• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anlıyorum kuzu seni insan o zaman tam anlamıyla anlıyo evden gideceğini sıkma canını şanslısın çünkü aynı şehirdesiniz, düğünü hiç düşünme çok güzel olucak zaten :)
Ahh inşallah kuzu ya , inşallah güzel olur çok korkuyoruum.
Offf ağlıcam şimdi valla ben uzak duruyorum alıştırmayamı çalışıyorum kendimi ne yapıyorum bilmiyorum :KK70:
ayyy kıyamam yaa :cry:

Ay çok garip geldi :KK43: Zordur ya allahtan ki o hissi yaşamıycam. Gerçi ben de kardeşimden ayrılıcam o da var ayy zor her türlü. Annem hala kızıyor bana bütün kıyafetlerini aldın götürdün daha öğrenciyken, en azından dolabı açınca kokun geliyordu diye :KK43: Çok üzülüyorum bunları düşündükçe hala. Üzgünüm ama o his hiç geçmiyor, yani alışıyorsun tabi ama ara ara yokluyor :KK43:
Ağlıycam şimdi :KK61:

Ayyy ama yapmayın gerçekten yaşlar şuan ucuna kadar geldi zaten , hatta dökülecek birazdan .
Off neden bu kadar zor olmak zorunda ki.
Hazır da değil sanki hiçbişey ki değil de gerçekten çok eksik var . İzne de çıkamıyorum öncesinde. Nasıl tamamlanacak ki imkansız...
Offf herşeyden sıkıldım :(

Düşündükçe bana da çok oturuyor :KK43: O zaman üniversiteye gidiyorum heyecanı vardı daha çok küçüktüm havalı geliyordu ayrı ev falan ama şimdi düşünüyorum kendimi annemin yerine koyuyorum, dediğini düşünüyorum sürekli nasıl ağır geliyor :KK43: Çok özledim yaa ağlıcam şimdi :KK43:
yaaa kıyamam deme öyle :( ayy ben zaten ağlamaya hazır :cry:

HAdi yaa ay ben daha çok bekliyordum niyeyse çok uçtum demek ki :KK70:

Nerden aldın canım ?
Madame coco :P

Ayyy ama yapmayın gerçekten yaşlar şuan ucuna kadar geldi zaten , hatta dökülecek birazdan .
Hazır da değil sanki hiçbişey ki değil de gerçekten çok eksik var . İzne de çıkamıyorum öncesinde. Nasıl tamamlanacak ki imkansız...
Offf herşeyden sıkıldım :KK43:
Ben bilgisayarın arkasına gömüldüm şu an zaten öff ağlattınız yaaa :KK61:

Bi de deterjanı önceden vardı yani deterjansız masraf bu siz düşünün :KK70:
Ayy hemen deterjan almam lazım benimde :D

300 lü bişi tutmuştu ama bunun içinde sebze falan yoktu canım. demirbaş gibi olanlar vardı
Anladım kuzucum teşekkür ederim :KK15:

Offf herşeyden sıkıldım :KK43:

Eksiklerini internetten tamamlamaya çalış kuzu kalanları da iş çıkışı hafta sonları artık :KK43:

curlygirl curlygirl ve @Conchiglia ilk ev alışverişiniz ortalama ne kadar tuttu çok merak ediyorum bu konuyu :KK70:
Ayy ben de çok merak ediyordum bunu vallahi :D
Albümümde mini minicik bişey var kızlar, ilk aksesuarım :KK70:
Yaa ne tatlı bu minik kuuuş :D
ayyy hiç hatırlamasam daha iyi 350 lira verdik :KK17:
300 lü bişi tutmuştu ama bunun içinde sebze falan yoktu canım. demirbaş gibi olanlar vardı
Aa e iyi ama benim tahminim bunlardan çok daha fazlaydı :D

Ben bilgisayarın arkasına gömüldüm şu an zaten öff ağlattınız yaaa :KK61:
Ayyy resmen bunalıma soktum sizi de sabah sabah yaa :(
Eksiklerini internetten tamamlamaya çalış kuzu kalanları da iş çıkışı hafta sonları artık :KK43:
Kuzu artık internetten aldıklarım yetişmez ki işte direkt benim almam lazım. Yani ev eksşkleri var zaten bir de ayakkabı almam lazım ama riske atamıyorum işte internetten olmaz artık :(
Sen ne kadar önce çıkacaksın izne?

Back