- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
iyi yapmışsınız kuzu bende konuşayım bakalımcurlygirl altın dün yine yükselmişti kuzu bundan çok yükselmez dediler diye bozduk biz :) seninde düşüncen varsa haberin olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmışsınız kuzu bende konuşayım bakalımcurlygirl altın dün yine yükselmişti kuzu bundan çok yükselmez dediler diye bozduk biz :) seninde düşüncen varsa haberin olsun :)
Canım benim hoşgeldin taze gelin çok sevindim güzel geçmesine fotoğraflarını bekliyoruz sabırsızlıklaKuzulaar okuyamadim hicbiseyi ama hepinize gunaydinnn :)
Dugunumu cok cok guzel gecti, hic oturmadik neredeyse yorgunluktan mahfolduk ama ruya gibiydi :)
Simdi de habire ben bi daha gelin olmicakmiyim diyip duruyorim fotograf cekimini erteletmistim 15ine o yuzden bi daha gelinlik goyecek olmama cok seviniyorum doyamadim sanki:)
Simdi tatildeyiz, otel seciminde super bir karar vermisiz her sey cok guzel yemeklere ayrica bauildik ama cok fazla kilo vermisim o yuzden alirsam uzulmicem :)
Kisacasi hersey cok yerinde :)
Öyle tabi ama çok fazla bişey yapılmicak ona kolayca hallolur
İnşallah kuzucuklar inşallahherşey yolunda gidecek sen gönlünü ferah tut![]()
Off o izin stresi hepsinden beter zatenAma az vaktin kaldı sonuçta onu takma düğününe odaklan sen, her şey çok güzel olacak. Sadece annen olsa da yaparsınız kuzucum insanın eli alıştı mı daha hızlı hazırlıyor süsleri.
Evet canım biz de öyle yapıyoruz şu an. En azından model belirleyeyim de takip edeyim dedim zaten. Senin modelleri de yazdım kenara.
Git sen boşver onları, dışarıdan herkese hava hoş geliyor zaten.
Öyle yapıcaz kuzu artık.
Yaa pinkycim gelmişşEvlenip gelmiş maşallah çok güzel olmuşsun vallahi bütün fotoğraflarını aradım yani
Tabi gördüklerimle asla yetinmem bilirsin
Çok mutlu olun siz inşallah
![]()
aynen canım yaptır mutlaka haydi ara ara müdürü
Aldııım
kimler gelmiş güzel gelin mi gelmiş kıyamam ya bi daha gelin olamayacak mıyım diyor yerim seni ben hiç foto görmedim ölüyorum meraktan![]()
çok güzel bir haber :) şimdi sırada gelinlikçiyi aramakta hemen arada öyle git kuzumCanım benim hoşgeldin taze gelin çok sevindim güzel geçmesine fotoğraflarını bekliyoruz sabırsızlıkla
İnşallah kuzucuklar inşallah
Düğüne odaklanamıyorum ya her yerde iş geliyor şaka gibi gerçektenNeyse ki izin aldım gidicem öğleden sonra
aradım hazır hemen teslim edicez diyor ama söylemedim sadece gelicem dedim gidince söylücem telefonda laf anlatamıcam şimdi adamaçok güzel bir haber :) şimdi sırada gelinlikçiyi aramakta hemen arada öyle git kuzum
Off hep böyle sıkışık zamanda olur ya bu işler hastasıyımDüğüne odaklanamıyorum ya her yerde iş geliyor şaka gibi gerçektenNeyse ki izin aldım gidicem öğleden sonra
harika iizn tamamdır öğleden sonra gelinlikle tamamdır öyleyseCanım benim hoşgeldin taze gelin çok sevindim güzel geçmesine fotoğraflarını bekliyoruz sabırsızlıkla
Düğüne odaklanamıyorum ya her yerde iş geliyor şaka gibi gerçektenNeyse ki izin aldım gidicem öğleden sonra
tamamdır kuzu :) bugün bunu hallettin say. kına elbisenide akşam bırakırsın sabah alırsan tamadır bu işaradım hazır hemen teslim edicez diyor ama söylemedim sadece gelicem dedim gidince söylücem telefonda laf anlatamıcam şimdi adama![]()
Ya evet herkes anlaşmış gibi afiş branda istiyorOff hep böyle sıkışık zamanda olur ya bu işler hastasıyım
İnşallah bakalım adam ikna etmeye çalışacak gidince bir sinir harbide orada yaşanacakharika iizn tamamdır öğleden sonra gelinlikle tamamdır öyleyse
Sözde son hafta dinlenecektik ya şaka gibi hala nelerle uğraşıyoruztamamdır kuzu :) bugün bunu hallettin say. kına elbisenide akşam bırakırsın sabah alırsan tamadır bu iş![]()
kuzu son ana kadar dinlenmek yokSözde son hafta dinlenecektik ya şaka gibi hala nelerle uğraşıyoruz![]()
bugün hepsini halledersin canım sakin adama da ne olursa olsun istemediğini söylemelisin kuzuYa evet herkes anlaşmış gibi afiş branda istiyor
İnşallah bakalım adam ikna etmeye çalışacak gidince bir sinir harbide orada yaşanacak![]()
Ohh iyi haber :)Canım benim hoşgeldin taze gelin çok sevindim güzel geçmesine fotoğraflarını bekliyoruz sabırsızlıkla
Sakin olmaya çalışıcam ama içimde bir canavar var sankibugün hepsini halledersin canım sakin adama da ne olursa olsun istemediğini söylemelisin kuzu
Çok şükür kuzucummOhh iyi haber :)
Hadi beekuzu son ana kadar dinlenmek yokben kına sabahı takı iğnesi aldığımı biliyorum
![]()
sen ne istiyosan onu yaptır kuzu dinleme onlar bide tarlatanla giyiyosun dimi onunla yürü bak takılıyomusun çünkü tarlatan olunca kolay oluyo öyle tutmak zorunda kalmıyosun pekYa evet herkes anlaşmış gibi afiş branda istiyor
İnşallah bakalım adam ikna etmeye çalışacak gidince bir sinir harbide orada yaşanacak![]()
Evet tarlatanla giydim kuzucum ya dün kuyruğu gösteriyordu yürüttü önünü tutarak yürüdüm hatta bırakınca takıldım sabah uyandım kafamda şimşek çaktı bildiğinsen ne istiyosan onu yaptır kuzu dinleme onlar bide tarlatanla giyiyosun dimi onunla yürü bak takılıyomusun çünkü tarlatan olunca kolay oluyo öyle tutmak zorunda kalmıyosun pek
O zaman biraz kısalabilir önünden kuzu çünkü sürekli tutup yürümek zor olurEvet tarlatanla giydim kuzucum ya dün kuyruğu gösteriyordu yürüttü önünü tutarak yürüdüm hatta bırakınca takıldım sabah uyandım kafamda şimşek çaktı bildiğinO heyecanla anlamadım
Ya evet bir de düşünsene kollarımı tam kaldıramıyorum eteğimi tutmam lazım robot gibimi davranıcam ben kısalması lazımO zaman biraz kısalabilir önünden kuzu çünkü sürekli tutup yürümek zor olur
Kalabalıkta da zor oluyo zaten kuzu bencede oynarken tutmak zorunda kalmicak şekilde hallettir kısada olmasın ama dikkat etYa evet bir de düşünsene kollarımı tam kaldıramıyorum eteğimi tutmam lazım robot gibimi davranıcam ben kısalması lazım
Bakalım gideyim de kuzucum şu gelinlik çok canımı sıktı gerçekten kurtulmak istiyorum artıkKalabalıkta da zor oluyo zaten kuzu bencede oynarken tutmak zorunda kalmicak şekilde hallettir kısada olmasın ama dikkat et