• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sanki :KK70: Nikah için gün almak. Çok enteresan :KK70::KK70: Kim bu üye tanıyan var mı :KK70:

Bayıldım yaaa taş olmuşsun vallahi :KK53:

Teşekkür ederim kuzuu açık saçla daha güzel oldu ama makyajım :D
Yaa o günler geldi çattı mobilya gelinlik nikah günü ev vs. hepsini tek tek konuşucaz daha :D

bende çok beğendim makyajını hemen albümüne koştum:KK68: aynen ya o zaman nasıl olur bilmiyorum:KK70::KK70:
Canımm teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize :KK68::KK68:

sağol bebeğim geldi benimki tanışmaya şimdi ailecek gelecekler işte canım

amin canım teşekkür ederim çok güzel heyecanlar gerçekten çok hoş
greenandblue greenandblue nerelerdesin sen özledim kaçak

sen ne güzel bir hatunmuşsun ya maşallah :KK53: Hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin, çok mutlu ol :KK68:

Ay demee 3 ay çok geç ya panik yaparım ben, sonuçta belli olması lazım o tarihin ya :KK43:
panik yapma 3 ayda iyi bir zaman inan

Teşekkür ederim kuzuu açık saçla daha güzel oldu ama makyajım :KK70:
Yaa o günler geldi çattı mobilya gelinlik nikah günü ev vs. hepsini tek tek konuşucaz daha :KK70:

Canımm teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize :KK68::KK68:
canım çok hoş görünüyor toplu saçlada olabilir

Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdır :KK70: Hatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan :KK70:

Bende kınamsı düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah.. Hangi yakadasın bilmiyorum ama , yanlış hatırlamıyorsam ümraniye belediyesinin nikah salonu ve kadıköy güzel diye biliyorum :)

Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sanki :KK70: Nikah için gün almak. Çok enteresan :KK70::KK70: Kim bu üye tanıyan var mı :KK70:
Ahaha vallahi çılgın! :D :D Kuzucum gün alma işini çözmen için öncee hangi belediyede olacağına karar versen iyi olur. Belediyeye göre değişiyor durum . Bazıları 6 bazıları 4 bazıları 3..
Ama işi sıkı tutmak gerek benimki gibi önce 3 ay kala diyip 5 ay kala vermeye başlayanlar da olabilir :D
Önce onu belirle ve mümkünse gidip yerinde öğren ne zaman alınabileceğini. Telefonda çook fena sallıyorlar çünkü.
Ayrıca önce salonu ayarlayacaksın zaten tarih belli olacak. Ona göre de belediyenin gün verme durumuna göre onu ayarlayacaksın :)
Aah aah geliyor o günler demek :D

Toplu olacak zaten kuzu ama açık saçla daha güzel durdu gibi geldi :-)
bende toplu saç pek sevmem ama sürekli açık kullanıyorsan toplaman daha güzel olacaktır açık saçı hep sevmişimdir sanırım sana da ondan öyle geliyor

Teşekkür ederim kuzuu açık saçla daha güzel oldu ama makyajım :KK70:
Yaa o günler geldi çattı mobilya gelinlik nikah günü ev vs. hepsini tek tek konuşucaz daha :KK70:
Ben inanmıyorum :D
Belediyelere göre değişiyor malesef kuzucum
Ona göre bulucaz madem napalım :D
panik yapma 3 ayda iyi bir zaman inan
Benim gibi panik bi insandan bahsediyoruz burada lütfen :D
Bende kınamsı düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah.. Hangi yakadasın bilmiyorum ama , yanlış hatırlamıyorsam ümraniye belediyesinin nikah salonu ve kadıköy güzel diye biliyorum :)
Çok karşılara gittin ya olmadı buu :D
Toplu olacak zaten kuzu ama açık saçla daha güzel durdu gibi geldi :-)
Her türlü çok güzel bence, çok doğal ve masum duruyor :)

Ahaha vallahi çılgın! :KK70: :KK70: Kuzucum gün alma işini çözmen için öncee hangi belediyede olacağına karar versen iyi olur. Belediyeye göre değişiyor durum . Bazıları 6 bazıları 4 bazıları 3..
Ama işi sıkı tutmak gerek benimki gibi önce 3 ay kala diyip 5 ay kala vermeye başlayanlar da olabilir :KK70:
Önce onu belirle ve mümkünse gidip yerinde öğren ne zaman alınabileceğini. Telefonda çook fena sallıyorlar çünkü.
Ayrıca önce salonu ayarlayacaksın zaten tarih belli olacak. Ona göre de belediyenin gün verme durumuna göre onu ayarlayacaksın :)
Aah aah geliyor o günler demek :KK70:
Seni çıılgın hadi oradaaaan :D:D:D
Hof işte geldi o zaman anlıyor musun beni :D Kısmetse haftaya o yer tutulacak çünkü :KK57: Ve sonra bize kalıyor belediyeyle görüşme işleri. Güzel olan bi tane bulup yakasına yapışmak lazım. Düğün yapmıycaz bari güzel atmosferli bi nikah şeysi olsun. Sen daha iyi bilirsin benim istediğim civarları aslında :)

curlygirl curlygirl fotoğraflarına baktım çok güzel olmuş hepsi bir tanesi vardı ayakkabıyı yazıyorsun ne kadar doğal çıkmışssın orada çok hoş ya

Şu an eksik kalmadı bildiğim kadarı ile :) aklım pek başımda değil zaten :KK53: Düğün şarkıları olarak bir şey yok , mekanlar haber bekliyor..karar vermem lazım ama beynim yok :KK17:
off bir panik daha geldi mekanları hallet ama artık azıcık vakit ayırmalısın kafada dolu olunca zor olur

teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim
maşallah sana kuzu :) aaa çok az kalmış o zaman hadi bakalım :)

makyajın, evin , hediyeliklerin, her şeyin çok güzel görünüyor maşallah ya...:)
Teşekkür ederim canımm :KK19::KK19:
bende toplu saç pek sevmem ama sürekli açık kullanıyorsan toplaman daha güzel olacaktır açık saçı hep sevmişimdir sanırım sana da ondan öyle geliyor
Evet hep açık kullanırım :-) Ama düğünde toplu olacak kesinlikle kuzu sırt dekolteli gelinlik çünkü :-)
Ben inanmıyorum :KK70:

Ona göre bulucaz madem napalım :KK70:

Benim gibi panik bi insandan bahsediyoruz burada lütfen :KK70:

Çok karşılara gittin ya olmadı buu :KK70:

Her türlü çok güzel bence, çok doğal ve masum duruyor :)

Çok sevindim doğal görünnmesi çok önemli çünkü :-)
Koşuşturmaya başlayınca inanacaksın merak etme bir adım attınmı çıkamıyorsun bir daha :KK70:

Back