2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de öyle diyordum aynı kafadaydım :KK70: Ama ikna ettiler işte, nişanlım da sen bilirsin ama ben sevmiyorum bir süre sonra eski gibi duruyor dedi. Annem çok iz bırakıyorlar dedi. En sonunda bu buzdolabını buldum beyaz ama kulpları kromajlı.
Hepsinden öte kızların dediği gibi işlevi kullanışlılığı önemli rengi tabiki 2.planda eğer markada okeysen renginide zevkine göre seçersein istersen pembe bile mevcut aahhh şu arçelik çifti :KK200:

Hepsinden öte kızların dediği gibi işlevi kullanışlılığı önemli rengi tabiki 2.planda eğer markada okeysen renginide zevkine göre seçersein istersen pembe bile mevcut aahhh şu arçelik çifti :KK200:
Ya ben samsungun tasarımlarını çok beğeniyorum tam benlik bence sıkıntı orada :D renk vs değil yani mesele. Çok kullanışlı, iç tasarımları da güzel. Ama işte kötü yorum alırsam vazgeçebilirim anca :/

Ya ben samsungun tasarımlarını çok beğeniyorum tam benlik bence sıkıntı orada :KK70: renk vs değil yani mesele. Çok kullanışlı, iç tasarımları da güzel. Ama işte kötü yorum alırsam vazgeçebilirim anca :/
Canım bak şimdi araştırmışsın demekki güzel yorumlar yazmışsın önemli olan kullanışı veya zevkin okadar araştırdıktan sonra içini ferah tut kullanımada bağlı sorunlar

Günaydn
Kuzucum renkte değilim zaten beyaz en ucuzu beyaz alıcam ben de. Ama boschta hesapladım 1000tl fazla tutuyor ya. Gerçi biri hediye olacak sanırım ama yine de bilemedim :/ curlygirl curlygirl siz ne kadara almıştınız senin beyaz eşyaları kuzu, ben beğenmiştim onları da.
canım 4600 tutmuş benimkiler set üstü ocak dahil

Kızlar günaydın çok sinirlerim bozuk dün gelinliğimi giydim son kez etekleri uzun tutmadan yürünmüyor göğüs kısmında potluk var o heyecanla farketmedim de pişman oldum oraya gittiğime bugün tekrar gidicem izin almaya çalışıcam işten..

Nikah şekerlerim bitmedi, kına elbisemin tadilatı yapılmadı kıyafetlerim eve yerleşmedi çok stresliyimm gerçekten ağlıcam nerdeyse :KK34:

Kızlar günaydın çok sinirlerim bozuk dün gelinliğimi giydim son kez etekleri uzun tutmadan yürünmüyor göğüs kısmında potluk var o heyecanla farketmedim de pişman oldum oraya gittiğime bugün tekrar gidicem izin almaya çalışıcam işten..

Nikah şekerlerim bitmedi, kına elbisemin tadilatı yapılmadı kıyafetlerim eve yerleşmedi çok stresliyimm gerçekten ağlıcam nerdeyse :KK34:
canım gelinliği bende hep tutarak yürüdüm. başka türlü yürünmedi :(
ama ağlama hepsi olur kıyafetlerin yerleşmesini boşver düğünden sonrada olur onlar sen sadece gelinliğine ve kına elbisene yoğunlaş. nikah şekerlerinde bi gecede halledersin telaş yapma

canım gelinliği bende hep tutarak yürüdüm. başka türlü yürünmedi :KK43:
ama ağlama hepsi olur kıyafetlerin yerleşmesini boşver düğünden sonrada olur onlar sen sadece gelinliğine ve kına elbisene yoğunlaş. nikah şekerlerinde bi gecede halledersin telaş yapma
İyi de gelinliği tutacaksam ne anlamı var herkes tutmadan yürüyor zaten kollu olduğu için tam kaldıramıyorum kollarımı robot gibimi olucam düğünde :( :(
Kına elbisesinide bugün vermeye çalışıcam inşallah izin alabilirsem

İyi de gelinliği tutacaksam ne anlamı var herkes tutmadan yürüyor zaten kollu olduğu için tam kaldıramıyorum kollarımı robot gibimi olucam düğünde :KK43: :KK43:
Kına elbisesinide bugün vermeye çalışıcam inşallah izin alabilirsem
canım ne kadar uzun bilemiyorum tabi ama benimkinde sürekli tutmadım ama tutmadığım zaman rahat yürüyemedim. biraz daha kısa olduğunda da böyle havaya doğru kalkıoya ondan benimkinin boyunun normal olduğunu söylemişlerdi. Sende iyice dikkat et. yinede uzun diyorsan kısaltsınlar küçük bir işlem bişi yok onda. kollar neden öyle onu anlamadım ama . benimkilerde dardı dediğim gibi rahat hareket ettim hatta ikinci kes giydiğimde baktın sünmüş gibiydi baya rahattı.

canım ne kadar uzun bilemiyorum tabi ama benimkinde sürekli tutmadım ama tutmadığım zaman rahat yürüyemedim. biraz daha kısa olduğunda da böyle havaya doğru kalkıoya ondan benimkinin boyunun normal olduğunu söylemişlerdi. Sende iyice dikkat et. yinede uzun diyorsan kısaltsınlar küçük bir işlem bişi yok onda. kollar neden öyle onu anlamadım ama . benimkilerde dardı dediğim gibi rahat hareket ettim hatta ikinci kes giydiğimde baktın sünmüş gibiydi baya rahattı.
Kolları idare eder sorun değil ama etek ucunda danteller var kısaltsalar tekrardan yapılacak ozaman iş uzayacak of gerçekten midem ağrıyo stresten. İş yerindende izin almak istemiyorum ama yapacak birşey yok :(

Kolları idare eder sorun değil ama etek ucunda danteller var kısaltsalar tekrardan yapılacak ozaman iş uzayacak of gerçekten midem ağrıyo stresten. İş yerindende izin almak istemiyorum ama yapacak birşey yok :KK43:
canım benimde danteli geçirmişlerdi ama kuyruğu yapmayı unutmuşlardı hemen son kat tülü çıkartıp başka koydular aynı danteli kesip ona diktiler. zor bişi değil inan hemen yapabilirler stres yapma

canım benimde danteli geçirmişlerdi ama kuyruğu yapmayı unutmuşlardı hemen son kat tülü çıkartıp başka koydular aynı danteli kesip ona diktiler. zor bişi değil inan hemen yapabilirler stres yapma
İnşallah öyledir kuzum çok zor işmiş gerçekten o kadar mutsuzum ki hava da kasvetli zaten gözyaşlarım hazır bekliyor resmen

Kızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere

Kusum sakin ol onlar basit detaylar hallederler ayrica gelinlik birazcik uzun olsun bence tum yorumlari okuyamadim telden yaziyorum sen telas yapma cok guzel olacaksin bugun halledersin

İnşallah öyledir kuzum çok zor işmiş gerçekten o kadar mutsuzum ki hava da kasvetli zaten gözyaşlarım hazır bekliyor resmen
canım sakin ol. stresen sana batıyor şuan herşey.boşu boşuna üzme kendini hepsi hallolur
Kızlar gunaydin dayanamadim telefondan giriyorum cok guzel seyler oldu dun evlenme teklif etti ben konuauyorum arabada dunde demistim ya konusmak icin gorusecegiz neyse bu gidiyorda gidiyor bende sormadim uzak yerlerede gideriz golbasinda bir yer dedi ki gozlerim gormuyor suraya oturalim begenmezsek cikariz yol karanlikti tamam dedim mekanin kapisi falan suslu dugun falan var galiba burda diyorum sonra girdik hosgeldiniz falan karsiladilar bahcede yer var mi dedi var dediler suyun ortasinda bir yer pembe beyaz tullerle suslenmis pembe beyaz cocekler iniyorum.merdivenlerden mesaleler yakilmaya baslandi evlenirmisin benimle sarkisi caliyor suyun ortasindaki yere gectik diz coktu evlenirmisin benimle dedi bu arada tum arkadaslari orda videoya aliyorlar foto cekiyorlar onlari alir almaz aticam evet dedim sarildi cicek yaptirmis kocaman onu verdi sonra havai fisekler patladi bu arada mekan sadece bize ait sonra oturduk yemekler yendi bide pasta gelmesin mi arkadasi supriz yapmis pasta kestik ya ayaklarim hala basmiyor yere
vayy harika :D

Kusum sakin ol onlar basit detaylar hallederler ayrica gelinlik birazcik uzun olsun bence tum yorumlari okuyamadim telden yaziyorum sen telas yapma cok guzel olacaksin bugun halledersin
Ah canım normal bir uzunluk olsa keşke neyse bugüün halledicem inşallah.
Senin adına da çok sevindim herşey harika olmuş allah bozmasın :nazar:
canım sakin ol. stresen sana batıyor şuan herşey.boşu boşuna üzme kendini hepsi hallolur

vayy harika :KK70:
Evet herşey daha çok batıyor gerçekten

Sakin ol gelinlikte o kısımlar çabuk halloluyo ben başında beklemiştim bayaa 2-3 saate yaptılar, kına elbisen gayet iyiydi tadilatlık nesi varki

Günaydn

canım 4600 tutmuş benimkiler set üstü ocak dahil
Ay çok iyiymiş ya benim n11de bulduğum fiyatlar en uygunlarıydı samsung anca 4500 yapıyor şaka gibi.
Ya niye öyle oldu kuzucum çok normal çok az kaldı onun stresi de vuruyordur ama inan ki yetişir her şey. Zaten nikah şekeri vs bi gecede oturup hep birlikte yapılacak şeyler. Eteğin boyunu da görmeden yorum yapamadım şimdi ama düzeltilir inşallah :/
Vaay ciddi program yapmış ya tebrik ederimm çok mutlu olun hep :KK68:

Back