- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Maşallah ne güzel olmuşş kuzuu çok romantikkKızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)