2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink Mrs Pink evin çok güzel olmuş güle güle otur canımm:KK68:
Auralee Auralee alır tabi neden almasın kuzum altta buzluk olan dolap alınacak:KK70:
Ay galiba alttan buzluklu olamayabilir :D
göremedim nerde :KK70:
Ay geride kaldı şimdi bulamıyorum :(
İhih ben gördüüüm :KK70:
Yakından görmüşsün buzdolabının boyu nasıldı. O modelin boyu ortalamadan kısamıydı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum. Bir ton samsung baktım çünkü görmüş olduğuma eminim amaa.
Ay bir de o eco bubble özelliği var ya çamaşır makinasında ona çok gülüyorum. Alırken mağazada ballandırarak anlattılar.
Servis kurmaya geldi anlatıyo işte şöyle yapın , şunun için şuraya basın , özellikleri bunlar diyo. Sıra eco bubble a geldi. Anlattı falan sonra " Yani aslında hiçbi bişe yaramıyo satarken kolaylık olsun diye koymuşlar " dedi çok güldüm ona :KK70: :KK70:
Boyuna dikkat etmedim ki ben :D Tipine baktım sadece :D Boyu kaç olmalı bilmiyorum off hiçbişey bilmeden beyaz eşya mı alınır :D Ama bunun fiyatı ucuzz :)
Yetişemiyorum kızlar size :KK70: Auralee Auralee kuzu alttan buzluklu değil bu model :KK70:
Bunlar hakkında bilgim yok benim bosch üzerinde yoğunlaştığımız için yardımcı olamıyorum kuzu çamaşır makinasında en az 8 kg olmalı onu biliyorum ve bulaşıkta da çamaşırda da çok programlı olmasına gerek yok zaten kullanılmıyor sadece fiyat artıyor
Evett değil ama alttan buzluk yoksa da üstte dijital gösterge olacak diye bir kaidem vardı onu atlamışım :D Buna da razı gelebilirim diye düşünüyorum, çamaşır makinesi 9kg istiyprum aslında yorgan yıkansın diye bu 9 değil miymiş kaçmış :D Ucuz geldi fiyat ama bilemedim tabi bi incelemek lazım.
Yaaaa nasıl olur sa sadece 11 gün kalır! Ben hiç anlamadııııımm
Yuh ya :D

Kuzu cuma alacaktım ama ben gidemedim yaa, bu akşam alıyorum inşallah , erken değil di mi bi ara orada mı bıraksam dedim ama pek de istemiyorum öyle yapmak
Al artık amaa, evde bi odayı gelinliğe ayırıverirsiniz artık serersin boydan boya. Ayrıca nolur artık fotoğraf yaa yetti bu kadar merak :D

ara ara giriyorum yetişemiyorum size aman işlerde çok yoğun pazartesi yoğunluğu

Hahah çıkın çıkın gelin kuzu :KK70: Buzdolabı da 1.78 olanlar falan vardı kısa dediğim onlar kuzu.
Biz de baya uyguna bulmuştuk ama bu boydu bi türlü içimize sindiremedik işte
Ya tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları :D

Ya tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları :KK70:
ayy o reçel yapış yapış olunca tepeme toplanıyor tüm sinirler:KK70::KK70:

Ya tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları :KK70:
Eevet evet, ya önemli olan iç hacim tabi ama kısa da görselliğini de bozuyo sanki işte :D

artık görmek istiyoruz düğün geldi göremedik daha:rolleyes::rolleyes:
Ayy haha haklısın kuzu , bu beklentileri bir şekilde karşılamak durumundayım akşama artık :D

Back