2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

14ü kına 16sı düğün kuzu
E o zaman iyiymiş senin. Kınadan bir gün öncende boş 2 gün öncesinin de yarım günü.
Benimki çok sıkışık geliyo şuan bana amaaan
Haftaya Pazartesi Salı da gelicem. Çarşamba fotoğraf çekimi ,Perşembe kına, Cumartesi düğün Pazartesi de en sevdiğim kısım olan balayı!

Benim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal bence

Ay şaka gibi ya şimdiden dolmuş demek, ee napalım erken olsun daha iyi

ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok

Evet yaa erken olması iyi
Hahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya ben Ne yapayım kızlar taktik geliştirdim bundan sonra böyle, sağ gösterip sol vurucam
Deli ya

Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)

nasıl bulamıyosuuunnn

ay kızlar instagramdan @endless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)
En son bir gelip gelinliğini göstermiştii :) İşlerden yoğunluktan gelemiyordur, ay hadi hayırlı olsun birini daha verdik gitti

ayy yok ben mecbur kalmadıkca yemiyorum kendilerini

Ay durun fotoğraf koyayım albüme burdan yazmayayım yerleri, ufak bir google araştırması başımıza dert olmasın Ne yazsam burası çıkıyor karşıma Düğünle ilgili ne ararsan bizde varmış Googledan arayıp bu sayfa çıkınca geçmiş konuşmalarımızdan yardım almışlığım oldu yani çok komik

Benim öncesinde hafta sonu olduğu için rahat kuzu ama seninde sıkışık değil ya normal bence
Değil di mi, öyle düşünmek istiyorum ben de
Yani aslında yeterli ama tabii öncesinde 1-2 günüm boş olsa süper olurdu da hayaller hayatlar işte
Deli ya

Kızlar hepimizin ortak olarak beğendiği yerlerden birinden teklif geldi, yer var, fiyat da uygun gibi duruyor bakiciğiz :)
Eee süper bu. Değerlendirin hemen orayı da kaptırmadaan :)

hangisiii :) ne kadarmış, gidin hemen tutun bari dolmasın

ahahhaah dedim amaaa bi sene önceden tutmak lazım dedim amaaa nerde
İzin alamadım kii hem tarih bile net değildii Dur bakayım en kötü tanıdık sokucaz araya, bir de fotoğrafta güzel olan yakından olmayabilir haftaya bi gidip görücez inşallah hepsini. Ben size albüm yapayım beraber de değerlendirelim fiyatlarla. Direk elediklerimi de koyayım ister misiniz

Hahaha hadi yaaaa
Ay çok güldüm buna valla

ne kadar faydalı insanlarız

Hahah ciddimisin konuştuklaırımızdan tekrarmı yardım aldn ahha

Yok yok ideal bence kuzu onu bulamayanlarda var

Koy koy birlikte bakalım hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…