E o zaman iyiymiş senin. Kınadan bir gün öncende boş 2 gün öncesinin de yarım günü.14ü kına 16sı düğün kuzu
Benim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal benceE o zaman iyiymiş senin. Kınadan bir gün öncende boş 2 gün öncesinin de yarım günü.
Benimki çok sıkışık geliyo şuan bana amaaan
Haftaya Pazartesi Salı da gelicem. Çarşamba fotoğraf çekimi ,Perşembe kına, Cumartesi düğün Pazartesi de en sevdiğim kısım olan balayı!
Yok zaten hiç sevmediğim için yanından geçmiyorum kuzubamyamısen gereçkten çıtayı yükseltiyorsun bamyada olmasın canım aaa kim yapcak
Ay şaka gibi ya şimdiden dolmuş demek, ee napalım erken olsun daha iyi
ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok
Deli yaHahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya benNe yapayım kızlar taktik geliştirdim bundan sonra böyle, sağ gösterip sol vurucam
nasıl bulamıyosuuunnnHepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Aa bomba demişkeeen. Ben düğün yeri bulamıyorum mayısta ona ne diyeceksiniz
Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçiciHe yapıyosanız da böyle ulu orta yapmayın rica ediyorum Bak bunu bir zamanlar her gün üşenmeyip farklı çeşit bir turta yapan insan söylüyor. Dinleyin beni Yağmadığım çeşit turta kalmadı dükkan açıcaktım artık
En son bir gelip gelinliğini göstermiştii :) İşlerden yoğunluktan gelemiyordur, ay hadi hayırlı olsun birini daha verdik gittiay kızlar instagramdan @endless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)
ayy yok ben mecbur kalmadıkca yemiyorum kendileriniAy evet katılıyorum o konuda
Bamya sevilmez miii bol limonlu zeytinyağlı, güzel de pişiririm ayıptır söylemesiZeytinyağlı olsun her öğün ne güzel mis :)
Mutlu olmak hakkı dedi yaaaD Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun
Kız poğaça dedin sabah sabah, bamya mı zor geldi
Kızım herkes zombi sürüsü gibi düğüüüün diye üşüştü heralde 2 yıl öncedennasıl bulamıyosuuunnn
Evet yaa erken olması iyi
Deli ya
Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)
aaa sen diyince baktım bende maşallah :)ay kızlar instagramdan @endless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)
hangisiii :) ne kadarmış, gidin hemen tutun bari dolmasınEvet yaa erken olması iyi
Deli ya
Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)
ahahhaahKızım herkes zombi sürüsü gibi düğüüüün diye üşüştü heralde 2 yıl öncedenMayısı parsellemişler
Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasınAa neresi kuzu
Değil di mi, öyle düşünmek istiyorum ben deBenim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal bence
Eee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)Deli ya
hangisiii :) ne kadarmış, gidin hemen tutun bari dolmasın
İzin alamadım kii hem tarih bile net değildiiahahhaahdedim amaaa bi sene önceden tutmak lazım dedim amaaa nerde
En kötü mayıs değil nisanEee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)
Hahaha hadi yaaaaAy durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasınNe yazsam burası çıkıyor karşıma Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik
En kötüye bak sen hahahaEn kötü mayıs değil nisan
ne kadar faydalı insanlarızAy durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasınNe yazsam burası çıkıyor karşıma Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik
Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasınNe yazsam burası çıkıyor karşıma Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik
Yok yok ideal bence kuzu onu bulamayanlarda varDeğil di mi, öyle düşünmek istiyorum ben de
Yani aslında yeterli ama tabii öncesinde 1-2 günüm boş olsa süper olurdu da hayaller hayatlar işte
Eee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)
İzin alamadım kii hem tarih bile net değildiiDur bakayım en kötü tanıdık sokucaz araya, bir de fotoğrafta güzel olan yakından olmayabilir haftaya bi gidip görücez inşallah hepsini. Ben size albüm yapayım beraber de değerlendirelim fiyatlarla. Direk elediklerimi de koyayım ister misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?