- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Üşenmemenize şaşırırım ama yaniÇalış temizlik yap yemek yap bulaşık yap bi de sabaha poğaça yap, çıtayı yükseltmeyin hanımlar lütfen
hadi yaaa ciddimisinOnu sen burada bi 4le çarp. İzmir o konuda çok ucuz, ay çok seviyorum izmiri yaİstanbuldakiler sanki altın ya mübarek her şey çok pahalı
Haha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkıEn kötüsüne alıştırmak en iyisi
bamyamıhadi yaaa ciddimisinayy o bamya falan nasıl pahalı neyseki hiç haz etmem
Ayy ben de çok merak ediyordum bunu vallahi
Yaa ne tatlı bu minik kuuuş
Aa e iyi ama benim tahminim bunlardan çok daha fazlaydı
Bende daha fazla düşünüyordumAyyy resmen bunalıma soktum sizi de sabah sabah yaa
Kuzu artık internetten aldıklarım yetişmez ki işte direkt benim almam lazım. Yani ev eksşkleri var zaten bir de ayakkabı almam lazım ama riske atamıyorum işte internetten olmaz artık
Sen ne kadar önce çıkacaksın izne?
İzmir işteOnu sen burada bi 4le çarp. İzmir o konuda çok ucuz, ay çok seviyorum izmiri yaİstanbuldakiler sanki altın ya mübarek her şey çok pahalı
Hepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.Ayyy resmen bunalıma soktum sizi de sabah sabah yaa
Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçicioo dur daha neler yapcaz
çok fenasın amaHaha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkı
HAhaha hiç güleceğim yoktu yaHaha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkı
Hepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Aa bomba demişkeeen. Ben düğün yeri bulamıyorum mayısta ona ne diyeceksiniz
Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçiciHe yapıyosanız da böyle ulu orta yapmayın rica ediyorum Bak bunu bir zamanlar her gün üşenmeyip farklı çeşit bir turta yapan insan söylüyor. Dinleyin beni Yağmadığım çeşit turta kalmadı dükkan açıcaktım artık
hhihi seninkide iiymiş canımHepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçiciHe yapıyosanız da böyle ulu orta yapmayın rica ediyorum Bak bunu bir zamanlar her gün üşenmeyip farklı çeşit bir turta yapan insan söylüyor. Dinleyin beni Yağmadığım çeşit turta kalmadı dükkan açıcaktım artık
Ay evet katılıyorum o konudakek kolayda poğaça uğrastırıyo ondan üşengeçlik
Bamya sevilmez miii bol limonlu zeytinyağlı, güzel de pişiririm ayıptır söylemesihadi yaaa ciddimisinayy o bamya falan nasıl pahalı neyseki hiç haz etmem
Mutlu olmak hakkı dedi yaaaHaha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkı
Kız poğaça dedin sabah sabah, bamya mı zor geldibamyamısen gereçkten çıtayı yükseltiyorsun bamyada olmasın canım aaa kim yapcak
kuzum poaçayı sabah yapacak dğeilim ya hahahaAy evet katılıyorum o konuda
Bamya sevilmez miii bol limonlu zeytinyağlı, güzel de pişiririm ayıptır söylemesiZeytinyağlı olsun her öğün ne güzel mis :)
Mutlu olmak hakkı dedi yaaaD Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun
Kız poğaça dedin sabah sabah, bamya mı zor geldi
Yaaa yokHAhaha hiç güleceğim yoktu ya
Neee yer yokmuu
Ya bizim ctesi yapmamız şart, okullar açık olacak, insanlar işe gidiyor şehir dışından gelineceki nişan pazar oldu yazık zorluk çekildi yollarda ve istediğimiz kadar eğlenemedik erken gitmek zorunda kaldılar. E düğün öyle olmaz. Bi de 1 hafta sonrasında nikah, sonra da balayı hesaplarsak ramazan da 8 haziranda, denk gelmemesi lazım. Zor yani. Ertelenmesin de erkene alınsın dert değilhhihi seninkide iiymiş canımben okadar takati bulamam zaten kuzu kendimde
yer nasıl yok yav
Ay şaka gibi ya şimdiden dolmuş demek, ee napalım erken olsun daha iyiYaaa yokNisana kayarız mecbur napalım 23 nisanda varmış bak, o da bi an önce gidip tutabilirsek
Ya bizim ctesi yapmamız şart, okullar açık olacak, insanlar işe gidiyor şehir dışından gelineceki nişan pazar oldu yazık zorluk çekildi yollarda ve istediğimiz kadar eğlenemedik erken gitmek zorunda kaldılar. E düğün öyle olmaz. Bi de 1 hafta sonrasında nikah, sonra da balayı hesaplarsak ramazan da 8 haziranda, denk gelmemesi lazım. Zor yani. Ertelenmesin de erkene alınsın dert değil
ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yokYaaa yokNisana kayarız mecbur napalım 23 nisanda varmış bak, o da bi an önce gidip tutabilirsek
Ya bizim ctesi yapmamız şart, okullar açık olacak, insanlar işe gidiyor şehir dışından gelineceki nişan pazar oldu yazık zorluk çekildi yollarda ve istediğimiz kadar eğlenemedik erken gitmek zorunda kaldılar. E düğün öyle olmaz. Bi de 1 hafta sonrasında nikah, sonra da balayı hesaplarsak ramazan da 8 haziranda, denk gelmemesi lazım. Zor yani. Ertelenmesin de erkene alınsın dert değil
günaydın kızlar,Kuzular biz de kıyafetleri götürmemiştik dün gece kıyafetlerimi toparladım valizlere koyduk falan eşyaları toparlamak baya sürdü zaten saat çok geç olmuştu. İş bitti yatağa girdim ama düşünmekten uyuyamadım tabi. Garip geldi bu durum ne bileyim tam dalıyorum pat bi daha uyan yine aynı düşünceler kafamda uyutmadı resmen. E arada düğünle ilgili gördüğüm kabuslar da cabası.
Ayy bi garip oldum ben galiba bilmiyoruuum
Bende daha fazla düşünüyordum
Ya evet yetişme durumunu unuttum ben kuzu haklısınBen 12 eylüle kadar çalışıyorum c.tesi yarım gün işte sonra izin başlıyor kuzucum.
Ayy hemen doldurmuşlar demek ki , erkene almak olsun tek dert amaaanHepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
çok fenasın ama
Hahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya benMutlu olmak hakkı dedi yaaaD Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun
14ü kına 16sı düğün kuzuAyy kuzu kafa kalmadı ya bende kaçıydı senin düğün kına falan ?
Ayy hemen doldurmuşlar demek ki , erkene almak olsun tek dert amaaan
Hahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya benNe yapayım kızlar taktik geliştirdim bundan sonra böyle, sağ gösterip sol vurucam
Aynen öyle canım , ben bu kısmını düşünmemiştim pek. Şimdi baya zor geliyor o yüzden.günaydın kızlar,
ayy sende bendensin bende hep en heyecanlı yaşadığım beklediğim şeylerin üstüne muhakkak rüyalar görürüm kabus pff içimede dert olurdu atamazdım üstümden insanın inanası gelmiyor anne evinden gitmek bakıyorum kendime evet çok istiyorum evime yerleşmek hayal ettiğim ve onun için aldığım birsürü eşyaları derleyip toplayıp ama bir yanımda gece uyuyamıyorum odamın sağına soluna bakıyorum şimdi diyorum ben bu odamı ailemi eşyalarımı nasıl bırakıp gideceğim üzülüyorum ne zor bir duyguymuş bir yanın evin ve sevdiğin adam diğer yan yıllardır yaşadığın sıcak yuvan alıştığın şeyler
Aa bende ekli değildi o merak ettim şimdiay kızlar instagramdanendless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?