Ben nereye gidicem yahu evlenmeme bile çok var dahaOlabilir evet :) sen gidince napiciiim ben buralardaaahahha teşekkür ederimm
Hahah bence gülen biz olmalıyız şu ancanım sakinimde önceden belliydi ya günler bitmedi sanki perşembe dedikodularla aranızda olacağım
kelebekler çok fena
çok fenasın ne güldüm
Yooo bence normal kuzu :)Kızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diyeabesmi olmuş sizce ?
kızlar zaten dün çok garip birşey oldu. ben gittim akşam eve tansiyonum baya düşmüş böyle halsizim yatım. eşim geldi işte annesiyel konuşmuşlar annesi ve ablası berber aramışlar. önce annesi demiş işte gelmenizi istiyoruz tamam ama isterseniz gelmeyin daha dilenemediniz. doğru düzgün balayıda yapmadınız çok kısa oldu. gelmeyin dinlenin gezin biraz demiş. sonra ablası almış boşver sen babamı akrabaları falan biliyorsun bunaltırlar zaten kısa bi tatil hiç yorulmanıza gerek yok kızıda zorlama illa gidicez diye gelmeyin demiş.( ablasının düğününde de sorunlar çıkartmış annesi oyüzden ablasının ne hissettiğimi anladığını ve konuştuğunu düşünüyorum). benimkide bunları anlattı böyle böyle gitmicez yani için rahat olsun dedi. içim öyle ferahladıki kızlar. allah gördü beni dedim. ama biryandanda söylendim. ben diretince oda diretiordu ama ailen diyince hemen ok gitmiyoruz diyorsun dedim saydım birazcıktaGünaydın kızlar
curlygirl canım zor şeyler yaşadın haklısın ama herşeye ragmen büyüklük sende kalsın git derim ben eşinle aran bozulmasın hem daha ilk zamanlarınız.. Orada bir sorun olursa konu açılırsa usulünce söylersin lafını esirgemezsin madem. Ama eğer gitmezsen yine onların agzına laf vermiş olacaksın ilk bayramda git görün bence.
normal bencede kuzu ama ailene sordunmu. benim babamda diğer tarafta isimlerinin yazılmasını istemişti iismlerden daha iyi tanınıyorlar dieKızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diyeabesmi olmuş sizce ?
Yooo bence normal kuzu :)
normal bencede kuzu ama ailene sordunmu. benim babamda diğer tarafta isimlerinin yazılmasını istemişti iismlerden daha iyi tanınıyorlar die
Günaydın ben takıcam ama salona öyle girmicem evden çıkarken takarım açık renk olacak büyük ihtimal kırmızı değilGünaydın :) benim bir sorum var kızlar bu bel kuşakları hala takılıyor mu? sizler taktiysanız hangi renk ve nasıl model taktınız paylasır mısınız
Günaydın ben takıcam ama salona öyle girmicem evden çıkarken takarım açık renk olacak büyük ihtimal kırmızı değil
Görmesinler ne olacak ki :) Ben adetten takıcam evden çıkarken sadecebende istemiyorum salona girerken takmak ama o zamanda kimse gormemis mi oluyor bilemedim kiçiçekle uyumlu pudra yada mor, kırmızı kadar kötü durmuyor
olur canım neden olmasın. sonuçta işyerimede verdim diyorsun onlar senin anneni babanı nerden bilecekler. anne baba sorun yapmıyorsa boşverin.Bizim taraf soyisimleriyle erkek tarafı isimleriyle yazıldı ama çok küçük oldu kötü görünüyor bence iş yerimdekilere de soyisim kullandım ne bileyim sinirim bozuldu nişanlım bence böyle olmaz diyince
ben taktım. iki tarafta önem veriyordu buna. direkt bişi demeselerde. oyüzden taktım ve çıkarmadım. çiçeğimide kuşağıma uyumlu bir renk seçtimGünaydın :) benim bir sorum var kızlar bu bel kuşakları hala takılıyor mu? sizler taktiysanız hangi renk ve nasıl model taktınız paylasır mısınız
iyi hadi sorunda çözülmüş oldu böylelikle :)kızlar zaten dün çok garip birşey oldu. ben gittim akşam eve tansiyonum baya düşmüş böyle halsizim yatım. eşim geldi işte annesiyel konuşmuşlar annesi ve ablası berber aramışlar. önce annesi demiş işte gelmenizi istiyoruz tamam ama isterseniz gelmeyin daha dilenemediniz. doğru düzgün balayıda yapmadınız çok kısa oldu. gelmeyin dinlenin gezin biraz demiş. sonra ablası almış boşver sen babamı akrabaları falan biliyorsun bunaltırlar zaten kısa bi tatil hiç yorulmanıza gerek yok kızıda zorlama illa gidicez diye gelmeyin demiş.( ablasının düğününde de sorunlar çıkartmış annesi oyüzden ablasının ne hissettiğimi anladığını ve konuştuğunu düşünüyorum). benimkide bunları anlattı böyle böyle gitmicez yani için rahat olsun dedi. içim öyle ferahladıki kızlar. allah gördü beni dedim. ama biryandanda söylendim. ben diretince oda diretiordu ama ailen diyince hemen ok gitmiyoruz diyorsun dedim saydım birazcıkta
Ben kırmızı takmıştım, farklı renkte kullananlar var tabi :)Günaydın :) benim bir sorum var kızlar bu bel kuşakları hala takılıyor mu? sizler taktiysanız hangi renk ve nasıl model taktınız paylasır mısınız
ben taktım. iki tarafta önem veriyordu buna. direkt bişi demeselerde. oyüzden taktım ve çıkarmadım. çiçeğimide kuşağıma uyumlu bir renk seçtim
fesatlık yapmak istemiyorum ama altında başka şeylerde aramıyor değilim. hani neden böyle dendi die. masraftan kaçmak içinde olabilir. görücez bakalım.iyi hadi sorunda çözülmüş oldu böylelikle :)
evet belimdeydi. bildiğiniz kırmızı kurdeleydi benimkidüğün boyunca hep belinizde miydi nasıl biseydi peki fotografınız var mı
birde desenlileri çıkmış sanırım internette gördüğüm kadarıyla ama yakından da bakmak lazımBen kırmızı takmıştım, farklı renkte kullananlar var tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?