2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sevdiceğimmm kahvesini bitirmiş beni o kadar çok seviyor :)

kızlar ben şimdi mugtasarıma bakıp alıncakların bi listesini yaptım :)
böyle kapıda ödeme olan bildiğiniz başka sayfa var mı
enerjiniz yükselsin biraz :)

Canım bir de lemanokan var, ordan da alışveriş yapmıştım, kız mı diim kadın mı diim çok güzel ve sağlam paketliyor.

Çok teşekkür ederim canım sözümde doğum günümdü 24 oldum

mutluluklar cnm,ne güzel gözleriniz parlıyor.ayrıca elbisenin rengi benim ki ile aynı.saks mavisi :) benimki de düz dardı :) orkidelerimizde çok benziyor :) herşey hep gönlünüzce olsun

mutluluklar cnm,ne güzel gözleriniz parlıyor.ayrıca elbisenin rengi benim ki ile aynı.saks mavisi :) benimki de düz dardı :) orkidelerimizde çok benziyor :) herşey hep gönlünüzce olsun

Çok ortak yanımız var ama sen sözünü hatırlamıyordun dimi :) sabah muhabbet etmiştik öyle kaldı aklımda .. ama bunları hatırlaman güzell heheh inşallah herşey hepimizin istediği gibi olsun

ya hiç hatırlamıyorum değil ama çoğu sahne flu :) bide sürekli yemek,bulaşık,servis,çay,kahve vs o kdr çok koşturmaca vardı ki nerdeyse mutfaktan cıkamadım.birde heyecan tabi :) hep bi koşturma halinde olunca çoğu sahne flu o yüzden :) değişik bi duyguydu ama ya heyecanlı ve güzel :) nişanda da öyle heyecanlı olmam umarım da,bu sefer herşey hep aklımda olur :)

Çok ortak yanımız var ama sen sözünü hatırlamıyordun dimi :) sabah muhabbet etmiştik öyle kaldı aklımda .. ama bunları hatırlaman güzell heheh inşallah herşey hepimizin istediği gibi olsun

sana msj atmaya çalıştım ama olmadı.özel msj alımına kapalı mı senin gizlilik ayarların?

Anladım canım sağolsun herkes yardım etti bana sanada etmişlerdir muhakkak hiçbirşey yaptırmadılar ben bi tek kahveler ve misafirlere hizmet :)

Anladım canım sağolsun herkes yardım etti bana sanada etmişlerdir muhakkak hiçbirşey yaptırmadılar ben bi tek kahveler ve misafirlere hizmet :)

evlenen arkadaslarım düğünde de öyle olacak diyor ama düğünde öyle olmasın yaaa :) ben düğünümün her anını hatırlamak istiyorum :)

Kızlar birbirimizi izlemeye alalım, benim arkadaşlarımın aktiviteleri bölümüne düşmeyince bu konuyu kaçırıyorum yazdıklarınızı falan..

Ee neler yapıyorsunuz bakalım? Şu forumda takıldığım 2 grup var, bir burası bir de ameliyat grubu.. 2 yer arasında mekik dokuyorum

Ee neler yapıyorsunuz bakalım? Şu forumda takıldığım 2 grup var, bir burası bir de ameliyat grubu.. 2 yer arasında mekik dokuyorum

Valla nolsun faceden gelen beğenileri ve yorumları takip ediyorum cvp yazıyorum :) ablamla konuşuyorum bi yandan bir yandan da sevdiceğimle mesajlaşıyorum ..Çok uykum geldi yatıcam birazdan şimdiden iyi geceler diliyorum hepinize öpüldünüz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…