• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baaak bi de belli olmuyo diyosun yahu!
İşte böyle doğal sade makyaj yapmayı beceremiyorlar ya ben deli oluyorum. Çok beğendim çok güzel olmuş kuzuu :)
Sen ne kadara anlaştın bu arada kuzu ya? Ben de dün gittim hallettim ya şuan çok merak ediyorum :KK70:
Hatta @Conchiglia ve curlygirl curlygirl sizde durum neydi? :KK70:
Benim kuzenim vardı ya kuzu, o yüzden piyasa nedir bilmiyorum :)

İşte böyle doğal sade makyaj yapmayı beceremiyorlar ya ben deli oluyorum. Çok beğendim çok güzel olmuş kuzuu :)
Sen ne kadara anlaştın bu arada kuzu ya? Ben de dün gittim hallettim ya şuan çok merak ediyorum :KK70:
canım ben kına+gelin başına 600 tl verdim saç ve makyaj vardı içinde. takılan herşeye ekstra para verildi. atıyroum anlaşmamda kirpik yoktu ogün takalım die karar verince ekstra oldu. kına ve düğünde 50 tl kirpiğe verdim ekstra. kınada saçımada makyajımada herkes bayıldı. düğündede çekim sırasında herşey harikaydı ama gidip tekrar düzelttirmedim akşaam saçım düşmüştü biraz. ama kötü değildi. iki günde makyajımı çok beğendiler. düğünde hele tam doğal sanki sadece rimel var gibiydi. para kısmı 200+400 die anlaşmıştık

çok beğendimm maşallah kuzu çok güzel :)
Teşekkür ederim kuzum :KK68:
Ayy teşekkür ederiim kuzumm :KK19: normalde piyasa 300-500 arası ama benim anlaştığım annemin bir arkadaşı henüz fiyatla ilgili konuşmadık sadece malzeme ücreti alırım dedi :-)

canım ben kına+gelin başına 600 tl verdim saç ve makyaj vardı içinde. takılan herşeye ekstra para verildi. atıyroum anlaşmamda kirpik yoktu ogün takalım die karar verince ekstra oldu. kına ve düğünde 50 tl kirpiğe verdim ekstra. kınada saçımada makyajımada herkes bayıldı. düğündede çekim sırasında herşey harikaydı ama gidip tekrar düzelttirmedim akşaam saçım düşmüştü biraz. ama kötü değildi. iki günde makyajımı çok beğendiler. düğünde hele tam doğal sanki sadece rimel var gibiydi. para kısmı 200+400 die anlaşmıştık

Teşekkür ederim kuzum :KK68:

Ayy teşekkür ederiim kuzumm :KK19: normalde piyasa 300-500 arası ama benim anlaştığım annemin bir arkadaşı henüz fiyatla ilgili konuşmadık sadece malzeme ücreti alırım dedi :-)
Sağolun kuzular yaa.
Ben de kendi kuaförüme gidicem düğün için de.
Kına+düğün+fotoğraf çekimi saç makyajı ve bir de öcneden yapılacak boya ile birlikte 500 e anlaştım.
Çıkınca 450ye zorlasaydım keşke dedim ama aslında iyi de geldi bi yandan :D
Boyayı zorla soktum içine zaten normalde balyajı 70e yaptırıyodum sadece

Sağolun kuzular yaa.
Kına+düğün+fotoğraf çekimi saç makyajı ve bir de öcneden yapılacak boya ile birlikte 500 e anlaştım.
Çıkınca 450ye zorlasaydım keşke dedim ama aslında iyi de geldi bi yandan :KK70:
iyi fiyat vermiş kuzu bende öncesinde boyattım oraya 100 tl verdim ayrıca. bendede burda araştırmıştım o kuaförü 2 sene önce falan 1000-800 tl fiyatlar veriyordu bunları okudum gittim o fiyatı verince balıklama atlmıştım :D

Sağolun kuzular yaa.
Uygun anlaşmışsın bence canım :)

Sağolun kuzular yaa.
Çok çok uyguna anlaşmışsın kuzu opte başına koy :D

ama benim diğer kuaförle kıyaslarsak hihih rekor bende olur :D saç+makyaj 100 tl di :) saçımı beğendim tabi ben sürekli tarif ettim şunu şuraya al buraya koy die :D makyajdada sadece fondoten ve rimel sürdürdüm :D rujda kendi rujum :D güvenemedim böyle yaptım sade ama şık oldu :)

günaydın ve hoşgeldin. hayırlısı olsun hakkında. tavaya gelince ben esseden aldım iki kere kullandım henüz :) olumsuz birşey daha göremedim inş görmemde. kararsızsan set yerine tek tek alabilirisn belki. bir seramik bir granit gibi.
Günaydın hepinize dün essedeydim ve %70 indirim vardı alamadım 2 kız arkadaşım kullanmıştı böyle yorum yapınca onlara hiç bakmadım ama baya indirimle ucuza geliyordu yani iyi olsun istiyorum aldığımda da.. Kullananlar varmı acaba hem marka hemde granitmi seramikmi hangisi sizce :KK31:

Çok çok uyguna anlaşmışsın kuzu opte başına koy :KK70:
Haha öyle yapayım o zaman tamam :D :D
ama benim diğer kuaförle kıyaslarsak hihih rekor bende olur :KK70: saç+makyaj 100 tl di :) saçımı beğendim tabi ben sürekli tarif ettim şunu şuraya al buraya koy die :KK70: makyajdada sadece fondoten ve rimel sürdürdüm :KK70: rujda kendi rujum :KK70: güvenemedim böyle yaptım sade ama şık oldu :)
Ay seninki bedavadan biraz pahalı oluyo ama bu durumda :D
Seninle kıyaslamayayım en iyisi kuzu :D
Ayrıca sade olsun zaten benşm de amacım o, hem sevmem hem de benim yüzüm fazla makyajı kaldırmıyo rezil rüsva olurum valla

Back