2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy ben de çok merak ediyordum bunu vallahi

Yaa ne tatlı bu minik kuuuş

Aa e iyi ama benim tahminim bunlardan çok daha fazlaydı

Bende daha fazla düşünüyordum
Ya evet yetişme durumunu unuttum ben kuzu haklısın Ben 12 eylüle kadar çalışıyorum c.tesi yarım gün işte sonra izin başlıyor kuzucum.

Onu sen burada bi 4le çarp. İzmir o konuda çok ucuz, ay çok seviyorum izmiri ya İstanbuldakiler sanki altın ya mübarek her şey çok pahalı
İzmir işte

Ayyy resmen bunalıma soktum sizi de sabah sabah yaa
Hepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Aa bomba demişkeeen. Ben düğün yeri bulamıyorum mayısta ona ne diyeceksiniz
oo dur daha neler yapcaz
Yapmayın etmeyin bak ileride pişman olursunuz bu hevesler gelip geçici He yapıyosanız da böyle ulu orta yapmayın rica ediyorum Bak bunu bir zamanlar her gün üşenmeyip farklı çeşit bir turta yapan insan söylüyor. Dinleyin beni Yağmadığım çeşit turta kalmadı dükkan açıcaktım artık

Haha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkı
HAhaha hiç güleceğim yoktu ya

Neee yer yokmuu

hhihi seninkide iiymiş canım ben okadar takati bulamam zaten kuzu kendimde

yer nasıl yok yav

kek kolayda poğaça uğrastırıyo ondan üşengeçlik
Ay evet katılıyorum o konuda
hadi yaaa ciddimisin ayy o bamya falan nasıl pahalı neyseki hiç haz etmem
Bamya sevilmez miii bol limonlu zeytinyağlı, güzel de pişiririm ayıptır söylemesi Zeytinyağlı olsun her öğün ne güzel mis :)
Haha evet , nişanlıyı 700-800 tutar 1000i bile bulabilir diye gazliyim de yarısı kadar tutarsa sevinsin madem. Mutlu olmak onun da hakkı
Mutlu olmak hakkı dedi yaaa D Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun
bamyamı sen gereçkten çıtayı yükseltiyorsun bamyada olmasın canım aaa kim yapcak
Kız poğaça dedin sabah sabah, bamya mı zor geldi

kuzum poaçayı sabah yapacak dğeilim ya hahaha pazar günü yapcam bi hafta boyunca sabah götürsün işte haha

HAhaha hiç güleceğim yoktu ya

Neee yer yokmuu
Yaaa yok Nisana kayarız mecbur napalım 23 nisanda varmış bak, o da bi an önce gidip tutabilirsek
hhihi seninkide iiymiş canım ben okadar takati bulamam zaten kuzu kendimde

yer nasıl yok yav
Ya bizim ctesi yapmamız şart, okullar açık olacak, insanlar işe gidiyor şehir dışından gelineceki nişan pazar oldu yazık zorluk çekildi yollarda ve istediğimiz kadar eğlenemedik erken gitmek zorunda kaldılar. E düğün öyle olmaz. Bi de 1 hafta sonrasında nikah, sonra da balayı hesaplarsak ramazan da 8 haziranda, denk gelmemesi lazım. Zor yani. Ertelenmesin de erkene alınsın dert değil

Ay şaka gibi ya şimdiden dolmuş demek, ee napalım erken olsun daha iyi

ay kuzu deidğin gibi ramazandan önce diye dolmuştur. önceye al madem ertelenirse ramazan sonuna kalır çünkü hiç gerek yok

günaydın kızlar,
ayy sende bendensin bende hep en heyecanlı yaşadığım beklediğim şeylerin üstüne muhakkak rüyalar görürüm kabus pff içimede dert olurdu atamazdım üstümden insanın inanası gelmiyor anne evinden gitmek bakıyorum kendime evet çok istiyorum evime yerleşmek hayal ettiğim ve onun için aldığım birsürü eşyaları derleyip toplayıp ama bir yanımda gece uyuyamıyorum odamın sağına soluna bakıyorum şimdi diyorum ben bu odamı ailemi eşyalarımı nasıl bırakıp gideceğim üzülüyorum ne zor bir duyguymuş bir yanın evin ve sevdiğin adam diğer yan yıllardır yaşadığın sıcak yuvan alıştığın şeyler

Bende daha fazla düşünüyordum
Ya evet yetişme durumunu unuttum ben kuzu haklısın Ben 12 eylüle kadar çalışıyorum c.tesi yarım gün işte sonra izin başlıyor kuzucum.

Ayy kuzu kafa kalmadı ya bende kaçıydı senin düğün kına falan ?

Hepimiz patlamaya hazır bi bombayız çünkü.
Aa bomba demişkeeen. Ben düğün yeri bulamıyorum mayısta ona ne diyeceksiniz
Ayy hemen doldurmuşlar demek ki , erkene almak olsun tek dert amaaan
çok fenasın ama
Mutlu olmak hakkı dedi yaaa D Ay ağlatırken güldürüp güldürürken düşündürüyorsun
Hahaha Nasrettin hoca gibiyim o zaman baya ben Ne yapayım kızlar taktik geliştirdim bundan sonra böyle, sağ gösterip sol vurucam

ay kızlar instagramdan endless love gördüm düğünü olmuş. maşallah çok güzel olmuş :) artık aramıza uğramıyor ama olurda gelir görürse diye yazım dedim :)

14ü kına 16sı düğün kuzu

Aynen öyle canım , ben bu kısmını düşünmemiştim pek. Şimdi baya zor geliyor o yüzden.
Allah kolaylık versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…