• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK60: sehpa al kuzuu sehpa en büyük eksik o :KK70: içime oturdu alamadım hala :KK70:
Sehpa işi muallakta ya :( Gidip bakmam lazım
Kuzular biz de kıyafetleri götürmemiştik dün gece kıyafetlerimi toparladım valizlere koyduk falan eşyaları toparlamak baya sürdü zaten saat çok geç olmuştu. İş bitti yatağa girdim ama düşünmekten uyuyamadım tabi. Garip geldi bu durum ne bileyim tam dalıyorum pat bi daha uyan yine aynı düşünceler kafamda uyutmadı resmen. E arada düğünle ilgili gördüğüm kabuslar da cabası.
Ayy bi garip oldum ben galiba bilmiyoruuum :KK43:

Kıyamam ya eşyalarınmı gitti ah kuzum aynı duyguları bizde yaşıyoruz kıyafetlerimi henüz götürmedim erteliyorum bende sanki götürmezsem hep evde kalıcakmışım gibi..
Bugünler geride kalacak ama inşallah herkes zorlanıyormuş başta zamanla alışıcaz :KK19:
Düğünlerimizde çok güzel olacak inşalah :KK49:

Bugün adres değişiklikleri için son gün falan yazmışlar ama bilemedim kuzu ne yapmak gerek kimliğin değişmesi lazım ama sistemde değişiyor çünkü hemen sen değişmemiştin dimi, onu değişirken adres değişikliğide yapıyolar zaten haberin olsun unutma :)
ben bugün bi ara kaçayım madem :)
Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimi Mrs Pink Mrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim
benimki uyku saatim şaştı ya :(
Ay çok yanlış anlattım :KK70: Bi kapak var, iki boy tencere var kapak ikisine de uyuyor. Benimkini iade edip onu mu alsam dedim de işte sonra koca kutuyu git oraya taşı, 15 dk yürüme mesafesi bir de, dönüşte de daha büyük bi kutuyu taşı zor geldi ya
kuzu benimkide iki boylu bence değiştir :) avantajını görürsün
:KK60: sehpa al kuzuu sehpa en büyük eksik o :KK70: içime oturdu alamadım hala :KK70:
bendeeee :D hala içimde eve misafir çağırmaıyorum yaa :D

Sehpa işi muallakta ya :KK43: Gidip bakmam lazım

Kıyamam ya eşyalarınmı gitti ah kuzum aynı duyguları bizde yaşıyoruz kıyafetlerimi henüz götürmedim erteliyorum bende sanki götürmezsem hep evde kalıcakmışım gibi..
Bugünler geride kalacak ama inşallah herkes zorlanıyormuş başta zamanla alışıcaz :KK19:
Düğünlerimizde çok güzel olacak inşalah :KK49:
Daha gitmedi toparladık valizlere koyduk sadece dün kuzu ama ne bileyim içim bi tuhaf oldu ya.
Babam sabahçıydı 05:30da işe gitti , ben hemen annemin yanına gittim yattım falan , delirdim iyice :D

Kuzular biz de kıyafetleri götürmemiştik dün gece kıyafetlerimi toparladım valizlere koyduk falan eşyaları toparlamak baya sürdü zaten saat çok geç olmuştu. İş bitti yatağa girdim ama düşünmekten uyuyamadım tabi. Garip geldi bu durum ne bileyim tam dalıyorum pat bi daha uyan yine aynı düşünceler kafamda uyutmadı resmen. E arada düğünle ilgili gördüğüm kabuslar da cabası.
Anlıyorum kuzu seni insan o zaman tam anlamıyla anlıyo evden gideceğini sıkma canını şanslısın çünkü aynı şehirdesiniz, düğünü hiç düşünme çok güzel olucak zaten :)

Daha gitmedi toparladık valizlere koyduk sadece dün kuzu ama ne bileyim içim bi tuhaf oldu ya.
Babam sabahçıydı 05:30da işe gitti , ben hemen annemin yanına gittim yattım falan , delirdim iyice :KK70:
Offf ağlıcam şimdi valla ben uzak duruyorum alıştırmayamı çalışıyorum kendimi ne yapıyorum bilmiyorum :D

ben bugün bi ara kaçayım madem :)

benimki uyku saatim şaştı ya :KK43:

bendeeee :KK70: hala içimde eve misafir çağırmaıyorum yaa :KK70:
Bıraksalar 24 saat uyuyabilirdim :D ayyy bizim orta sehpa var ama yani o da ayrı bi çile olmuyoki onunlada pazar günü açık yer olursa alıcam artık :)

Bıraksalar 24 saat uyuyabilirdim :KK70: ayyy bizim orta sehpa var ama yani o da ayrı bi çile olmuyoki onunlada pazar günü açık yer olursa alıcam artık :)
bende oda yok :D büyük sorun. tepsiyle getiityorum koltuğun üstüne korkuyorum valla koltukalra bişi olacak die :D pazar günü sehpa ve fırın düşünüyorum bende :)

:KK70: :KK70: ama uygun değilmii edersin eder çaktırmadan götür :KK70:
Ama çok büyük nereye koyucam o kadar tencereyi değil mi yaa bi kere de benden tarafa olun arkadaş :D Zerre uğraşasım yok, kaderimi nişanlı beye teslim ediyorum.
Ah canım benim teşekkür ederim :KK19:
Pek evin ufak tefek eksikleri kaldı güç gelirse gidip onları da alıcam inşallah :rolleyes:
Bitti resmen :KK57:
HAhaha ne zaman alıcan sehpayı sahi :D
Ay çok garip geldi :( Zordur ya allahtan ki o hissi yaşamıycam. Gerçi ben de kardeşimden ayrılıcam o da var ayy zor her türlü. Annem hala kızıyor bana bütün kıyafetlerini aldın götürdün daha öğrenciyken, en azından dolabı açınca kokun geliyordu diye :( Çok üzülüyorum bunları düşündükçe hala. Üzgünüm ama o his hiç geçmiyor, yani alışıyorsun tabi ama ara ara yokluyor :(
Deme yaa biri daha çıktı deme öyle :D

Albümümde mini minicik bişey var kızlar, ilk aksesuarım :D

Babam sabahçıydı 05:30da işe gitti , ben hemen annemin yanına gittim yattım falan , delirdim iyice :KK70:
Ağlıycam şimdi :KK61:
Anlıyorum kuzu seni insan o zaman tam anlamıyla anlıyo evden gideceğini sıkma canını şanslısın çünkü aynı şehirdesiniz, düğünü hiç düşünme çok güzel olucak zaten :)
Yaa işte o konuda nasıl katılıyorum anlatamam. Yaramı deştiniz burda :(

Ama çok büyük nereye koyucam o kadar tencereyi değil mi yaa bi kere de benden tarafa olun arkadaş :KK70: Zerre uğraşasım yok, kaderimi nişanlı beye teslim ediyorum.

HAhaha ne zaman alıcan sehpayı sahi :KK70:

Ay çok garip geldi :KK43: Zordur ya allahtan ki o hissi yaşamıycam. Gerçi ben de kardeşimden ayrılıcam o da var ayy zor her türlü. Annem hala kızıyor bana bütün kıyafetlerini aldın götürdün daha öğrenciyken, en azından dolabı açınca kokun geliyordu diye :KK43: Çok üzülüyorum bunları düşündükçe hala. Üzgünüm ama o his hiç geçmiyor, yani alışıyorsun tabi ama ara ara yokluyor :KK43:

Deme yaa biri daha çıktı deme öyle :KK70:

Albümümde mini minicik bişey var kızlar, ilk aksesuarım :KK70:
Bitti sayılır ama hala bitmemiş gibi geliyor bana kuzu.
Ayy annenin söylediği içime oturdu valla şimdi benimde yine bağladık duygusala :(
Çok tatlı ama bu kuuşş :KK36:

Ama çok büyük nereye koyucam o kadar tencereyi değil mi yaa bi kere de benden tarafa olun arkadaş :KK70: Zerre uğraşasım yok, kaderimi nişanlı beye teslim ediyorum.

Ay çok garip geldi :KK43: Zordur ya allahtan ki o hissi yaşamıycam. Gerçi ben de kardeşimden ayrılıcam o da var ayy zor her türlü. Annem hala kızıyor bana bütün kıyafetlerini aldın götürdün daha öğrenciyken, en azından dolabı açınca kokun geliyordu diye :KK43: Çok üzülüyorum bunları düşündükçe hala. Üzgünüm ama o his hiç geçmiyor, yani alışıyorsun tabi ama ara ara yokluyor :KK43:

Kuzu alma o zaman amaa çok uygun yaaa :) pazar günü inşallah

Bitti sayılır ama hala bitmemiş gibi geliyor bana kuzu.
Ayy annenin söylediği içime oturdu valla şimdi benimde yine bağladık duygusala :KK43:
Çok tatlı ama bu kuuşş :KK36:
Düşündükçe bana da çok oturuyor :( O zaman üniversiteye gidiyorum heyecanı vardı daha çok küçüktüm havalı geliyordu ayrı ev falan ama şimdi düşünüyorum kendimi annemin yerine koyuyorum, dediğini düşünüyorum sürekli nasıl ağır geliyor :( Çok özledim yaa ağlıcam şimdi :(

Kuzu bu şirin şeyi nerede kullanıcaksın :)

Düşündükçe bana da çok oturuyor :KK43: O zaman üniversiteye gidiyorum heyecanı vardı daha çok küçüktüm havalı geliyordu ayrı ev falan ama şimdi düşünüyorum kendimi annemin yerine koyuyorum, dediğini düşünüyorum sürekli nasıl ağır geliyor :KK43: Çok özledim yaa ağlıcam şimdi :KK43:
Tabi ozaman dediğin gibi havalı geliyordu.. Of tamam ağlamak yok ya :KK19::KK19:
Hiç girmeyelim buralara yoksa ben evlenmicem :-)

Back