2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

olur canım neden olmasın. sonuçta işyerimede verdim diyorsun onlar senin anneni babanı nerden bilecekler. anne baba sorun yapmıyorsa boşverin.

ben taktım. iki tarafta önem veriyordu buna. direkt bişi demeselerde. oyüzden taktım ve çıkarmadım. çiçeğimide kuşağıma uyumlu bir renk seçtim

Yok kuzum oyle değil davetiyeyi verdiğimiz kişilerin isimlerini yazıyoruz ya orda soyisim kullandım sadece..
Buarada olayın çözülmesine sevindim açma bence artık konusunu eşine de

fesatlık yapmak istemiyorum ama altında başka şeylerde aramıyor değilim. hani neden böyle dendi die. masraftan kaçmak içinde olabilir. görücez bakalım.

evet belimdeydi. bildiğiniz kırmızı kurdeleydi benimki
:) boşver kötü düşünme , iyilik yapası gelmiş olabilir :)

Kızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diye :KK51: abesmi olmuş sizce ?

çoğu kişi artık bu şekilde yapmayı tercih ediyor gayette hoş duruyor bence :)

Günaydın kızlar kaç gündür takip ediyorum sizi ara ara ama yazamadım moralim bozuk. Nişanlımla aramız kötü yine Allaha havaleyiz artık ne olacağımız belli değil.

curlygirl curlygirl canım yazdıklarını okudum takip ettim yaşadıklarına çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum maalesefki evlilik sadece iki kişiyle sınırlı kalmıyor ailelerde evleniyor ve herkesi idare etmek zorunda kalıyorsun gelinlerin işi gerçekten çok zor. Nyseki bu olay tatlıya bağlanmış umarım aynı şeyleri birdaha yaşamazsın canm

birde desenlileri çıkmış sanırım internette gördüğüm kadarıyla ama yakından da bakmak lazım
benim gelinliğim hareketliydi yeterince kuşak ta duvakta sade olsun istemiştim ben ama hareketli tercih edilebilir tabi.
Yok kuzum oyle değil davetiyeyi verdiğimiz kişilerin isimlerini yazıyoruz ya orda soyisim kullandım sadece..
Buarada olayın çözülmesine sevindim açma bence artık konusunu eşine de
hım verdiğiniz kişilerse bilemedim.
:) boşver kötü düşünme , iyilik yapası gelmiş olabilir :)
iyilik yapası gelmişi içinden geçerekmi söyledin kuzu çok merak ettim :D bayram üstü dicem bayramlığımı gönderirisiniz artık birde kurbanımı kesiyorsunuz dimi diye ozaman görürüz masraftan dolayımııı iyiliktenmi :D

Günaydın kızlar kaç gündür takip ediyorum sizi ara ara ama yazamadım moralim bozuk. Nişanlımla aramız kötü yine Allaha havaleyiz artık ne olacağımız belli değil.

curlygirl curlygirl canım yazdıklarını okudum takip ettim yaşadıklarına çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum maalesefki evlilik sadece iki kişiyle sınırlı kalmıyor ailelerde evleniyor ve herkesi idare etmek zorunda kalıyorsun gelinlerin işi gerçekten çok zor. Nyseki bu olay tatlıya bağlanmış umarım aynı şeyleri birdaha yaşamazsın canm
evet canım idare etmesi gereken nedense hep biz oluyoruz. hakkımızda hayırlısı diyelim.
sizdeki durum nedir tatlım noldu.

çoğu kişi artık bu şekilde yapmayı tercih ediyor gayette hoş duruyor bence :)
Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere :-)

Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu :(
benim gelinliğim hareketliydi yeterince kuşak ta duvakta sade olsun istemiştim ben ama hareketli tercih edilebilir tabi.

iyilik yapası gelmişi içinden geçerekmi söyledin kuzu çok merak ettim :KK70: bayram üstü dicem bayramlığımı gönderirisiniz artık birde kurbanımı kesiyorsunuz dimi diye ozaman görürüz masraftan dolayımııı iyiliktenmi :KK70:
Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar :D

Bende öyle gördüm bir kaç davetiyede neyse artık yazdık bir kere :-)

Canım hoşgeldin hayırdır ne oldu :KK43:

Aman ona kafa patlatamıcam bir de gelen gelsin oturdum hazırladım o kadar :KK70:
bencede ya. kimse biizm kadar önemsemiyor kaldırıp atıo :D boşver

Hayırdır kuzu

Kızlar size bir şey sorucam ben davetiyelere x ailesi yazdım isim soyisim değilde sadece soyisim yazdım etikete sığdırmak zor oluyor diye :KK51: abesmi olmuş sizce ?
Kuzucum hiç de abes olmaz bence yaa. Annenler yorum yaptılar mı bu duruma bence de önemli olan onların ne dediği ama garip değil yani neden olmasın diye düşünüyorum .
kızlar zaten dün çok garip birşey oldu. ben gittim akşam eve tansiyonum baya düşmüş böyle halsizim yatım. eşim geldi işte annesiyel konuşmuşlar annesi ve ablası berber aramışlar. önce annesi demiş işte gelmenizi istiyoruz tamam ama isterseniz gelmeyin daha dilenemediniz. doğru düzgün balayıda yapmadınız çok kısa oldu. gelmeyin dinlenin gezin biraz demiş. sonra ablası almış boşver sen babamı akrabaları falan biliyorsun bunaltırlar zaten kısa bi tatil hiç yorulmanıza gerek yok kızıda zorlama illa gidicez diye gelmeyin demiş.( ablasının düğününde de sorunlar çıkartmış annesi oyüzden ablasının ne hissettiğimi anladığını ve konuştuğunu düşünüyorum). benimkide bunları anlattı böyle böyle gitmicez yani için rahat olsun dedi. içim öyle ferahladıki kızlar. allah gördü beni dedim. ama biryandanda söylendim. ben diretince oda diretiordu ama ailen diyince hemen ok gitmiyoruz diyorsun dedim saydım birazcıkta :KK70:
Oh çok sevindim kuzu yaaa, Allah duydu sesini iştee. Böyle problemsizce hallolmuş olması çoook daha güzel olmuş..
Ay sonra da ona takıldın demek haha :d Aman boşver ya huzurunuzu kaçırma hiç istediğin de olmuşken hazır keyfini çkar bence :)

iyilik yapası gelmişi içinden geçerekmi söyledin kuzu çok merak ettim :KK70: bayram üstü dicem bayramlığımı gönderirisiniz artık birde kurbanımı kesiyorsunuz dimi diye ozaman görürüz masraftan dolayımııı iyiliktenmi :KK70:
Ne biliyimm olur yaa olmazmı tamam fazla iyimser olabilir :D heee onların normalde bayramlık mı göndermesi lazımdı

Kuzucum hiç de abes olmaz bence yaa. Annenler yorum yaptılar mı bu duruma bence de önemli olan onların ne dediği ama garip değil yani neden olmasın diye düşünüyorum .

Oh çok sevindim kuzu yaaa, Allah duydu sesini iştee. Böyle problemsizce hallolmuş olması çoook daha güzel olmuş..
Ay sonra da ona takıldın demek haha :d Aman boşver ya huzurunuzu kaçırma hiç istediğin de olmuşken hazır keyfini çkar bence :)
Kuzum bizim ailelerin ismi değil vereceğim ailelerin isimleri yazmıyor soyisimleri var sadece, neyse ya yazdım artık zaten kötüde durmuyor ismim yazmıyor diye gelmeyende gelmesin zaten

Ne biliyimm olur yaa olmazmı tamam fazla iyimser olabilir :KK70: heee onların normalde bayramlık mı göndermesi lazımdı
kuzu bu ilk bayramımız hemide kurban :D yeni geline bayramlık alınır el öptüğünde bişiler yapılır boş gönderilmez yani :D tabi bazılarıda kurban keser boynuzlarınıda doldururu şekerim :D ama benim böyl birşey görmeyeceğim adım kadar eminimde :D seni bilemedim

Kuzum bizim ailelerin ismi değil vereceğim ailelerin isimleri yazmıyor soyisimleri var sadece, neyse ya yazdım artık zaten kötüde durmuyor ismim yazmıyor diye gelmeyende gelmesin zaten
kuzu zaten aileyi davet etmiyormusun :D düşündümde olmuş yani :D

kuzu bu ilk bayramımız hemide kurban :KK70: yeni geline bayramlık alınır el öptüğünde bişiler yapılır boş gönderilmez yani :KK70: tabi bazılarıda kurban keser boynuzlarınıda doldururu şekerim :KK70: ama benim böyl birşey görmeyeceğim adım kadar eminimde :KK70: seni bilemedim
Bu nişanlıyken yapılmıyormu canım ?

kuzu bu ilk bayramımız hemide kurban :KK70: yeni geline bayramlık alınır el öptüğünde bişiler yapılır boş gönderilmez yani :KK70: tabi bazılarıda kurban keser boynuzlarınıda doldururu şekerim :KK70: ama benim böyl birşey görmeyeceğim adım kadar eminimde :KK70: seni bilemedim
Aaaa ben bunu bilmiyodum bak bizde bunu nişanlıyken yaparlardı , evlendikten sonra yapmıyolar :D

Ben anladım zaten ne yaptığını kuzu ve abes gelmedi işte. Gayette olur yani. İlla imini de mi belirtelim :D :D
Ben belirttim gerçi ama böyle de olur bence gayet

Back