2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu nişanlıyken yapılmıyormu canım ?

Aaaa ben bunu bilmiyodum bak bizde bunu nişanlıyken yaparlardı , evlendikten sonra yapmıyolar :KK70:
kuzu nişanda yaparlar ama nişanda yapılmadıysa ilk bayramda yapılır :D kurban kesmiyorlarsa bile bayramlığı mutlaka almaları lazım. yada boş göndermemesi lazım. ben nişanlıyken gittiğimde saolsun boş göndermedi tam altın verdi. ev tutarken lazım olursa bozdurur harcansın dedi tabi ben bozdurmadım. düğünde onuda verdim bunuda vermiştin die takı töreninde onuda taktı küççük oğlu takmış gibi hihihih :D

kuzu bu ilk bayramımız hemide kurban :KK70: yeni geline bayramlık alınır el öptüğünde bişiler yapılır boş gönderilmez yani :KK70: tabi bazılarıda kurban keser boynuzlarınıda doldururu şekerim :KK70: ama benim böyl birşey görmeyeceğim adım kadar eminimde :KK70: seni bilemedim
Vuhuuu çok çılgın bi adet bu ya :D
Aman aman herşey normal bir diyaloğumuz olsun da bunlar da kusur kalsın yani boşver kuzu :D

Ben anladım zaten ne yaptığını kuzu ve abes gelmedi işte. Gayette olur yani. İlla imini de mi belirtelim :KK70: :KK70:
Ben belirttim gerçi ama böyle de olur bence gayet
He tamam ozaman kuzu rahatlattınız valla :D

kuzu nişanda yaparlar ama nişanda yapılmadıysa ilk bayramda yapılır :KK70: kurban kesmiyorlarsa bile bayramlığı mutlaka almaları lazım. yada boş göndermemesi lazım. ben nişanlıyken gittiğimde saolsun boş göndermedi tam altın verdi. ev tutarken lazım olursa bozdurur harcansın dedi tabi ben bozdurmadım. düğünde onuda verdim bunuda vermiştin die takı töreninde onuda taktı küççük oğlu takmış gibi hihihih :KK70:
Evet biliyorum ama nişanlıyken diye biliyordum ben kuzu bak ne güzel sana yapmışlar :-)

günaydın kızlar dün borda bir elbise aldım ama telimi evde unutmuşum foto atamıycam çok içime sindi

kuzu nişanda yaparlar ama nişanda yapılmadıysa ilk bayramda yapılır :KK70: kurban kesmiyorlarsa bile bayramlığı mutlaka almaları lazım. yada boş göndermemesi lazım. ben nişanlıyken gittiğimde saolsun boş göndermedi tam altın verdi. ev tutarken lazım olursa bozdurur harcansın dedi tabi ben bozdurmadım. düğünde onuda verdim bunuda vermiştin die takı töreninde onuda taktı küççük oğlu takmış gibi hihihih :KK70:
Heee bilmiyodum ben bunu kuzu :) benimde kıyafetleri falan almışlardı ama kurban yoktu yerine bilezik takmıştı :)

hahah :KK70: ara iste kurbanını boynuzunuda boş göndermesinler :KK70::KK70:

Günaydın canımm içine sinen birşey buldunmuu çok sevindim yarın bekliyoruz ozaman fotoğraf :-)
teşekkür ederim kuzu yarın burda olamayacağım ama sabah falan atabilirsem atarım elbisem tadilata verilecekti sen elbiseyi telefonu unut çık

çok sevindim içine sindiğine :)
teşekkür ederim canım hemde çok kolay buldum o kadar gezdiğime değmezmiş:)

Belliydi senin başka şeyler bakacağın zaten haha :KK70:
İçine sindiyse çok güzel olmuş. Yarın fotoğrafsız gelmezsin artııık :KK70:
yarın gelemeyebilirim ama fotolarla geleceğim perşembe onu biliyorum sen gelinlik fotosuyla geldin mi onu söyle

teşekkür ederim kuzu yarın burda olamayacağım ama sabah falan atabilirsem atarım elbisem tadilata verilecekti sen elbiseyi telefonu unut çık

teşekkür ederim canım hemde çok kolay buldum o kadar gezdiğime değmezmiş:)

yarın gelemeyebilirim ama fotolarla geleceğim perşembe onu biliyorum sen gelinlik fotosuyla geldin mi onu söyle
Geçmi kaldın acaba o kadar acele çıktığına göre :-):-)

Ay cidden mi yaa. Zaten bizim şehirde de hamam yapmazsak saçma olur yani :) Hiç de hamama gitmemiş biri olarak söylüyorum bunu :p

Dalga geçme benle :KK69:
İtmeyeyim bence, kendi halimden başkasında da olsun istemem. Kafayı yemiş gibi görünüyorumdur dışarıdan muhtemelen :KK70: Cool takılıcam sessiz sessiz hazırlanıcam derken aldığım her şeyi herkese anlatacak konuma gelmeye başladım korkuyorum :KK17:

gelin hamamına nereye gittiniz

Kıızlar bi sorum var :D
Kına elbisesinin altına ayakkabı alıcam şimdi. Siyah alayım sonrada giyilebilir olsun dedim. Aynı rengi alsam bi daha kullanmam muhtemelen.
Nasılsa elbise de uzun :D
Soru şu ki ikisi arasında kaldım. Aslında platformluyu sevdim ama dolgu topukla da rahat ederim , rahat oynarım falan bilemedim.
Ne yapıciiim?
Fiyatları çok uygun o yüzden burdaki seçenekleri değerlendireyim dedim

Eklentiler

• NC.26.19-746x1044.jpg
    NC.26.19-746x1044.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 26
  • TLT.28.19 (2)-746x1044.jpg
    TLT.28.19 (2)-746x1044.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 34
Kıızlar bi sorum var :KK70:
Kına elbisesinin altına ayakkabı alıcam şimdi. Siyah alayım sonrada giyilebilir olsun dedim. Aynı rengi alsam bi daha kullanmam muhtemelen.
Nasılsa elbise de uzun :KK70:
Soru şu ki ikisi arasında kaldım. Aslında platformluyu sevdim ama dolgu topukla da rahat ederim , rahat oynarım falan bilemedim.
Ne yapıciiim?
Fiyatları çok uygun o yüzden burdaki seçenekleri değerlendireyim dedim
Platform olanda rahat duruyor kuzu kalın topuk olduğu için bununla da zorlanmazsın bence

Uuu çok fena geldin bak hahah :D
Ben de bir tane foto var o da belirli belirsiz ya , diğerleri arkadaşımda göndermesini bekliyorum :D
Israrla bana göndermedi nişanlıma göstermiyim fotoları diye hahah :D

Back