldum oraya gittiğime bugün tekrar gidicem izin almaya çalışıcam işten..
Nikah şekerlerim bitmedi, kına elbisemin tadilatı yapılmadı kıyafetlerim eve yerleşmedi çok stresliyimm gerçekten ağlıcam nerdeyse![]()
Harika aferin damada .. Allah tamamını erdirsin inşallah adım adım güzelce başlarsınız artık sevindim senin adınaKızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
Resim yokmu resim at bekliyoruzHala ucuyorum herseyi cok guzel dusunmus sagolsun ya hala kendime gelemedim hic hissettirmedide
Yakınsak birbirimize toplanalım yapalım ben varım elimden de gelir ben kendim yapmıştım örnek varsa atayım sizeBoydan kısalacak canım alıp onu götürmek bile iş ama işte
Kimse yardım etmiyor işte annemle yapıyoruz sadeceİzin alıcam müdürümden gidip düzelttiricem şimdi de onun stresi var
![]()
Ne güzel rüya gibiydi demen bile muhteşem demekki emeğinize yüreğinize uğraşınıza layık bşr organize olmuş ne mutlu size inşallah bizimde öyle geçer bende nişan haftamda toplam 1 haftada 5 kilo vermiştim iyi oluyor ne yalan söyliyim telaştan falan anlamıyorsun karnın açmı tokmu hislerin gidiyor bildiğin farklı boyuta geçiyorsuntekrar hayırlı olsun tecrübelerinden faydalanmak şstiyoruz döndüğünde şimdi sen tatilini yap güzel güzel döndüğünde burdayız hepimizKuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
Dugunumu cok cok guzel gecti, hic oturmadik neredeyse yorgunluktan mahfolduk ama ruya gibiydi :)
Simdi de habire ben bi daha gelin olmicakmiyim diyip duruyorim fotograf cekimini erteletmistim 15ine o yuzden bi daha gelinlik goyecek olmama cok seviniyorum doyamadim sanki:)
Simdi tatildeyiz, otel seciminde super bir karar vermisiz her sey cok guzel yemeklere ayrica bauildik ama cok fazla kilo vermisim o yuzden alirsam uzulmicem :)
Kisacasi hersey cok yerinde :)
Ayneeeennnkuzu son ana kadar dinlenmek yokben kına sabahı takı iğnesi aldığımı biliyorum
![]()
Çok şık kuzu güe güle kullansın enişte bey :)
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin. Tanıştığıma memnun oldum. Ben de 19temmuzda nişanlandım yüzük değiştirmedik aldıklarımızı ömür boyu takmak için aldıktabi düğün gibi nişan yaptık biz o ayrı konu.. Yaştan öte hazırlığınızın olması sizi evlendikten sonra sıkıntıya sokmaz daha huzurlu kılar he hiç borçsuzda olmaz elbette olacak ama sıkıştırmaya değmez bzi 1 sene sözlü hemen hemen 9 ayda nişanlı kalacağız herşey istediğmiz gibi olsun ve borçsuz olsun dan yanakullandık bende 26 nişanlım 30 yaşında bence 2-3 aya sığdırma derimSelaom kızlar bende 27 yaşında muhaseeciyim 15.08.2015 tarihinde sevdiceğimle sözlendim başlardan sıkıntılı oldu ama şimdi yavaş yavaş herşey yoluna giriyor. sözlüm 33 yaşında cok iyimser ve bana cok düşkün bu hallerine bayılıyorum ve tadını çıkarıyorum :) ... ben nişan töreni yapmak istemiyorum nişan yüzüklerim düğünde takılmasından yanayım. sözlümde bu konuda bana katılıyor ve cok beklemek istemiyor. malum yaşlarda ilerde oldugu için 2-3 ay içinde evlenmek istiyor.. sizce ne yapmalıyım... bu kadar kısa sürede herşeyi yetiştirmek mümkün müü kafam karıştı bu konuda. aslında bende bir an önce kendi düzenime girmek istiyorum. bu şekilde yaparsakta borçlarımız cok olucak zorlanıcaz.. en doğrusu ne bilemiyorummm![]()
Harika aferin damada .. Allah tamamını erdirsin inşallah adım adım güzelce başlarsınız artık sevindim senin adına
Sağol canım aminnn...Resim yokmu resim at bekliyoruz![]()
Daha ne olsunÇok az kaldıı bence son bekar günlerinin tadını çıkar daha da dönüşü yokO telaşta bunu düşünmez görmez insan ama dışarıdan bir göz olarak söyleyeyim dedim.
Bu arada benim düğün için kullanabileceğim 8+3 günlük iznim var sadece nasıl ama![]()
Eyvahhh heyecan dorukta bende de öyleydi vallahi çok komik kareler. Çıkabiliyor ortaya hem gülüp hem ağlıyorsun ben bizzat öyleydimSağol canım aminnn...
Olmaz mı videoda var ama onun arkadaşlarında çok merak ediyorum ağzım gözüm yamuk mu çıktı ne oldu kaç yerden cektiler birimiz oraya birimiz buraya mı baktık başklarında fotoğraflar çokk merak ediyorum bende![]()
Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin. Tanıştığıma memnun oldum. Ben de 19temmuzda nişanlandım yüzük değiştirmedik aldıklarımızı ömür boyu takmak için aldıktabi düğün gibi nişan yaptık biz o ayrı konu.. Yaştan öte hazırlığınızın olması sizi evlendikten sonra sıkıntıya sokmaz daha huzurlu kılar he hiç borçsuzda olmaz elbette olacak ama sıkıştırmaya değmez bzi 1 sene sözlü hemen hemen 9 ayda nişanlı kalacağız herşey istediğmiz gibi olsun ve borçsuz olsun dan yanakullandık bende 26 nişanlım 30 yaşında bence 2-3 aya sığdırma derim
eğer sözlüne mantıklı açıklamalar yaparsan seni anlayacaktır bu konuda sonuçta maddi açıdan erteliyorsunuz başka bir sıkıntıdan dolayı değil inan borçsuz oh be dersin düşün kartlar dolu oraya buraya borç var bir pazarınız var biryere gitmek isteyeceksiniz yemek alışv. vs ama borç çok sen veya eşin diyecekki borç var para yok toparlanalım gideriz diyecek benim böyle 1 çift arkadaşım var her pazar evdelerdi çok zorluk çektiler işleride yaver gitmedi ikiside işten çıktılar krediler borçlar kaldı bir başlarına onları görünce çok üzülmüştüm herşeyin tadını çıkar derim ben beklemek güzel zaten 1 seneden az sürede evlenirsiniz iyice kafanda muhasebenizi yapın bütçelere bakın hesapladığın gibi değil fazlası gidiyor ekstralar çıkıyor bunları da zamana yayıp yapmak daha da iyi oluyor hemde sözlülüğün nişanlılığın tadını çıkarıyorsunhaklısın bende bu iki düşünce arasında gidip geliyorum. sözlümün birazda sabırsız huyundan da etkileniyorum. ona dur demekte zor. en azından bahara kalsa daha rahat olucaz.. ben bu konuda ikilemde kalıyorum.
Nasıl ne olsun 2 ayrı şehirde 1er hafta arayla düğün yapıcaz e 1 hafta da balayı var neye yetecek buDaha ne olsunçalkala yawrum çalkala
Erkekler bu konuda daha aceleci davranıyorlar ama o hazırlıkların içine girmeden anlayamıyorlar neyle karşı karşıya olduklarını. Ne var ki bi düğün diyip savıyorlar başlarından. Sen iyi düşün bunca yükün altından kalkabilir miyim diye çünkü düğün hazırlıkları genelde kadının üzerine daha çok yığılıyor. Erkekler detayını pek düşünmüyor. Onlar için ha gelinlik giymişsin ha giymemişsin mesela bırak istediğin model olmasını geçtimhaklısın bende bu iki düşünce arasında gidip geliyorum. sözlümün birazda sabırsız huyundan da etkileniyorum. ona dur demekte zor. en azından bahara kalsa daha rahat olucaz.. ben bu konuda ikilemde kalıyorum.