2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzu bende 11 gün izin kullanmıştım. dinlenmeye yetmiyor ama işlerini halledebiliyorsun. tabi hepsini düğün zamanı kullanırsan

E balayı noldu? 1 hafta arayla düğün var mesela sen o arada işe mi gittin nasıl oldu?
yok canım burdakini pazar diğer taraftakini cuma günü yaptık ordanda direkt balayı ve 3 gün dönüşte akşam evimize geldik sabaha iş başıydı. iki düğün arasındaki o günlerde zaten ilkgün dinlenmeye çalıştık ondan sonrada baalyı alışverişi yapmamıştım onu yaptık e birde başka şehire gidiyorsun gene yol falan öyle geçti. toplam 11 gün oldu işte

senin çok yoğun geçmiş canım benim gerçekten dinlenememişssindir çok

Oyy deme yaa olmadı ücretsiz alayım bi kaç gün de. Yorgunken hiç çekilmiyorum ben etrafı huzursuz ederim. Bir de bizim tarihlere göre zaten yetişmez, ctesi düğün en azından 2 gün önce memlekete gitmek lazım. Diğer düğüne kadar 1hafta geçecek gitti 9 gün. Balayına kaldı 2 gün. Dinlenmeyi sayamadım zaten :)

dinlenmeyi unut zaten canım senin çarşamba günü akşamı yola çıkman lazım perşembe cuma memlekette geçirmelisin anca. arada gelip çalışabiliyorsan öyle yap kinci düğünden sonra balayında kullan izinlerini. yani biz böyle olacağını bildidğimiz için balayını kısa tutmuştuk sizin kaç gün ayaraladınız bilmiyorum ama

Şehir dışına mı gideceksiniz ? Dinlenseydiniz keşke yaa
eşimin tarafına gitme meselemiz vardı ya. söylemiştim size istemiyorum die. tartışıyorduk. kayınvalidem gelmeyin demişti. sonra ben işi inada bindirdim gidicez die biraz kendim kaşındım ama düşününce eşime haksızlık yaptığımı farkettim. onun aileisni görmesi için tek imkanı bayramlar. işten izin alıp gitme durumu yok sonrasında oyüzden gidelim dedim. şuan gidicez gibi gözüküyor. he gittiğimdeki tavrım nasıl olur onu bilemiyorum henüz ama durum böyle. bazen başıma ne geliyorsa vicdanımdan geldiğini düşünüyorum tabi.kahrolsun içimdeki insan sevgisine diyorum

2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzu

ahhahah boşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama

ahhahah boşver iyi yapmışsın kuzu sen eşin için gidiyosun :) bu arada noldu 1.ay hiç bi fikir yok ayy sabah bi notlaştık :) o da bana yazmış gerisi yok ama
bayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaa

ne güzel notlaşmışsınız öyle çok tatlı :) akşama ne yapcan bende sende kopya yapam bari aklıma hiç bişi gelmiyor

Senin adına çok sevındımm nasıl bir mutlulukk nasılll heyEcanlısındır... benimde tüm detaylar hazır bi evlilik teklifi alamadım her görüşmemizde itina ile hazırlanıyorum bı suprıs olur diye sonu hüsrannn allammmm

bayram dönüşü size bolca dedikoduyla gelirim yani merak etmeyin hahhaa

ne güzel notlaşmışsınız öyle çok tatlı :) akşama ne yapcan bende sende kopya yapam bari aklıma hiç bişi gelmiyor
ahhaha sorun çıkmaz diyelim inşallah kuzu :) ne zamandır köfte patate istiyodu ben kızartma yapmamaya çalışıyodum ertelemişdim bugün onu yapayım bari dedim yanına bir iki salata yaparım bide mantar üzerine kaşar falan yaparım dedim :) pasta yapma niyetindeyim fakat pek sevmiyo öyle şeyleri çikolatalı kek yapsam daha makbule geçer onun için onu yaparım :)

Ayarlamadık
Olsun bence çok güzel yapmışsın. Evet başına iş açtın belki ama en önemlisi vicdanının rahat olması :)
2 farklı memlekette olunca böyle oluyo neden diğer memlekettekini 2-3 gün sonra yapmıyosunuz kuzu
Canım hafta içi olmaması lazım nikaha gelecekler olucak memleketten.
Ay allahım ne komik zamanlardır ilk aylar

bekledikçe olmuyor zaten öyle şeyler
ay ne güzel bir menü

kuzu tarih belli olunca ilk iş balayını ayarlamak

yawrum 2 düğün olacağını bilmiyordum ben ozaman tabi azmış iznin olsun olabildiğince tadını çıkart

bu aarada auralee çok doğru bir laf etmişin erkeklere kalsa gelinlik giyilmiş giyilmemiş modeli bile sana çok güldüm ya çok doğru agagaahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…