2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olabilir evet :) sen gidince napiciiim ben buralarda :KK70: aahahha teşekkür ederimm :KK70:
Ben nereye gidicem yahu evlenmeme bile çok var daha :D Demirbaşım ben burada :D
canım sakinimde önceden belliydi ya günler bitmedi sanki perşembe dedikodularla aranızda olacağım

kelebekler çok fena
çok fenasın ne güldüm:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahah bence gülen biz olmalıyız şu an :D
Dedikoduyu da severiz ayrıca :P

Günaydın kızlar

curlygirl curlygirl canım zor şeyler yaşadın haklısın ama herşeye ragmen büyüklük sende kalsın git derim ben eşinle aran bozulmasın hem daha ilk zamanlarınız.. Orada bir sorun olursa konu açılırsa usulünce söylersin lafını esirgemezsin madem. Ama eğer gitmezsen yine onların agzına laf vermiş olacaksın ilk bayramda git görün bence.

Kızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diye :KK51: abesmi olmuş sizce ?

Günaydın kızlar

curlygirl curlygirl canım zor şeyler yaşadın haklısın ama herşeye ragmen büyüklük sende kalsın git derim ben eşinle aran bozulmasın hem daha ilk zamanlarınız.. Orada bir sorun olursa konu açılırsa usulünce söylersin lafını esirgemezsin madem. Ama eğer gitmezsen yine onların agzına laf vermiş olacaksın ilk bayramda git görün bence.
kızlar zaten dün çok garip birşey oldu. ben gittim akşam eve tansiyonum baya düşmüş böyle halsizim yatım. eşim geldi işte annesiyel konuşmuşlar annesi ve ablası berber aramışlar. önce annesi demiş işte gelmenizi istiyoruz tamam ama isterseniz gelmeyin daha dilenemediniz. doğru düzgün balayıda yapmadınız çok kısa oldu. gelmeyin dinlenin gezin biraz demiş. sonra ablası almış boşver sen babamı akrabaları falan biliyorsun bunaltırlar zaten kısa bi tatil hiç yorulmanıza gerek yok kızıda zorlama illa gidicez diye gelmeyin demiş.( ablasının düğününde de sorunlar çıkartmış annesi oyüzden ablasının ne hissettiğimi anladığını ve konuştuğunu düşünüyorum). benimkide bunları anlattı böyle böyle gitmicez yani için rahat olsun dedi. içim öyle ferahladıki kızlar. allah gördü beni dedim. ama biryandanda söylendim. ben diretince oda diretiordu ama ailen diyince hemen ok gitmiyoruz diyorsun dedim saydım birazcıkta :D

Kızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diye :KK51: abesmi olmuş sizce ?
normal bencede kuzu ama ailene sordunmu. benim babamda diğer tarafta isimlerinin yazılmasını istemişti iismlerden daha iyi tanınıyorlar die

Yooo bence normal kuzu :)

normal bencede kuzu ama ailene sordunmu. benim babamda diğer tarafta isimlerinin yazılmasını istemişti iismlerden daha iyi tanınıyorlar die

Bizim taraf soyisimleriyle erkek tarafı isimleriyle yazıldı ama çok küçük oldu kötü görünüyor bence iş yerimdekilere de soyisim kullandım ne bileyim sinirim bozuldu nişanlım bence böyle olmaz diyince

Günaydın :) benim bir sorum var kızlar bu bel kuşakları hala takılıyor mu? sizler taktiysanız hangi renk ve nasıl model taktınız paylasır mısınız

Günaydın :) benim bir sorum var kızlar bu bel kuşakları hala takılıyor mu? sizler taktiysanız hangi renk ve nasıl model taktınız paylasır mısınız
Günaydın ben takıcam ama salona öyle girmicem evden çıkarken takarım açık renk olacak büyük ihtimal kırmızı değil

Günaydın ben takıcam ama salona öyle girmicem evden çıkarken takarım açık renk olacak büyük ihtimal kırmızı değil

bende istemiyorum salona girerken takmak ama o zamanda kimse gormemis mi oluyor bilemedim ki:( çiçekle uyumlu pudra yada mor, kırmızı kadar kötü durmuyor

bende istemiyorum salona girerken takmak ama o zamanda kimse gormemis mi oluyor bilemedim ki:KK43: çiçekle uyumlu pudra yada mor, kırmızı kadar kötü durmuyor
Görmesinler ne olacak ki :) Ben adetten takıcam evden çıkarken sadece

Bizim taraf soyisimleriyle erkek tarafı isimleriyle yazıldı ama çok küçük oldu kötü görünüyor bence iş yerimdekilere de soyisim kullandım ne bileyim sinirim bozuldu nişanlım bence böyle olmaz diyince
olur canım neden olmasın. sonuçta işyerimede verdim diyorsun onlar senin anneni babanı nerden bilecekler. anne baba sorun yapmıyorsa boşverin.
ben taktım. iki tarafta önem veriyordu buna. direkt bişi demeselerde. oyüzden taktım ve çıkarmadım. çiçeğimide kuşağıma uyumlu bir renk seçtim

kızlar zaten dün çok garip birşey oldu. ben gittim akşam eve tansiyonum baya düşmüş böyle halsizim yatım. eşim geldi işte annesiyel konuşmuşlar annesi ve ablası berber aramışlar. önce annesi demiş işte gelmenizi istiyoruz tamam ama isterseniz gelmeyin daha dilenemediniz. doğru düzgün balayıda yapmadınız çok kısa oldu. gelmeyin dinlenin gezin biraz demiş. sonra ablası almış boşver sen babamı akrabaları falan biliyorsun bunaltırlar zaten kısa bi tatil hiç yorulmanıza gerek yok kızıda zorlama illa gidicez diye gelmeyin demiş.( ablasının düğününde de sorunlar çıkartmış annesi oyüzden ablasının ne hissettiğimi anladığını ve konuştuğunu düşünüyorum). benimkide bunları anlattı böyle böyle gitmicez yani için rahat olsun dedi. içim öyle ferahladıki kızlar. allah gördü beni dedim. ama biryandanda söylendim. ben diretince oda diretiordu ama ailen diyince hemen ok gitmiyoruz diyorsun dedim saydım birazcıkta :KK70:
iyi hadi sorunda çözülmüş oldu böylelikle :)

iyi hadi sorunda çözülmüş oldu böylelikle :)
fesatlık yapmak istemiyorum ama altında başka şeylerde aramıyor değilim. hani neden böyle dendi die. masraftan kaçmak içinde olabilir. görücez bakalım.
düğün boyunca hep belinizde miydi nasıl biseydi peki fotografınız var mı
evet belimdeydi. bildiğiniz kırmızı kurdeleydi benimki

Back