• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşgeldinnnn seni dinliyoruzz :)

hoşgeldiin çok güzel olmuşsunn gördük resmini maşallah hadi anlattt nasıldı ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
teşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu

teşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
Canım benim allah içinize sindirsinherşey gönlünüzce olur inşallah bundan sonra çok sevindim iyi geçmesine :KK36::KK36:

Kuzucum yaa :) Çok sevindim vallahi güzel geçmesine. Bundan sonra da herşey çok çok güzel olur inşallah :)

Ayy maşallah size Allah daim etsin herşeyleriniz böyle güzel olsun :) ee şimdi nolucak sizde gidicekmisiniz onlara yoksa söz-nişan falan mı olucak

Canım benim allah içinize sindirsinherşey gönlünüzce olur inşallah bundan sonra çok sevindim iyi geçmesine :KK36::KK36:

Kuzucum yaa :) Çok sevindim vallahi güzel geçmesine. Bundan sonra da herşey çok çok güzel olur inşallah :)

Ayy maşallah size Allah daim etsin herşeyleriniz böyle güzel olsun :) ee şimdi nolucak sizde gidicekmisiniz onlara yoksa söz-nişan falan mı olucak
teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim

şimdi burdayım canım :) davetiyelerini görüyorum instagramdan çok güzeller ya hepsi birbirinden güzel..Allah bereket versin inşallah :)
Ay çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)
iş yerini ateşe vericem ya, en berbat zamanımda tek kaldım :KK62:
Çok kötü olmuş ama bu :(
direniyorum bakalım.. düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah ..işi bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm ya
;Onu ben de düşünüyorum hala düğün yeri tutamadık :(
Merhaba, bende aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi ve yazılarınızı güvenerek ve severek takip ederken kendimi üye olurken buldum. Bende 2016 bahar gelini olacağım ve çeyiz alışverişi için sizden yardım alacağım. Hiçbirşeye bu kadar takıntılı davranmamıştım. ( mutfak küçük ev aletleri) kararsızlığımda kirada oturacağım için mutfağımın nasıl ve ne renk olacağını bilmiyorum o yüzden de alamıyorum ne renk aldam kombin edip uyarlasam bilemedim sizler neler yaşadınız böyle bir durumda ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler..
Merhaba hoşgeldin :) Ben de mutfağımı sarı beyaz yapma konusunda ısrarcıyım, riske atmamak adına küçük ev aletlerimi beyaz aldım, çok da beğenerek aldım. Aksesuar ve renkli bardaklarla mutfağa renk katmayı düşünüyorum, risksiz oldu benim için.
Hoşbulduk bende pembe ve gri kombin etmek istiyordum yada limon sarısı beyaz tarzında ama işte mutfak nasıl olacak şimdi düşünüyorum beklesem son ana kadar mutfak belli oluncaalsam diyorum ama bu seferde son ana kalacak masraf olmasın istiyorum rahat rahat ödeyelim istiyorum zaten tezgahın üztünde tost makinesi çaycı kahve makinesi vs gibiler duruyor bende sabırsızlanıyorum onlar belli olsa diğer alacağım herşey otomatik belli olacak
Parmak izi her türlü kalıyor ama onu söyleyeyim :)
Kızlar tava seti almak istiyorum ama hangi marka granit mi yoksa seramikmi olsun marka hangi marka olsun mesela arkadaşlar esseden alma sapı yanıyor diyorlar güvenemiyorum sizce :oops:
Esseye güvenebilirsin bence, kullananlar memnun. Ben emsan seramik ve esseden de bir granit aldım. Görüntülerini çok sevdim performansını da göreceğiz artık :) Malzeme olarak çok kaliteli duruyor esseninkiler. Hem granit hem seramik alma sebebim de genelde bir de teflon alınır, ben onun yerine seramik alayım bir de granit olsun dedim açıkçası hevesim varken almış oldum. Bir de çelik var yeter zaten :)

:KK49::KK76::KK200::KK200:

Ay kızlar ben de geldim ama ölüyorum artık. Keşke haftaya izne çıkabilsem yaa hala bi umut beklemedeyim :/

eşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim
Ne tatlısın seen, maşallah sana çok da güzel olmuşsun tekrar ediyoruuum :)
Çok heyecanlı zamanlar bunlaar :) Senin ailen tanıyormuydu seninkini o gelmedi herhalde tanışmaya.
Alyanslı bir kız olmana çok az kalmıııış :D
Ay kızlar ben de geldim ama ölüyorum artık. Keşke haftaya izne çıkabilsem yaa hala bi umut beklemedeyim :/
Hoşgeldin kuzucum, deme öyle şeyleeer. E ne oldu izin durumu çıksan keşke gerçekten , arada bi nefes almak lazım

teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)

Canım çok tatlı olmuşsun çiçeğinde çok güzel :nazar: Allah tamamına erdirsin:KK19:

Ay çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)

Çok kötü olmuş ama bu :KK43:

;Onu ben de düşünüyorum hala düğün yeri tutamadık :KK43:

Merhaba hoşgeldin :) Ben de mutfağımı sarı beyaz yapma konusunda ısrarcıyım, riske atmamak adına küçük ev aletlerimi beyaz aldım, çok da beğenerek aldım. Aksesuar ve renkli bardaklarla mutfağa renk katmayı düşünüyorum, risksiz oldu benim için.

Parmak izi her türlü kalıyor ama onu söyleyeyim :)

Esseye güvenebilirsin bence, kullananlar memnun. Ben emsan seramik ve esseden de bir granit aldım. Görüntülerini çok sevdim performansını da göreceğiz artık :) Malzeme olarak çok kaliteli duruyor esseninkiler. Hem granit hem seramik alma sebebim de genelde bir de teflon alınır, ben onun yerine seramik alayım bir de granit olsun dedim açıkçası hevesim varken almış oldum. Bir de çelik var yeter zaten :)

:KK49::KK76::KK200::KK200:

Hoşgeldin kuzu inşallah çıkabiilrisin izne :KK51:

Ne tatlısın seen, maşallah sana çok da güzel olmuşsun tekrar ediyoruuum :)
Çok heyecanlı zamanlar bunlaar :) Senin ailen tanıyormuydu seninkini o gelmedi herhalde tanışmaya.
Alyanslı bir kız olmana çok az kalmıııış :KK70:

Hoşgeldin kuzucum, deme öyle şeyleeer. E ne oldu izin durumu çıksan keşke gerçekten , arada bi nefes almak lazım
sağol bebeğim geldi benimki tanışmaya şimdi ailecek gelecekler işte canım

Canım çok tatlı olmuşsun çiçeğinde çok güzel :nazar: Allah tamamına erdirsin:KK19:

amin canım teşekkür ederim çok güzel heyecanlar gerçekten çok hoş
greenandblue greenandblue nerelerdesin sen özledim kaçak

Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdır :D Hatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan :D

Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdır :KK70: Hatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan :KK70:
Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sanki :D Nikah için gün almak. Çok enteresan :D:D Kim bu üye tanıyan var mı :D

Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdır :KK70: Hatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan :KK70:
İstanbul için yorum yapamayacağım kuzu. 6 ay önce gün alma durumu da belediyeye göre değişiyor 3 ay olanlarda var.

Back