kuzu bende 11 gün izin kullanmıştım. dinlenmeye yetmiyor ama işlerini halledebiliyorsun. tabi hepsini düğün zamanı kullanırsanNasıl ne olsun 2 ayrı şehirde 1er hafta arayla düğün yapıcaz e 1 hafta da balayı var neye yetecek buNikah işlemi vs gibi izinleri saymıyorum bile.
Erkekler bu konuda daha aceleci davranıyorlar ama o hazırlıkların içine girmeden anlayamıyorlar neyle karşı karşıya olduklarını. Ne var ki bi düğün diyip savıyorlar başlarından. Sen iyi düşün bunca yükün altından kalkabilir miyim diye çünkü düğün hazırlıkları genelde kadının üzerine daha çok yığılıyor. Erkekler detayını pek düşünmüyor. Onlar için ha gelinlik giymişsin ha giymemişsin mesela bırak istediğin model olmasını geçtim
E balayı noldu? 1 hafta arayla düğün var mesela sen o arada işe mi gittin nasıl oldu?kuzu bende 11 gün izin kullanmıştım. dinlenmeye yetmiyor ama işlerini halledebiliyorsun. tabi hepsini düğün zamanı kullanırsan
ağlamadım ama çok mutluydum nasıl çıktığımı merak ediyorum açıkcasıEyvahhh heyecan dorukta bende de öyleydi vallahi çok komik kareler. Çıkabiliyor ortaya hem gülüp hem ağlıyorsun ben bizzat öyleydim
yok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işteE balayı noldu? 1 hafta arayla düğün var mesela sen o arada işe mi gittin nasıl oldu?
senin çok yoğun geçmiş canım benim gerçekten dinlenememişssindir çokyok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işte
malesef canım geldiğimde daha yorgundumsenin çok yoğun geçmiş canım benim gerçekten dinlenememişssindir çok
Oyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)yok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işte
Şehir dışına mı gideceksiniz ? Dinlenseydiniz keşke yaamalesef canım geldiğimde daha yorgundumtek ümidim bayram ama ondada dinlenemicez gibi
dinlenmeyi unut zaten canımOyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)
eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez dieŞehir dışına mı gideceksiniz ? Dinlenseydiniz keşke yaa
2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzuOyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)
ahhahaheşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez diebiraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum
bayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaaahhahahboşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama
Senin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmmKızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
ahhahabayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaa
ne güzel notlaşmışsınız öyle çok tatlı :) akşama ne yapcan bende sende kopya yapam bari aklıma hiç bişi gelmiyor
Ayarlamadıkdinlenmeyi unut zaten canımsenin çarşamba günü akşamı yola çıkman lazım perşembe cuma memlekette geçirmelisin anca. arada gelip çalışabiliyorsan öyle yap kinci düğünden sonra balayında kullan izinlerini. yani biz böyle olacağını bildidğimiz için balayını kısa tutmuştuk sizin kaç gün ayaraladınız bilmiyorum ama
Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez diebiraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum
Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzu
Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylarahhahahboşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama
bekledikçe olmuyor zaten öyle şeylerSenin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm
ay ne güzel bir menüahhahasorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)
kuzu tarih belli olunca ilk iş balayını ayarlamakAyarlamadık
Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)
Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.
Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar
yawrum 2 düğün olacağını bilmiyordum ben ozaman tabi azmış iznin olsun olabildiğince tadını çıkartNasıl ne olsun 2 ayrı şehirde 1er hafta arayla düğün yapıcaz e 1 hafta da balayı var neye yetecek buNikah işlemi vs gibi izinleri saymıyorum bile.
Erkekler bu konuda daha aceleci davranıyorlar ama o hazırlıkların içine girmeden anlayamıyorlar neyle karşı karşıya olduklarını. Ne var ki bi düğün diyip savıyorlar başlarından. Sen iyi düşün bunca yükün altından kalkabilir miyim diye çünkü düğün hazırlıkları genelde kadının üzerine daha çok yığılıyor. Erkekler detayını pek düşünmüyor. Onlar için ha gelinlik giymişsin ha giymemişsin mesela bırak istediğin model olmasını geçtim
Bi nikah tarihini alalım hayırlısıyla, hemen erken rezervasyon nimetinden faydalanıcam kısmetse :)kuzu tarih belli olunca ilk iş balayını ayarlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?