- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
hoşgeldinnnn seni dinliyoruzz :)günaydın kızlarrr ben geldimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnn seni dinliyoruzz :)günaydın kızlarrr ben geldimmm
hoşgeldiin çok güzel olmuşsunn gördük resmini maşallah hadi anlattt nasıldı ?günaydın kızlarrr ben geldimmm
Ooo hoşglediiiiin :) Hepimizi heyecanlandırdın dün hemen başlamalısın anlatmayagünaydın kızlarrr ben geldimmm
hoşgeldinnnn seni dinliyoruzz :)
teşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyorduhoşgeldiin çok güzel olmuşsunn gördük resmini maşallah hadi anlattt nasıldı ?![]()
Canım benim allah içinize sindirsinherşey gönlünüzce olur inşallah bundan sonra çok sevindim iyi geçmesineteşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
Kuzucum yaa :) Çok sevindim vallahi güzel geçmesine. Bundan sonra da herşey çok çok güzel olur inşallah :)teşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
Ayy maşallah size Allah daim etsin herşeyleriniz böyle güzel olsun :) ee şimdi nolucak sizde gidicekmisiniz onlara yoksa söz-nişan falan mı olucakteşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
Canım benim allah içinize sindirsinherşey gönlünüzce olur inşallah bundan sonra çok sevindim iyi geçmesine![]()
Kuzucum yaa :) Çok sevindim vallahi güzel geçmesine. Bundan sonra da herşey çok çok güzel olur inşallah :)
teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)Ayy maşallah size Allah daim etsin herşeyleriniz böyle güzel olsun :) ee şimdi nolucak sizde gidicekmisiniz onlara yoksa söz-nişan falan mı olucak
Ay çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)şimdi burdayım canım :) davetiyelerini görüyorum instagramdan çok güzeller ya hepsi birbirinden güzel..Allah bereket versin inşallah :)
Çok kötü olmuş ama buiş yerini ateşe vericem ya, en berbat zamanımda tek kaldım![]()
;Onu ben de düşünüyorum hala düğün yeri tutamadıkdireniyorum bakalım.. düğünden iki gün önce çıkıcam izine inşallah ..işi bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm ya
Merhaba hoşgeldin :) Ben de mutfağımı sarı beyaz yapma konusunda ısrarcıyım, riske atmamak adına küçük ev aletlerimi beyaz aldım, çok da beğenerek aldım. Aksesuar ve renkli bardaklarla mutfağa renk katmayı düşünüyorum, risksiz oldu benim için.Merhaba, bende aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi ve yazılarınızı güvenerek ve severek takip ederken kendimi üye olurken buldum. Bende 2016 bahar gelini olacağım ve çeyiz alışverişi için sizden yardım alacağım. Hiçbirşeye bu kadar takıntılı davranmamıştım. ( mutfak küçük ev aletleri) kararsızlığımda kirada oturacağım için mutfağımın nasıl ve ne renk olacağını bilmiyorum o yüzden de alamıyorum ne renk aldam kombin edip uyarlasam bilemedim sizler neler yaşadınız böyle bir durumda ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler..
Parmak izi her türlü kalıyor ama onu söyleyeyim :)Hoşbulduk bende pembe ve gri kombin etmek istiyordum yada limon sarısı beyaz tarzında ama işte mutfak nasıl olacak şimdi düşünüyorum beklesem son ana kadar mutfak belli oluncaalsam diyorum ama bu seferde son ana kalacak masraf olmasın istiyorum rahat rahat ödeyelim istiyorum zaten tezgahın üztünde tost makinesi çaycı kahve makinesi vs gibiler duruyor bende sabırsızlanıyorum onlar belli olsa diğer alacağım herşey otomatik belli olacak
Esseye güvenebilirsin bence, kullananlar memnun. Ben emsan seramik ve esseden de bir granit aldım. Görüntülerini çok sevdim performansını da göreceğiz artık :) Malzeme olarak çok kaliteli duruyor esseninkiler. Hem granit hem seramik alma sebebim de genelde bir de teflon alınır, ben onun yerine seramik alayım bir de granit olsun dedim açıkçası hevesim varken almış oldum. Bir de çelik var yeter zaten :)Kızlar tava seti almak istiyorum ama hangi marka granit mi yoksa seramikmi olsun marka hangi marka olsun mesela arkadaşlar esseden alma sapı yanıyor diyorlar güvenemiyorum sizce![]()
teşekkür ederim kuzum normalde biz ailecek bekliyoruz demiştik ama onlarda farklıymış biraz annesi babaannesi ablası ve amcasının eşi geldi neyse çok beğendiler beni annesi gözlerimin içine içine bakıyor annem dedi ki bir ara içine düşecek sandım çok iyi bir annesi var yengesi dedi ki gidince tebrik edeceğim seni çok beğendim çok sevdim dedi babaanne fena bizim yanımızda anneye nasıl laf sokuyor ablasını tanıyordum zaten konuşkan cana yakın o da yengesi dedi ki eltim diye söylemiyorum ama kefilim annesi çok iyi biri kızınızı üzmeyeceğinden annelik yapacağından eminim dedi çiçek falan almışlar tanışma içinde güzel oldu eve gidince herkes tebrik edip teşekkür etmiş böyle birini sevdiğin için diye bizim göklerde geziyordu
Ne tatlısın seen, maşallah sana çok da güzel olmuşsun tekrar ediyoruuum :)eşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim
Hoşgeldin kuzucum, deme öyle şeyleeer. E ne oldu izin durumu çıksan keşke gerçekten , arada bi nefes almak lazımAy kızlar ben de geldim ama ölüyorum artık. Keşke haftaya izne çıkabilsem yaa hala bi umut beklemedeyim :/
teşekkür ederim kuzular bir kaç foto attım albüme :)
onlar tekrar gelecek işte sordular ne zaman gelelim babamız amcamız falan siz neyi nasıl isterseniz öyle yapalım dediler
haber bekliyorlar sanırım pazartesi salı gibi gelecekler babamdan isteyecekler sonrada yüzük takmaya gelecekler bu gelgit arasında heyecandan ölebilirim
Ay çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)
Çok kötü olmuş ama bu
;Onu ben de düşünüyorum hala düğün yeri tutamadık
Merhaba hoşgeldin :) Ben de mutfağımı sarı beyaz yapma konusunda ısrarcıyım, riske atmamak adına küçük ev aletlerimi beyaz aldım, çok da beğenerek aldım. Aksesuar ve renkli bardaklarla mutfağa renk katmayı düşünüyorum, risksiz oldu benim için.
Parmak izi her türlü kalıyor ama onu söyleyeyim :)
Esseye güvenebilirsin bence, kullananlar memnun. Ben emsan seramik ve esseden de bir granit aldım. Görüntülerini çok sevdim performansını da göreceğiz artık :) Malzeme olarak çok kaliteli duruyor esseninkiler. Hem granit hem seramik alma sebebim de genelde bir de teflon alınır, ben onun yerine seramik alayım bir de granit olsun dedim açıkçası hevesim varken almış oldum. Bir de çelik var yeter zaten :)
Ay kızlar ben de geldim ama ölüyorum artık. Keşke haftaya izne çıkabilsem yaa hala bi umut beklemedeyim :/
sağol bebeğim geldi benimki tanışmaya şimdi ailecek gelecekler işte canımNe tatlısın seen, maşallah sana çok da güzel olmuşsun tekrar ediyoruuum :)
Çok heyecanlı zamanlar bunlaar :) Senin ailen tanıyormuydu seninkini o gelmedi herhalde tanışmaya.
Alyanslı bir kız olmana çok az kalmıııış
Hoşgeldin kuzucum, deme öyle şeyleeer. E ne oldu izin durumu çıksan keşke gerçekten , arada bi nefes almak lazım
amin canım teşekkür ederim çok güzel heyecanlar gerçekten çok hoşCanım çok tatlı olmuşsun çiçeğinde çok güzelAllah tamamına erdirsin
Hoşgeldin kuzu inşallah çıkabiilrisin izne![]()
Hoşgeldin kuzucum, deme öyle şeyleeer. E ne oldu izin durumu çıksan keşke gerçekten , arada bi nefes almak lazım
Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdırHoşgeldin kuzu inşallah çıkabiilrisin izne![]()
Beğendiinmiii@blisss Ooo makyaj çok iyi yaa![]()
Ah birde nişan düğün zamanı gelsin sen heyecanı ozaman görsağol bebeğim geldi benimki tanışmaya şimdi ailecek gelecekler işte canım
amin canım teşekkür ederim çok güzel heyecanlar gerçekten çok hoş
greenandblue nerelerdesin sen özledim kaçak
Ay bi dakika bunu ben yazdım da ben yazmamışım gibi sankiYa keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdırHatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan
![]()
Bayıldım yaaa taş olmuşsun vallahiBeğendiinmiii![]()
İstanbul için yorum yapamayacağım kuzu. 6 ay önce gün alma durumu da belediyeye göre değişiyor 3 ay olanlarda var.Ya keşke çıkabilsem de hem yer işini hem mobilya işini bi halletsek. Böyle her şey askıda kalakaldı. Şunun şurasında nikah için gün almamıza 2 ay kaldı. En fazla 6 ay önce alabiliyoruz değil mi kesin orası? Bir de istanbulda hangi nikah daireleri güzel bi öneriniz var mıdırHatta ve hatta oradan çıkıp ailecek zaman geçirebileceğimiz önerisi olan
![]()
bende çok beğendim makyajını hemen albümüne koştumBeğendiinmiii
Ah birde nişan düğün zamanı gelsin sen heyecanı ozaman gör![]()
Ay demee 3 ay çok geç ya panik yaparım ben, sonuçta belli olması lazım o tarihin yaİstanbul için yorum yapamayacağım kuzu. 6 ay önce gün alma durumu da belediyeye göre değişiyor 3 ay olanlarda var.