2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım benim hoşgeldin taze gelin çok sevindim güzel geçmesine fotoğraflarını bekliyoruz sabırsızlıkla
Öyle tabi ama çok fazla bişey yapılmicak ona kolayca hallolur

herşey yolunda gidecek sen gönlünü ferah tut
İnşallah kuzucuklar inşallah

Düğüne odaklanamıyorum ya her yerde iş geliyor şaka gibi gerçekten Neyse ki izin aldım gidicem öğleden sonra

aynen canım yaptır mutlaka haydi ara ara müdürü
Aldııım

kimler gelmiş güzel gelin mi gelmiş kıyamam ya bi daha gelin olamayacak mıyım diyor yerim seni ben hiç foto görmedim ölüyorum meraktan

çok güzel bir haber :) şimdi sırada gelinlikçiyi aramakta hemen arada öyle git kuzum

harika iizn tamamdır öğleden sonra gelinlikle tamamdır öyleyse

aradım hazır hemen teslim edicez diyor ama söylemedim sadece gelicem dedim gidince söylücem telefonda laf anlatamıcam şimdi adama
tamamdır kuzu :) bugün bunu hallettin say. kına elbisenide akşam bırakırsın sabah alırsan tamadır bu iş

Ya evet herkes anlaşmış gibi afiş branda istiyor

İnşallah bakalım adam ikna etmeye çalışacak gidince bir sinir harbide orada yaşanacak
bugün hepsini halledersin canım sakin adama da ne olursa olsun istemediğini söylemelisin kuzu

Ohh iyi haber :)

Ya evet herkes anlaşmış gibi afiş branda istiyor

İnşallah bakalım adam ikna etmeye çalışacak gidince bir sinir harbide orada yaşanacak
sen ne istiyosan onu yaptır kuzu dinleme onlar bide tarlatanla giyiyosun dimi onunla yürü bak takılıyomusun çünkü tarlatan olunca kolay oluyo öyle tutmak zorunda kalmıyosun pek

sen ne istiyosan onu yaptır kuzu dinleme onlar bide tarlatanla giyiyosun dimi onunla yürü bak takılıyomusun çünkü tarlatan olunca kolay oluyo öyle tutmak zorunda kalmıyosun pek
Evet tarlatanla giydim kuzucum ya dün kuyruğu gösteriyordu yürüttü önünü tutarak yürüdüm hatta bırakınca takıldım sabah uyandım kafamda şimşek çaktı bildiğin O heyecanla anlamadım

Evet tarlatanla giydim kuzucum ya dün kuyruğu gösteriyordu yürüttü önünü tutarak yürüdüm hatta bırakınca takıldım sabah uyandım kafamda şimşek çaktı bildiğin O heyecanla anlamadım
O zaman biraz kısalabilir önünden kuzu çünkü sürekli tutup yürümek zor olur

Ya evet bir de düşünsene kollarımı tam kaldıramıyorum eteğimi tutmam lazım robot gibimi davranıcam ben kısalması lazım
Kalabalıkta da zor oluyo zaten kuzu bencede oynarken tutmak zorunda kalmicak şekilde hallettir kısada olmasın ama dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…